Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Magiczna Klinika w Giżycku. Był ktoś ?
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
innadorin
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Sro Gru 29, 2021 10:48    Temat postu: Magiczna Klinika w Giżycku. Był ktoś ? Odpowiedz z cytatem

Hej hej dziewczyny Smile przede wszystkim wszystkiego co najlepsze w 2022 roku dla Was wszystkich Smile ten koniec roku to dla mnie zawsze czas postanowień na kolejne miesiące i jednym z nich jest poprawa urody ( i samopoczucia ;p ). Chcę wybrać się do Magicznej Kliniki w Giżycku. Czy ktoś miał okazję robić już u nich zabiegi związane z medycyną estetyczną i podzieli się opinią ? Z góry dzięki Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Gru 29, 2021 10:48    Temat postu:

Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Gru 29, 2021 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki i dla Ciebie też wszystkiego dobrego Smile o efekty Twojego postanowienia jestem spokojna bo znam Magiczną Klinikę i wiem na co stać lekarzy tu pracujących Smile co prawda nie jestem z Giżycka tylko z Piaseczna pod Warszawą ale z tego co słyszałam to wszędzie przyjmują Ci sami lekarze ( prowadzą taką mobilną formę działalności).
Powrót do góry
malencja
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Sty 03, 2022 09:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też mam o MK jak najlepsze zdanie Smile Dla mnie ważne jest to, ze mam pełne zaufanie do pracujących tu lekarzy. Widac, ze mają wiedzę, oferują dla pacjenta tylko to co najlepsze i indywidualnie dobrane do jego potrzeb, nie naciągają na niepotrzebne zabiegi i koszty.
Powrót do góry
innadorin
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pon Sty 03, 2022 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo bardzo Wam dziękuje dziewczyny za informacje Smile w takim razie jeszcze w tym tygodniu dzwonię i umawiam się na najbliższy możliwy termin Smile na pierwszy rzut idą usta. zawsze wąskie a do tego asymetryczne ;/ czas coś z tym zrobić Smile
Powrót do góry
malencja
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Sty 04, 2022 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałam dokładnie ten sam problem i powiem Ci, że zabieg w Magicznej Klinice zrobił swoje Smile teraz moje usta są pełne i symetryczne a do tego całość wygląda bardzo naturalnie.
Powrót do góry
sonia3
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Sro Sty 12, 2022 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm czemu nie, jak ma Ci to poprawić samopoczucie i przy okazji będziesz lepiej wyglądać to na pewno warto się zdecydować na zabieg. Ja powiększałam usta w tamtym roku na początku i efekt jest super. A co do Magicznej Kliniki to jest to miejsce, gdzie przyjmują lekarze także bez obaw.
Powrót do góry
marianosek
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Sty 18, 2022 13:56    Temat postu: Re: Magiczna Klinika w Giżycku. Był ktoś ? Odpowiedz z cytatem

innadorin napisał:
Hej hej dziewczyny Smile przede wszystkim wszystkiego co najlepsze w 2022 roku dla Was wszystkich Smile ten koniec roku to dla mnie zawsze czas postanowień na kolejne miesiące i jednym z nich jest poprawa urody ( i samopoczucia ;p ). Chcę wybrać się do Magicznej Kliniki w Giżycku. Czy ktoś miał okazję robić już u nich zabiegi związane z medycyną estetyczną i podzieli się opinią ? Z góry dzięki Smile

Jakie zabiegi konkretnie Cię interesują? Ja zrobiłabym jakieś odmładzające na poprawę jędrności, elastyczności skóry.... Wink
Powrót do góry
sonia3
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Pon Sty 24, 2022 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ehh ja bym bardzo chętnie poddała się jakiemuś zabiegowi ujędrniającemu skórę Smile Może zagęszczanie skory. Myślę, że masaże twarzy tez dużo dają tylko trzeba robic to regularnie, a ja mam z tym problem. Ogólnie chyba dużo osób ma podobnie, że regulaność po jakimś czasie siada.
Powrót do góry
marianosek
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Sty 25, 2022 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sonia3 napisał:
Ehh ja bym bardzo chętnie poddała się jakiemuś zabiegowi ujędrniającemu skórę Smile Może zagęszczanie skory. Myślę, że masaże twarzy tez dużo dają tylko trzeba robic to regularnie, a ja mam z tym problem. Ogólnie chyba dużo osób ma podobnie, że regulaność po jakimś czasie siada.

Jest w Magicznej Klinice takie coś jak zagęszczanie skóry - mezoterapia kolagenem, kurcze ciekawa sprawa. Kolagen w sumie opóźnia proces starzenia się skóry, wiotczenia jej więc może warto spróbować. No i chyba na zmarszczki też dobrze działa z tego, co kojarzę.
Powrót do góry
tanicateringd
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Sty 25, 2022 15:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za informację Wink Jestem wdzięczna, za wszystkie komentarze!

Tani catering dietetyczny Poznań
Powrót do góry
sonia3
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Sro Sty 26, 2022 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marianosek napisał:
sonia3 napisał:

Jest w Magicznej Klinice takie coś jak zagęszczanie skóry - mezoterapia kolagenem, kurcze ciekawa sprawa. Kolagen w sumie opóźnia proces starzenia się skóry, wiotczenia jej więc może warto spróbować. No i chyba na zmarszczki też dobrze działa z tego, co kojarzę.

Hmm no poczytała trochę na temat tego zabiegu rzeczywiście wydaje się ciekawy. Być może za jakiś czas się zapisze na jakiś tego typu zabieg.
Powrót do góry
Donka

PostWysłany: Pon Sty 31, 2022 11:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo wysoki poziom obsługi klienta, ale też dobra jakość zabiegów. Duży wybór, nie trzeba czekać w kolejkach, wszystko w jak najlepszym porządku, skuteczność zabiegów jest wysoka. Można się umówić na wizytę bez większych problemów.
Powrót do góry
sonia3
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Pon Sty 31, 2022 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ja nie czekałam długo, sprawnie idzie mimo, że przyjmują sporo pacjentów jednego dnia Wink Z takich technicznych spraw to najlepiej do nich dzwonić i się umówić na wizytę.
Powrót do góry
Donka

PostWysłany: Pon Sty 31, 2022 19:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba próbować zatrzymać ten upływający czas, wiem sama po sobie, że kiedyś jakoś nie myślałam w ogóle o prewencji przeciw starzeniu się, teraz zaczynam o tym więcej czytać i się interesować.
Powrót do góry
marianosek
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pon Sty 31, 2022 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba trzeba, bo czas płynie, a my młodsi się nie robimy. Medycyny estetyczna jest teraz dostępna teraz praktycznie dla każdego, tak więc wydaje mi się, że trzeba korzystać. Teraz zabiegi są tak nowoczesne i mało inwazyjne, że nie ma się czego obawiać, a do tego są skuteczne.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Sty 31, 2022 22:16    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6
Skocz do: