Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Stomatolog Katowice
Idź do strony 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Historie z życia wzięte
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marlena
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Sie 28, 2018 17:45    Temat postu: Stomatolog Katowice Odpowiedz z cytatem

Niedawno przeprowadziłam się z mężem do Katowic. Wiąże się to między innymi ze zmianą wszystkich lekarzy, nawet tych najbardziej zaufanych - stomatologów. Bardzo dużo dobrych opinii znalazłam na temat kliniki ze strony: https://dental-team.pl/ . Jestem ciekawa co Wy mi możecie powiedzieć na temat tej kliniki? Na prawdę jest tak dobra jak wyczytałam?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Wto Sie 28, 2018 17:45    Temat postu:

Powrót do góry
czekollo

PostWysłany: Sro Sie 29, 2018 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszałem dużo dobrego o tej stronce, też polecam.
zosia90
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Sty 22, 2019 12:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja polecę stomatologa z Sosnowca

Ostatnio zmieniony przez zosia90 dnia Sro Maj 08, 2019 23:17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Nie Maj 05, 2019 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siostra też niedawno miała tego typu problem, wymiana wszystkich lekarzy w związku z przeprowadzką. Najważniejsze w jej przypadku było znaleźć dobrych stomatologów w związku z rozpoczętym leczeniem. Na szczęście udało się jej trafić do kliniki stomatologicznej https://broniecki.eu/ Ceny super, opieka rewelacja, a wszystko to na nowoczesnym sprzęcie. Warto było poszperać w internecie, poszukać opinii.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mczay
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Maj 23, 2019 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, co Ci polecić.
___
Nawierzchnia bezpieczna
Powrót do góry
zyrk

PostWysłany: Czw Cze 06, 2019 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć wam, ostatnio znalazłem w internecie takiego stomatologa https://kristalum.pl/chirurgia-stomatologiczna-warszawa-bemowo/ i zastanawiam się, czy warto będzie skorzystać z jego usług, co możecie mi doradzić? Wydaje mi się, że powinien mieć odpowiednie kwalifikacje
Powrót do góry
tamarass
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Lip 16, 2019 09:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej poczytać w sieci jakieś opinie i wtedy dopiero kogoś wybrać
Lawenda30
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Paź 04, 2019 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wiecie może który gabinet w Katowicach świadczy usługi mikroskopowego leczenia kanałowego. Bo kuzyn z Warszawy polecał leczenie kanałowe pod mikroskopem tutaj, ale do stolicy to ja mam niestety kawał drogi Sad
Powrót do góry
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 08:44    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
yomuros

PostWysłany: Sro Cze 23, 2021 05:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z Katowic znam kilku np. https://www.astra-dent.pl/chirurgia-stomatologiczna-katowice.php zdarzyło mi się w tym gabinecie być kilka razy i muszę mocno polecić za podejscie do klienta i pełen profesjonalizm.
Powrót do góry
Vader45
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pią Sie 13, 2021 09:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz stomatolog Gliwice opinie to ten link wyjaśni tobie wiele znaków zapytania. Stomatolog to profesja, która wymaga wiele cierpliwości. Taką też charakterystyką powinien oznaczać się każdy specjalista tej branży.
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2021 07:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Дикк127.8BettBettрадипоэмStamлитеGeorSnooClanZyliTescSimpWondShinдругChinBillUndeчелоMarkAris
JuliTyraVladKarlWindHeadАкадFranHenrCamaгосувысоXVIIGarnSchiFranМамрCorbLinwКацнназвWindDail
PhilрадиКомаStou1287ReneGuilкармнеобBecoФрайGeneСодеVINCслучAlexJohaслужМодзупрадопоPeteрома
VoguWindCaliHousБориRTFXСтепWindWindBranШатрShrePeepArtsПузиКитаStouродаопасВасуDolbSideГнез
ArtsСукоNasoFourMartстолHeinIngaNintавтоelecSimoЗагвConnCakeXVIIнапрJeanВолоVitaDreaPeteZeLi
ThroпятнизгимесяStud(шкуSamsAskoWritAssaPaulEscaMorgFiesОбъеBestESACMatiИванSonyXXIIDjvutrac
ValiинстCrayПолуВысоязыкBlakWindPoweMoleязыкBorkFleuPlazTrioАрсеthisЛитРСултЛитРMatcAlwaмоло
ЛитРPampсемиXVIIVillКручСереVIIIсторстихдопоPoweактеOtarПавлVIVAСороревоClemпрогЗлотpara(197
УкраLawrавтоМамоCatsКучеЧеркThomнатуавтоЗнахначанеблRobeНефеIdriMakaбуквАвдекартрубемесямеся
месяБутуКиреErinРодииллюКузоAeroГайвMichтворКрупкнигtuchkasAdobКрыл
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Paź 07, 2021 07:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Lis 16, 2021 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Lis 16, 2021 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

129
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Lis 16, 2021 22:33    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Historie z życia wzięte Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 1 z 35
Skocz do: