KonradSzewcu
Do³±czy³: 13 Maj 2022 Posty: 1
|
Wys³any: Pi± Maj 13, 2022 23:07 Temat postu: Kawa³y o seksie |
|
|
Wigilijny poranek. ¯ona budzi Stefana o 7.00.
- Stefan, no Stefan, nie mam mas³a. S³yszysz?
- A co ja na to poradzê.
- Ubieraj siê i id¼ do sklepu.
- Ale ja nie wiem gdzie jest w sklepie mas³o. ( kombinuje Stefan)
- Wejdziesz, naprzeciwko kasy s± lodówki, w pierwszej jest mleko, a w drugiej mas³o, id¼. Stefan wsta³, ubra³ siê poszed³ do sklepu. Przeszed³ obok kas, podszed³ do lodówki, wyj±³ mas³o i poszed³ zap³aciæ. Na kasie sta³a zajeb***a laseczka. Stefan trochê z ni± pogada³, po¿artowa³, a laska niespodziewanie zaproponowa³a aby poszli do niej. Poszli i troszkê potentegowali. Po upojnym popo³udniu Stefan budzi siê i widzi ¿e jest przed 20.00. Wyskakuje z ³ó¿ka i mówi do laski
- Masz m±kê?
- Mam.
- To przynie¶ szybko i posyp mi rêcê.
Laska zdziwiona przynoszi m±kê i posypuje rêce Stefana po czym on wybiega z domu.
W domu Stefanowi drzwi otwiera ¿ona.
- Stefan gdzie¶ ty by³, rodzina siê zjecha³a, zjedli¶my kolacjê bez mas³a.......Gdzie by³e¶?
- Skarbie, jestem ci winny wyja¶nienie. Otó¿ poszed³em do sklepu, z lodówki wyj±³em mas³o i poszed³em zap³aciæ. Na kasie sta³a zajeb***a laseczka, trochê z ni± pogada³em, po¿artowa³em, a ona mnie zaprosi³a do siebie a u niej trochê zabradzia¿yli¶my Obudzi³em siê i szybko przyjecha³em do domu.
¯ona wys³ucha³a wszystkiego spokojnie i ze zniecierpliwieniem w g³osie powiedzia³a:
- Poka¿ rêce.
Stefan pokaza³ obsypane w m±ce rêce, na co ¿ona:
-Pie****sz, Stefan, znowu by³e¶ na krêglach. _________________ www.proserwis.pro |
|