Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mal00tka Nowy

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 21:01 Temat postu: Strach przed dentysta - co robic? |
|
|
Ehh bardzo boje sie dentystow-sadystow - co mam robic, aby ten strach przezwyciezyc? Czuje, ze mam kilka ubytkow, bola mnie zeby czasami, ale nie jestem w stanie isc do stomatologa...co robic? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 21:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Matyy
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2018 12:37 Temat postu: |
|
|
Hej!
Heh, zapewne trafilas w przeszlosci na jakiegos kiepskiego dentyste, prawda? Ja mialem podobnie - za malego jeszcze, raz mialem sciagany kamien z zebow i jakos tak mi dentystka to zrobila, ze potem przez kilkanascie godzin!! mi leciala krew z dziasel! Potem mialem przerwe z 8 -letnia, az w koncu zmuszony bylem pojsc do dentystki. Wybralem najlepsza w moim miescie - dr Beatę Świątkowską. Podam Ci namiary na nia: https://stomatologiaswiatkowska.pl/chirurgia/ - balem sie bardzoooo, ale okazalo sie, ze nie ma czego. Pelna profesjonalistka. Juz sie nie boje wizyt u niej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Babream
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2018 21:34 Temat postu: |
|
|
Najlepiej iśc do psychologa
_____
soczewki kolorowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milosz5 Pierwsza pomoc

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomson00
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2019 16:29 Temat postu: |
|
|
Wystarczy sprawdzony specjalista, który ma dobre podejście do pacjenta. Też nienawidziłem takich wizyt, a odkąd zmieniłem gabinet (na Fabjańscy Łódź - polecam) mój strach minął. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2019 16:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |