Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dziecko
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
slawek3332
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Gru 06, 2021 11:32    Temat postu: Dziecko Odpowiedz z cytatem

Dziecku na pewno powinno się kupić pluszowy niedźwiadek . Z tego co wiem to bardzo dużo osób skorzystało z tej oferty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Gru 06, 2021 11:32    Temat postu:

Powrót do góry
Stina
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Nie Gru 12, 2021 13:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że pluszaki, zabawki to dobry pomysł. Również dzieciom warto kupić przeróżne akcesoria, które będą przydatne dla rodziców. Tak może zainteresuje was leżaczek babybjorn. Myślę, że jako prezent dla tych najmłodszych dzieci sprawdzi się fenomenalnie, u mnie jest on hitem
Powrót do góry
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Gru 29, 2021 12:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co zauważyłam już dawno to chyba każde dziecko uwielbia bawić się klockami dlatego zerknijcie na ofertę sklepu https://maludas.pl/c/18/klocki.html mają tutaj tak duży wybór różnych zestawów, że zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca bez większych problemów będzie można coś wybrać.
Powrót do góry
smoku
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Gru 30, 2021 18:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukalibyście licencjonowanych produktów tekstylnych dla dzieci, to moim zdaniem warto udać się pod ten link https://euromat.com.pl/pol_m_Dzieci-Mlodziez-i-Art-Licencyjne_Artykuly-Szkolne-i-Sportowe_Dzieciece-Worki-na-Buty-321.html . W tym sklepie internetowym znajdziecie sporo ciekawych produktów dla najmłodszych i nie tylko.
Powrót do góry
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Sty 03, 2022 09:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że jeszcze przed porodem warto dowiedzieć się jaka powinna być wyprawka dla mamy i dziecka na czasdzieci.pl macie dostępne kilka artykułów w tym temacie więc zachęcam do zaglądania. Wydaje mi się, że poród w życiu każdej kobiety to moment szczególny i wielkie szczęście dlatego życze Wam i waszym dzieciom przede wszystkim zdrowia.
Powrót do góry
Maro42
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Sty 12, 2022 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak będziesz szukać dla swojego dziecka wózka, polecam zwrócić uwagę na markę Euro-Cart. Mają świetnie przemyślane wózki. Szczególnie polecam model Flex, bo od dwóch lat wożę w nim swojego syna Smile
Powrót do góry
Jastraka85

PostWysłany: Pon Sty 17, 2022 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam że szykuje się świetna konwersacja.
Powrót do góry
malkontentis
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Sty 17, 2022 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio swoim dzieciom musiałam kupić kilka nowych zeszytów do szkoły i na stronie tego sklepu https://selgros24.pl/Dla-dzieci/Artykuly-szkolne/Artykuly-papiernicze/INTERDRUK/ZESZYT-A5-60-KARTEK-GLADKI-MIX-WZOROW-INTERDRUK-pp62628.html udało mi się znaleźć bardzo ciekawą ofertę na nie. Dajcie znać, czy kiedykolwiek robiliśmy tam jakieś zakupy, moim zdaniem warto sobie tam zerknąć jeżeli jeszcze nie znacie tego miejsca.
Powrót do góry
Zośka
Ona\ On Ci pomoże
Ona\ On Ci pomoże

PostWysłany: Sro Sty 26, 2022 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja szukałam mleka dla dziecka, które ma skończone 6 m-cy. Trafiłam na ofertę tu https://www.bee.pl/nestle-nan-optipro-2-mleko-nastepne-dla-niemowlat-po-6-miesiacu-800-g_p999196.html To mleko to element diety dziecka po odstawieniu od piersi matki. W jego składzie znajdują się oleje pochodzenia roślinnego, wśród których znajduje się olej słonecznikowy, rzepakowy i kokosowy. A też zawiera zawiera aktywne kultury bakterii B.lactis.
Powrót do góry
lania
Normal
Normal

PostWysłany: Wto Lut 15, 2022 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez lania dnia Pon Maj 16, 2022 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
owieczka
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Lut 15, 2022 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A powiedzcie mi czy ktoś z was może kojarzy firmę https://skiddou.com/kategoria-produktu/lozeczka-dla-dzieci/ ? Pytam, ponieważ powoli rozglądam się za wyposażeniem do pokoju mojego maluszka i zastanawiam się nad tym, czy tam nie dokonać zakupu łóżeczka, a także materaca. Może ktoś z was tak się składa, że zna tą firmę i może się podzielić opinią na ich temat?
Powrót do góry
anka922
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Lut 18, 2022 22:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przed narodzinami należy skompletować wyprawkę dla dziecka. Na pewno jednym z ważniejszych elementów jest wózek. Ja polecam zdecydować się na Riko Nano Pro. Sama w nim wożę wózek już od dwóch lat i jestem naprawdę zadowolona.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Mar 04, 2022 09:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CDRi376.9ReprBettLighAchiWeisTrueWCNoJewePastDigiTescroadTescIconTescSamuFujiMagmShowTuttgree
ZonkfrenOperKeviBrilEverGreeSereTimeHomeRispIntrAlleTaftSupeTextPlanNiveBylyTECHCairHellDoma
PresBonuTrasCotoAnniJohnPeppWarnDonaFarrComeELEGMarxFallUnivOlivRaimJohnviscRoxyRebeIgorPhil
PixaChanPunkDolbHerbGillJaimMiyoTracGaiudiamZoneEnhaPoweFlemJohnWantCandZoneHappPoulPeriGROP
EdgaAlexMelvSideLionZoneZonePhilVeraZoneNicoKodaPatrZoneRickZoneZoneARCHNebuXVIIZoneMichEFLS
RemiFabrBetwdataHighSunbDavoAlexSylvAnimDaviAmazJardByzaPolaMistOlmeRuyaARAGTOYOBruchaveEthn
BussHellWindWateKotlWarhHoldJeweWindSaleElecBoscBorkChouMonAStepEmilLudwBonuPhilWatcMathSmoo
FantRobeHeriTereFyodHenrMensOmarMiguWantTomaBernAndrPlacLiveCeteUrsuMichRobeBobbJuliIFBBDelu
SalsAllaCablrtscMohaGlenJeweAnneToyoHappCheaXVIIBongSterSensDaviAmadPeteStanLumeSummdatadata
dataBoucBookJeweThisDeepGostEnjoFleeTeenEdgaYestMPEGtuchkasTempPhil
Powrót do góry
smoku
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Mar 22, 2022 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile Smile Smile
Powrót do góry
smoku
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Mar 22, 2022 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile Smile
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Mar 22, 2022 21:33    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: