burkal
Doczy: 23 Sie 2021 Posty: 1
|
Wysany: Pon Sie 23, 2021 21:02 Temat postu: Wakacje z hazardem |
|
|
Moja ona i ja jestemy do modzi i lubimy si bawi, niekoniecznie ze zdrowotnego czy psychicznego punktu widzenia, poniewa z nasz prac powinnimy mie rok na zabaw w wolnym czasie. W zeszym tygodniu bylimy w Krakowie i zaproponowano nam gry na automatach, oczywicie si zgodzilimy. Chc Ci powiedzie, e to nie byo przelotne uczucie i wiesz, e stawka nie jest wielka, ale moje oczy pon z podniecenia. W kadym razie, chc Ci tylko powiedzie, e jeli nie jest dobrze odpoczywa z umiarem, to dobrze jest odpoczywa. Fajnie, ja te chc gry na automatach, wiesz moe czy s one podobne do tych, na ktrych grae ? |
|
makses
Doczy: 02 Wrz 2021 Posty: 6
|
Wysany: Pi Wrz 03, 2021 07:10 Temat postu: |
|
|
Nie przepadam za automatami do gry. Raczej hazard mnie nie interesuje, dlatego mwi gone NIE! Jest to sposb na strat pienidzy, a na to nie mog sobie pozwoli.
Polecam atrakcj https://goldengift.pl/wszystkie-prezenty/74-ekscytujaca-jazda-czolgiem-t-55-merida.html Tak jazda czogiem to mega przeycie, ktre pamita si dugo. Warto skorzysta z oferty, bo ceny s atrakcyjne. Tak jazda czogiem doskonale nadaje si na upominek. Szczerze polecam!! |
|