Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
innadorin Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2021 10:48 Temat postu: Magiczna Klinika w Giżycku. Był ktoś ? |
|
|
Hej hej dziewczyny przede wszystkim wszystkiego co najlepsze w 2022 roku dla Was wszystkich ten koniec roku to dla mnie zawsze czas postanowień na kolejne miesiące i jednym z nich jest poprawa urody ( i samopoczucia ;p ). Chcę wybrać się do Magicznej Kliniki w Giżycku. Czy ktoś miał okazję robić już u nich zabiegi związane z medycyną estetyczną i podzieli się opinią ? Z góry dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2021 10:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
nuxa Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2021 11:14 Temat postu: |
|
|
Dzięki i dla Ciebie też wszystkiego dobrego o efekty Twojego postanowienia jestem spokojna bo znam Magiczną Klinikę i wiem na co stać lekarzy tu pracujących co prawda nie jestem z Giżycka tylko z Piaseczna pod Warszawą ale z tego co słyszałam to wszędzie przyjmują Ci sami lekarze ( prowadzą taką mobilną formę działalności). |
|
Powrót do góry |
|
|
malencja Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Sty 03, 2022 09:02 Temat postu: |
|
|
też mam o MK jak najlepsze zdanie Dla mnie ważne jest to, ze mam pełne zaufanie do pracujących tu lekarzy. Widac, ze mają wiedzę, oferują dla pacjenta tylko to co najlepsze i indywidualnie dobrane do jego potrzeb, nie naciągają na niepotrzebne zabiegi i koszty. |
|
Powrót do góry |
|
|
innadorin Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Pon Sty 03, 2022 12:28 Temat postu: |
|
|
bardzo bardzo Wam dziękuje dziewczyny za informacje w takim razie jeszcze w tym tygodniu dzwonię i umawiam się na najbliższy możliwy termin na pierwszy rzut idą usta. zawsze wąskie a do tego asymetryczne ;/ czas coś z tym zrobić |
|
Powrót do góry |
|
|
malencja Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2022 17:50 Temat postu: |
|
|
Miałam dokładnie ten sam problem i powiem Ci, że zabieg w Magicznej Klinice zrobił swoje teraz moje usta są pełne i symetryczne a do tego całość wygląda bardzo naturalnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
sonia3 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2022 14:50 Temat postu: |
|
|
Hmm czemu nie, jak ma Ci to poprawić samopoczucie i przy okazji będziesz lepiej wyglądać to na pewno warto się zdecydować na zabieg. Ja powiększałam usta w tamtym roku na początku i efekt jest super. A co do Magicznej Kliniki to jest to miejsce, gdzie przyjmują lekarze także bez obaw. |
|
Powrót do góry |
|
|
marianosek Nowy
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2022 13:56 Temat postu: Re: Magiczna Klinika w Giżycku. Był ktoś ? |
|
|
innadorin napisał: | Hej hej dziewczyny przede wszystkim wszystkiego co najlepsze w 2022 roku dla Was wszystkich ten koniec roku to dla mnie zawsze czas postanowień na kolejne miesiące i jednym z nich jest poprawa urody ( i samopoczucia ;p ). Chcę wybrać się do Magicznej Kliniki w Giżycku. Czy ktoś miał okazję robić już u nich zabiegi związane z medycyną estetyczną i podzieli się opinią ? Z góry dzięki |
Jakie zabiegi konkretnie Cię interesują? Ja zrobiłabym jakieś odmładzające na poprawę jędrności, elastyczności skóry.... |
|
Powrót do góry |
|
|
sonia3 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2022 11:28 Temat postu: |
|
|
Ehh ja bym bardzo chętnie poddała się jakiemuś zabiegowi ujędrniającemu skórę Może zagęszczanie skory. Myślę, że masaże twarzy tez dużo dają tylko trzeba robic to regularnie, a ja mam z tym problem. Ogólnie chyba dużo osób ma podobnie, że regulaność po jakimś czasie siada. |
|
Powrót do góry |
|
|
marianosek Nowy
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2022 14:23 Temat postu: |
|
|
sonia3 napisał: | Ehh ja bym bardzo chętnie poddała się jakiemuś zabiegowi ujędrniającemu skórę Może zagęszczanie skory. Myślę, że masaże twarzy tez dużo dają tylko trzeba robic to regularnie, a ja mam z tym problem. Ogólnie chyba dużo osób ma podobnie, że regulaność po jakimś czasie siada. |
Jest w Magicznej Klinice takie coś jak zagęszczanie skóry - mezoterapia kolagenem, kurcze ciekawa sprawa. Kolagen w sumie opóźnia proces starzenia się skóry, wiotczenia jej więc może warto spróbować. No i chyba na zmarszczki też dobrze działa z tego, co kojarzę. |
|
Powrót do góry |
|
|
tanicateringd Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
sonia3 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2022 11:50 Temat postu: |
|
|
marianosek napisał: | sonia3 napisał: | Ehh ja bym bardzo chętnie poddała się jakiemuś zabiegowi ujędrniającemu skórę Może zagęszczanie skory. Myślę, że masaże twarzy tez dużo dają tylko trzeba robic to regularnie, a ja mam z tym problem. Ogólnie chyba dużo osób ma podobnie, że regulaność po jakimś czasie siada. |
Jest w Magicznej Klinice takie coś jak zagęszczanie skóry - mezoterapia kolagenem, kurcze ciekawa sprawa. Kolagen w sumie opóźnia proces starzenia się skóry, wiotczenia jej więc może warto spróbować. No i chyba na zmarszczki też dobrze działa z tego, co kojarzę. |
Hmm no poczytała trochę na temat tego zabiegu rzeczywiście wydaje się ciekawy. Być może za jakiś czas się zapisze na jakiś tego typu zabieg. |
|
Powrót do góry |
|
|
Donka
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2022 11:45 Temat postu: |
|
|
Bardzo wysoki poziom obsługi klienta, ale też dobra jakość zabiegów. Duży wybór, nie trzeba czekać w kolejkach, wszystko w jak najlepszym porządku, skuteczność zabiegów jest wysoka. Można się umówić na wizytę bez większych problemów. |
|
Powrót do góry |
|
|
sonia3 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2022 17:55 Temat postu: |
|
|
No ja nie czekałam długo, sprawnie idzie mimo, że przyjmują sporo pacjentów jednego dnia Z takich technicznych spraw to najlepiej do nich dzwonić i się umówić na wizytę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Donka
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2022 19:27 Temat postu: |
|
|
Trzeba próbować zatrzymać ten upływający czas, wiem sama po sobie, że kiedyś jakoś nie myślałam w ogóle o prewencji przeciw starzeniu się, teraz zaczynam o tym więcej czytać i się interesować. |
|
Powrót do góry |
|
|
marianosek Nowy
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2022 22:16 Temat postu: |
|
|
Trzeba trzeba, bo czas płynie, a my młodsi się nie robimy. Medycyny estetyczna jest teraz dostępna teraz praktycznie dla każdego, tak więc wydaje mi się, że trzeba korzystać. Teraz zabiegi są tak nowoczesne i mało inwazyjne, że nie ma się czego obawiać, a do tego są skuteczne. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2022 22:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |