Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosia27 Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 02, 2017 06:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
dzoanna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2018 10:39 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z suplementami Omega Marine Forte+ ? Moje ciocie i mama zaczęły niedawno je brać namawiają mnie też. Czytałam że są bardzo dobre na stawy, dla kobiet w ciąży i że dostarczają organizmowi kwasy omega3 i witaminę D. Chciałabym spróbować, ale nie jestem do końca przekonana. Jakie jest wasze zdanie na temat tego suplementu ? |
|
Powrót do góry |
|
|
owieczka Ważna osoba
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2018 13:05 Temat postu: |
|
|
Niestety nie... Także nie pomogę... Jeżeli chodzi jednak o zdrowe odżywianie to przede wszystkim należy tutaj zwrócić uwagę na to co się kupuje. Czy są to produkty, które zawierają w sobie chemię czy raczej naturalne. Ostatnio mój brat szukał jedzenie bezglutenowe i trafił na Jarmark Natury, taki sklep internetowy. Bardzo się cieszę, bo można kupić tam naprawdę ekologiczne i w pełni naturalne produkty. |
|
Powrót do góry |
|
|
Cesia Nowy
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 11:03 Temat postu: |
|
|
Sekret zdrowego odżywiania tkwi w jego składnikach. Zawsze przywiązuję wagę do tego, z czego i jak przygotowywane są potrawy. Nawet, wtedy gdy stołuję się na mieście. Jedyną restauracją, której pod tym względem mogę zaufać, jest warszawski Bubbles Bar. Perfekcyjnie przygotowują i podają każdy posiłek. Ich kuchnia to nie tylko raj dla podniebienia, ale także dla oczu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polenka
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2018 11:18 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że podstawą zdrowego odżywiania są świadome wybory. Teraz w sklepach jest zatrzęsienie wszystkiego i to od nas zależy czy kupimy produkt z naturalnych składników bez dziwnych dodatków, czy też coś naszpikowanego chemią. Druga sprawa to by jak najwięcej potraw przygotowywać samodzielnie, a nie kupować potrwa gotowych czy nawet półproduktów. Teraz gdzie sie nie spojrzy można znaleźć przepisy na zdrowe i smaczne dania. Ja ostatnio zainspirowałam się przepisami ze strony http://www.kuchniajogurtowa.pl/, gdzie zamiast śmietany wykorzystywany jest gęsty jogurt. Długo się nie mogłam przekonać do zastąpienia śmietany jej zdrowszym odpowiednikiem, ale właśnie dzięki tym przepisom sie to udało. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ariadna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2018 17:53 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj na szczęście dostęp do zdrowej żywności jest nieograniczony, więc nikt nie powinien mieć wymówki, że na przykład mieszka w małym mieście, w których nie ma takich a nie innych produktów...z powodzeniem można je bowiem zamówić przez internet. Na przykład na stronie https://jawo2008.pl/platki-sniadaniowe możecie sobie zamówić zdrowe płatki śniadaniowe, z których codziennie możecie przygotować sobie pyszną, sycącą owsiankę, jaglankę itp. Wystarczy dodać do nich mleka, orzechów, owoców i zdrowy posiłek gotowy |
|
Powrót do góry |
|
|
Natik Normal
|
|
Powrót do góry |
|
|
marlena Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2019 23:03 Temat postu: |
|
|
Chcąc się zdrowo odżywiać warto byłoby zaopatrzyć się w Małe AGD przy pomocy którego moglibyśmy przyrządzać swoje potrawy... |
|
Powrót do góry |
|
|
zarna
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2019 22:35 Temat postu: |
|
|
polecam przede wszystkim jeść o regularnych porach, może się wam to wydawać bez sensowne, ale sprawdza sie _________________ wymiana szybki iphone 7 |
|
Powrót do góry |
|
|
SandraDek Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Pią Mar 01, 2019 09:34 Temat postu: |
|
|
Podstawą zdrowia jest odpowiednie odżywianie oraz ruch, dlatego jeżeli będziesz również szukała fajnych pomysłów na posiłki wege ale również desery to polecam sprawdzić stronę Sprawdzona Kuchnia, skąd ostatnio też postanowiłam zrobić sama nawet bułki do hamburgerów na zakwasie zobacz przepis i jak będziesz miała ochotę to polecam zrobić bo wyszły genialnie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Ingga323 Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kordik Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
Petronela1 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Wto Sie 27, 2019 19:11 Temat postu: |
|
|
Zdrowa dieta odgrywa nieocenioną rolę dla naszego zdrowia. To w dużej mierze od niej zależy, czy nie będziemy mieć problemów z układem pokarmowym czy innymi dolegliwościami. Dlatego zawsze staram się przygotowywać sobie i rodzinie pyszne i zdrowe posiłki. Ostatnio znalazłam przepis na smaczne i pożywne śniadanie - https://najlepszewkuchni.pl/przepis/tost-francuski-z-serem-i-szynka-oraz-jajkiem-sadzonym.html. Wam też na pewno zasmakuje i urozmaici codzienne śniadania |
|
Powrót do góry |
|
|
WojtekK Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Sro Sie 28, 2019 06:40 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zacząłem gromadzić wiedzę na temat suplementów Zastanawiałem się czy posiłki zaspokajają moje zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Po spotkaniu z dietetykiem dowiedziałem się, że chyba kazdy człowiek powinien posiłkować się suplementacją Mi na moje trudności. Lekarz polecił: rdestowiec japoński tabletki |
|
Powrót do góry |
|
|
Karai43
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|