Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moje ukochane kosmetyki
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Polenka

PostWysłany: Wto Lis 13, 2018 10:58    Temat postu: Moje ukochane kosmetyki Odpowiedz z cytatem

Pewnie każda z was ma taki swój ukochany kosmetyk, bez którego nie może się obejść, albo który po prostu jest według nas najlepszy. Dla mnie to jest pomadka do ust - ochronna nivea. A jakie są wasze typy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Lis 13, 2018 10:58    Temat postu:

Powrót do góry
sari

PostWysłany: Wto Lis 13, 2018 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie, że mam taki kosmetyk. Jest to żel pod prysznic, o ten - https://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic/kremowy-zel-pod-prysznic-le-petit-marseillais-jezyna . Rok temu siostra własnie taki kupiła mi pod choinkę i od tego czasu kupuję go regularnie. Zapach jeżyny jest boski, a żel fajnie się pieni i zostawia bardzo dobrze nawilżoną skórę. I jeszcze jedno - cena też jest bardzo dobra:) Druga rzecz natomiast bez której nie mogę się obejść to maść z witamina A. Niby to nie typowy kosmetyk, ale dla mnie ratunek w przypadku popękanych ust, czy przesuszonych dłoni.

Ostatnio zmieniony przez sari dnia Wto Lis 20, 2018 09:18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
zosia90
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Lis 16, 2018 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uwielbiam wszystkie produkty związane z pielęgnacj

Ostatnio zmieniony przez zosia90 dnia Sob Gru 08, 2018 09:41, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Nikosia
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Lis 16, 2018 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie mój nr jeden od jakiegoś czasu to nawilżający krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Bielendy z serii Kuracja Młodości. To jest naprawę super kosmetyk za dość niewielką cenę. Pierwsze zmarszczki pod oczami pojawiły mi się już kilka lat temu, dlatego mimo stosunkowo młodego weku zdecydowałam się już na produkt przeciwzmarszczkowy. Skóra pod oczami stała się bardziej napięta,ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Dodatkowo jest bardzo gładka, a po nocy rzadziej mam opuchnięte oczy <3
Powrót do góry
darun

PostWysłany: Pon Lis 19, 2018 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja uwielbiam kosmetyki naturalne, jak dla mnie najlepiej one działają
Powrót do góry
Petronela1
Ona\ On Ci pomoże
Ona\ On Ci pomoże

PostWysłany: Pon Lis 19, 2018 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio coraz bardziej eksperymentuję z kosmetykami naturalnymi i wśród nich szukam swoich ulubieńców. Ostatnio mam wielką ochotę kupić taki wosk sojowy - https://mydlasie.pl/pl/p/Wosk-sojowy-do-swiec-i-masazu-4%2C5-kg/135. Można z niego zrobić aromatyczną świecę i po stopieniu od płomienia wosk można wmasowywać w ciało. Marzę o takim relaksującym masażu i pewnie też kupię coś takiego także dla mojej przyjaciółki.
Powrót do góry
Natik
Normal
Normal

PostWysłany: Pią Lis 23, 2018 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój ulubiony to kremowy żel https://www.wapteka.pl/born-to-bio-zel-pod-prysznic-truskawka-300-ml-8483,p ; nieziemsko pachnie truskawką i doskonale się sprawdza; co warte podkreślenia to jest naturalny i organiczny, bez tych wszystkich parabenów i innych uważam zbędnych składników;
Powrót do góry
heligor
Ona\ On Ci pomoże
Ona\ On Ci pomoże

PostWysłany: Sro Lis 28, 2018 23:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja na zimę dbam bardziej o skórę, cenię sobie krem ziołowy do rąk od Hildegard Braukmann. Nie podrażnia on skóry, co również dla mnie jest ważne, bo mam wrażliwą skórę i nie każdy krem mi odpowiada Smile
Powrót do góry
dzoanna
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Gru 04, 2018 10:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że mam swoje ulubione kosmetyki, ale nieraz kupuje nowe i testuje. Najbardziej to ja szukam ale tych na naturalnych składnikach. Mam skórę wrażliwą się nie każdy kosmetyk jest dla mnie. ostatnio trafiłam na dermokosmetyki Medical Hemp https://medicalhemp.pl/ i zastanawiam się czy nie kupić sobie balsamu do ciała i wypróbować go. Są to kosmetyki konopne więc pewnie ma dobre własciwosci.
Powrót do góry
Ingga323
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Gru 06, 2018 23:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz moim ulubionym kosmetykiem jest BALSAM ROZMARYNOWY DO STÓP marki HB. Zimą takie rozgrzewające balsami do stóp są cudowne, serio!!! Wypróbujcie sobie Smile
Powrót do góry
Nikosia
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Gru 07, 2018 12:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajne jest Masło do ciała Vegan Friendly Buriti Bielendy. Bardzo dobrze nawilża, odżywia i szybko się wchłania i ma przyjemny zapach. Bardzo denerwują mnie balsamy, które pozostawiają na skórze lepki film.
Powrót do góry
Lila087
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Nie Gru 23, 2018 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie kosmetykiem numer jeden w kosmetyczce jest odpowiedni tusz do rzęs (np. https://www.cocolita.pl/tusze-do-rzes/bourjois-volume-reveal-tusz-do-rzes-z-lusterkiem). Czasami jak rzęsy zostaną łądnie wytuszowane i podkreślone kompletnie rezygnuję z reszty makijażu, żeby to one grały pierwsze skrzypce Smile No i do tego niezbędny jest także wysokiej jakości podkład, który nie spłynie w ciągu dnia i będzie nadawał twarzy matowy wygląd.
Powrót do góry
Ariadna
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Gru 25, 2018 00:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chyba najbardziej cenię sobie kosmetyki w 100% naturalne. Na przykład niesamowity wpływ na moją skórę ma nierafinowane masło Shea, które zawsze zamawiam sobie na stronie https://jawo2008.pl/kosmetyki-naturalne. Nie kosztuje ono więcej od zwykłego balsamu do ciała, a działanie jest nieporównywalne Wink
Powrót do góry
tatis
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Sob Sty 05, 2019 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od niedawna numerem jeden jest dla mnie maseczka juicy jelly od Bielendy z arbuzem i aloesem. Świetnie nawilża a przy tym jest niedroga i wydajna Smile
Powrót do góry
szyszka89
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Sty 23, 2019 09:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim ostatnim odkryciem jest szminka z Bell, kupiłam ją chyba za 10 zł a świetnie się sprawdza. I ma świetny kolor, taki nude, połączony z przygaszonym różem.
Reklama

Wysłany: Sro Sty 23, 2019 09:27    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 1 z 7
Skocz do: