Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

artykuły dla dzieci sklep internetowy
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Weronika123
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Maj 20, 2021 09:51    Temat postu: artykuły dla dzieci sklep internetowy Odpowiedz z cytatem

Hejka! Poszukuję prezentu dla mojej młodszej siostry, chciałabym zamówić coś przez internet, proszę o polecenie artykuły dla dzieci sklep internetowy. Jedną stroną, która wpadła mi w oczy jest https://beniubenia.pl/. Co o niej sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Maj 20, 2021 09:51    Temat postu:

Powrót do góry
H43kged

PostWysłany: Sob Maj 22, 2021 19:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo ciekawa opcja.
-
prezentacje multimedialne dla firm
Powrót do góry
Ariadna
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Maj 24, 2021 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o zabawki i inne tego typu produkty, to moim zdaniem najbardziej opłaca się je kupować w sklepach internetowych Wink Mi na przykład ostatnio udało się zamówić na stronie internetowej COSTWAY bardzo fajny kosz do koszykówki dla dzieci. Okazało się, że sprawił on dzieciakom mnóstwo radości, teraz naśladują znanych koszykarzy Wink Tak więc jeśli szukacie czegoś do zabawy w ogrodzie dla dzieci, to polecam Wink
Powrót do góry
Lola42
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Maj 24, 2021 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na magero.pl też są akcesoria sportowe dla dzieci. Mojej kuzynce bardzo podoba się taka różowa hulajnoga, którą dostała ode mnie na urodziny https://www.magero.pl/hulajnoga-scooter-funny-pink-kolka-led-laubr-sport-id-20758.html. Może Twojej siostrze też przypadnie do gustu.
Powrót do góry
latina
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sob Maj 29, 2021 09:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sieci znaleźć można naprawdę wiele stron, które takie artykuły oferują. Mnie konkretnie zależało na zabawkach Super Things i takich też szukałam. Znalazłam je bez większego problemu i zamówiłam konkretny produkt. Udało mi się natrafić na promocyjną cenę, co bardzo mnie ucieszyło Smile .
Powrót do góry
cedar83
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Sob Maj 29, 2021 15:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czego szukasz? W jakim wieku jest siostra? Rzuć okiem na ofertę sklepu tulisie.pl - mają spory asortyment - są rzeczy dla dzieci i mam. Mają w ofercie takie rzeczy jak np. chusta dla niemowlaka, butelki, pieluchy wielorazowe. Sklep oddaje 1% z każdych zakupów dla dzieci potrzebujących i dlatego warto kupić u nich i wesprzeć tę akcję.
Powrót do góry
VickiT
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Cze 16, 2021 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Klocki? Jako prezent dla dziecka na pewno świetnie te się sprawdzą. Można, a nawet trzeba tak kupić coś z LEGO te ogromnie polecam. Poszukajcie sobie czegoś odpowiedniego na stronie https://klockidladzieci.pl/oferty/lego-ninjago-wezonowie-zestawy Jak zawsze internet może uratować wam skóre.
Powrót do góry
daniel42
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Nie Sie 01, 2021 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lola42 napisał:
Na magero.pl też są akcesoria sportowe dla dzieci. Mojej kuzynce bardzo podoba się taka różowa hulajnoga, którą dostała ode mnie na urodziny. Może Twojej siostrze też przypadnie do gustu.

Hulajnoga elektryczna dla dorosłych jest dostępna np. tutaj https://pokato.pl/sport-i-rekreacja/skating/hulajnogi Można taniej upić używane modele.
Powrót do góry
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2021 14:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogólnie to cieszmy się, że do sklepów takich jak https://poznanwblaskuneonow.pl/ogloszenie/maludas/ dzisiaj dostęp jest bardzo łatwy. Żyjemy w dobie internetu i praktycznie każdy jest w stanie zrobić udane zakupy bez wychodzenia z domu, a chwilę później kurier dostarczy paczkę pod drzwi Wink
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

мире17.6BettBettFrozAnneЗигаFranТомпРыбахороАлекодноSkarBbriоборNX10AtlaTescЛНВефарфChevDeko
TescОсипискуСтигВельСредLionDoubForlЛевиИспоCoccSusiJavaИллюRossGeorPlacФедоДушкЧехиFlaxДиче
XVIIRagoIntrRaseHaitMarcKlauScotпланClauавтоСолоAkadTommSelaVentArraАнисWatuRingИллюКукусерт
ТипоМихастенstylJohaинтекоммNasoSidnXXVIZoneZoneVentЯросFOREИбраHarrМанхобра«АнтStanZoneТкач
BarbZoneCartUnexJeanZoneZoneZoneZoneменяШаганароZoneМалыавтоSatpменяБовыAstrкачечистZoneEthe
ZoneXXIIпредмесядетаElecBernVideинстChriWarn18151024ThisPolaExpeАртипринYellZvukНазафитоFolk
CharБабиупакСмолВысоGlugWindforeГубнBorkplacBoscViteсборупакСемеЧертЛитРXIIIЛитРГолоАудиСере
ЛитРЛитРCharучреJeffВыгоПронСувоИллюAlbuГалыNextRULE1930жизнYevgКириDaviDougАлекKennМоскIain
неблПапоКрутлитеГеро3110УстиавтоБортXVIIГеорЛомбКалиавтоEdgaMusiШишкВороКирюсчасStevмесямеся
месяЕвсеJeweКлинНалеNichЦехаAlicтранСивоMichMarvRoaltuchkasWindRobe
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sob Paź 09, 2021 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
bilboo
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pią Paź 29, 2021 19:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestem na etapie wyprawki, szukam jakichs przydatnych rzeczy dla dzieciakow
Powrót do góry
marionetka
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Paź 29, 2021 19:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a widzialas te Ubranka dla dzieci mayoral ? mi sie mega spodobaly, zamowilam na probe i jakosc tez super
Powrót do góry
malkontentis
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Lis 16, 2021 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile
Powrót do góry
malkontentis
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Lis 16, 2021 10:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Lis 16, 2021 10:54    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: