Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Polenka
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2018 10:58 Temat postu: Moje ukochane kosmetyki |
|
|
Pewnie każda z was ma taki swój ukochany kosmetyk, bez którego nie może się obejść, albo który po prostu jest według nas najlepszy. Dla mnie to jest pomadka do ust - ochronna nivea. A jakie są wasze typy? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2018 10:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
sari
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2018 11:12 Temat postu: |
|
|
Pewnie, że mam taki kosmetyk. Jest to żel pod prysznic, o ten - https://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic/kremowy-zel-pod-prysznic-le-petit-marseillais-jezyna . Rok temu siostra własnie taki kupiła mi pod choinkę i od tego czasu kupuję go regularnie. Zapach jeżyny jest boski, a żel fajnie się pieni i zostawia bardzo dobrze nawilżoną skórę. I jeszcze jedno - cena też jest bardzo dobra:) Druga rzecz natomiast bez której nie mogę się obejść to maść z witamina A. Niby to nie typowy kosmetyk, ale dla mnie ratunek w przypadku popękanych ust, czy przesuszonych dłoni.
Ostatnio zmieniony przez sari dnia Wto Lis 20, 2018 09:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
zosia90 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2018 14:14 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam wszystkie produkty związane z pielęgnacj
Ostatnio zmieniony przez zosia90 dnia Sob Gru 08, 2018 09:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Nikosia Nowy
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2018 17:59 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie mój nr jeden od jakiegoś czasu to nawilżający krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Bielendy z serii Kuracja Młodości. To jest naprawę super kosmetyk za dość niewielką cenę. Pierwsze zmarszczki pod oczami pojawiły mi się już kilka lat temu, dlatego mimo stosunkowo młodego weku zdecydowałam się już na produkt przeciwzmarszczkowy. Skóra pod oczami stała się bardziej napięta,ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Dodatkowo jest bardzo gładka, a po nocy rzadziej mam opuchnięte oczy <3 |
|
Powrót do góry |
|
|
darun
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2018 14:40 Temat postu: |
|
|
ja uwielbiam kosmetyki naturalne, jak dla mnie najlepiej one działają |
|
Powrót do góry |
|
|
Petronela1 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2018 21:32 Temat postu: |
|
|
Ostatnio coraz bardziej eksperymentuję z kosmetykami naturalnymi i wśród nich szukam swoich ulubieńców. Ostatnio mam wielką ochotę kupić taki wosk sojowy - https://mydlasie.pl/pl/p/Wosk-sojowy-do-swiec-i-masazu-4%2C5-kg/135. Można z niego zrobić aromatyczną świecę i po stopieniu od płomienia wosk można wmasowywać w ciało. Marzę o takim relaksującym masażu i pewnie też kupię coś takiego także dla mojej przyjaciółki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Natik Normal
|
|
Powrót do góry |
|
|
heligor Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2018 23:41 Temat postu: |
|
|
Ja na zimę dbam bardziej o skórę, cenię sobie krem ziołowy do rąk od Hildegard Braukmann. Nie podrażnia on skóry, co również dla mnie jest ważne, bo mam wrażliwą skórę i nie każdy krem mi odpowiada |
|
Powrót do góry |
|
|
dzoanna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Gru 04, 2018 10:50 Temat postu: |
|
|
Oczywiście że mam swoje ulubione kosmetyki, ale nieraz kupuje nowe i testuje. Najbardziej to ja szukam ale tych na naturalnych składnikach. Mam skórę wrażliwą się nie każdy kosmetyk jest dla mnie. ostatnio trafiłam na dermokosmetyki Medical Hemp https://medicalhemp.pl/ i zastanawiam się czy nie kupić sobie balsamu do ciała i wypróbować go. Są to kosmetyki konopne więc pewnie ma dobre własciwosci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ingga323 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2018 23:00 Temat postu: |
|
|
Teraz moim ulubionym kosmetykiem jest BALSAM ROZMARYNOWY DO STÓP marki HB. Zimą takie rozgrzewające balsami do stóp są cudowne, serio!!! Wypróbujcie sobie |
|
Powrót do góry |
|
|
Nikosia Nowy
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2018 12:21 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajne jest Masło do ciała Vegan Friendly Buriti Bielendy. Bardzo dobrze nawilża, odżywia i szybko się wchłania i ma przyjemny zapach. Bardzo denerwują mnie balsamy, które pozostawiają na skórze lepki film. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lila087 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Nie Gru 23, 2018 21:16 Temat postu: |
|
|
U mnie kosmetykiem numer jeden w kosmetyczce jest odpowiedni tusz do rzęs (np. https://www.cocolita.pl/tusze-do-rzes/bourjois-volume-reveal-tusz-do-rzes-z-lusterkiem). Czasami jak rzęsy zostaną łądnie wytuszowane i podkreślone kompletnie rezygnuję z reszty makijażu, żeby to one grały pierwsze skrzypce No i do tego niezbędny jest także wysokiej jakości podkład, który nie spłynie w ciągu dnia i będzie nadawał twarzy matowy wygląd. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ariadna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Gru 25, 2018 00:05 Temat postu: |
|
|
Ja chyba najbardziej cenię sobie kosmetyki w 100% naturalne. Na przykład niesamowity wpływ na moją skórę ma nierafinowane masło Shea, które zawsze zamawiam sobie na stronie https://jawo2008.pl/kosmetyki-naturalne. Nie kosztuje ono więcej od zwykłego balsamu do ciała, a działanie jest nieporównywalne |
|
Powrót do góry |
|
|
tatis Starsza gwiazda
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2019 13:39 Temat postu: |
|
|
Od niedawna numerem jeden jest dla mnie maseczka juicy jelly od Bielendy z arbuzem i aloesem. Świetnie nawilża a przy tym jest niedroga i wydajna |
|
Powrót do góry |
|
|
szyszka89 Nowy
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2019 09:27 Temat postu: |
|
|
Moim ostatnim odkryciem jest szminka z Bell, kupiłam ją chyba za 10 zł a świetnie się sprawdza. I ma świetny kolor, taki nude, połączony z przygaszonym różem. _________________ malesmyki.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2019 09:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |