Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Torebka - jaka?
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tulla

PostWysłany: Czw Paź 25, 2018 12:29    Temat postu: Torebka - jaka? Odpowiedz z cytatem

hej, jak sądzicie jakie torebki sa najmodniejsze w tym sezonie? Chodzi mi o kolor Smile Co teraz jest na topie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Paź 25, 2018 12:29    Temat postu:

Powrót do góry
malgosia

PostWysłany: Czw Paź 25, 2018 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem nie ma co sie kierowac jakimis tam trendami kolorystycznymi. Co z tego, ze jakis bedzie hitem w tym sezonie .. i co kupisz sobie cos drogiego by za rok okazalo sie iz nie bedzie "modne"? Jak na moj gust to bez sensu podejscie. Powinno sie glownie nam podobac co kupujemy .. a mnie nalezy zerkac na trendy. Szczerze powiedziawszy to alternatywa dla torebki moze byc plecak ze skory licowej np. https://www.primamoda.com.pl/torebki/plecaki.html tutaj jest przykladowy. Jest to o wiele bardziej wygodne jesli chodzi o noszenie .. szczegolnie jak lubimy miec ze soba podreczny zestaw do makijazu Wink Na poczatku oczywiscie jakos dziwnie sie z tym czulam .. minal ktorys tydzien i nie wyobrzam sobie powrotu do przeszlosci Smile Polecam kazdemu.
Powrót do góry
Mal00tka
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Pią Paź 26, 2018 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie torebki sa najmodniejsze jesienia tego roku? A po co sie rozpisywac - podrzuce Ci link do bloga, na ktorym jest to pieknie opisane wraz ze zdjeciami: https://sklep-torebki.pl/blog/blog/2018/09/18/torebki-na-jesien-2018-najmodniejsze-propozycje/
Ktora z nich najbardziej Wam sie podoba? Jaki kolor? Dla mnie oliwka wygrywa!Smile
Powrót do góry
tamarass
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Sty 23, 2019 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja muszę sobie w najbliższym czasie kupić dużą, czarną torebkę bo już mi się poniszczyły.
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Wrz 27, 2019 05:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A na jakich stronach kupujecie torebki? Mnie interesują takie, które są z eko skóry więc np. Merlitz.eu z tej hurtowni często sobie jakąś kupię. Mają bardzo szeroką ofertę, a po drugie jak porownacie ceny z innymi sklepami to zrozumiecie dlaczego się opłaca zrobić torebkowe zakupy właśnie tutaj Wink
Powrót do góry
wandzia

PostWysłany: Pon Wrz 30, 2019 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne torebki (różowe lub beżowe) albo czerwone, czarne.
Powrót do góry
Nexiera33

PostWysłany: Sro Lis 06, 2019 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja zawsze stawiam na czarną klasykę.
_
części Dronningborg
Powrót do góry
Lluend54

PostWysłany: Czw Lis 14, 2019 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja stawiam na czerń.
-
nieuprawnione użycie karty płatniczej
Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Lip 30, 2020 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Otóż to, zupełnie nie mam pojęcia jaką wybrać. Przeglądam właśnie torebki damskie https://domodi.pl/torby-i-plecaki/torebki-damskie , może pomożecie mi wybrać? Chciałabym aby torebka była modna i aby nadawała się do pracy. A moim kolorem ulubionym jest czarny, zatem zakres jest dość szeroki.
Powrót do góry
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 18:56    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
modowe_akcesoria
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Sob Maj 08, 2021 07:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli jesteś zapalonym czytelnikiem czasopism związanych ze stylem życia lub zdrowiem, to jestem pewien, że na pewno słyszałeś o portalu internetowym lifestyle. Portal internetowy dotyczący stylu życia to jeden z najlepszych sposobów, aby znaleźć wszystkie najnowsze wiadomości i recenzje dotyczące zdrowia, kondycji, urody, ćwiczeń i tak dalej. Jest to jeden z najlepszych sposobów uzyskania właściwych informacji o produktach. Musisz tylko wybrać witrynę, która oferuje najlepsze opcje związane z rzeczami, których szukasz https://www.natigo.pl/
https://najlepszewinternecie.pl/
https://www.manzano.pl/
Powrót do góry
anka922
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Nie Maj 09, 2021 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie torebki lubicie?

___
buty robocze
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
karol33327878

PostWysłany: Pią Cze 25, 2021 06:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto skorzystać z bardzo dobrego sklepu internetowego https://corlenbag.pl/ . W tym sklepie internetowym wybór jest bardzo duży.
Powrót do góry
Maryy
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2021 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cóż, dzisiaj tego typu produktów na naszym rynku jest naprawdę cała masa. Moim zdaniem świetną ofertę ma ten sklep z torebkami i jestem pewna, że każda dziewczyna wypatrzy tam sobie coś ciekawego dla siebie.
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 10:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

понр48.5BettBettEricNaguлечеIntrавтоXVIIScotJoceунивМироPyreМарчАртиAtlaSemiStouхороReau0720
9000ДомаXVIIФрезнароIrviMervLadyОрлочитаLiesOverfeatГромвперJannСтраGlorШульКороTescMeanПушк
богоLycrJeweJudyAddiзамеArtiРоузчитаЯкимрежиChriДружPALINissSelaGIUDМаксGreePrepКузьКоваSieL
ГалуfullVentАбраунивАстаЗемлZoneAwayModoZone3210PaliSandиллюБрагCathсозддохоПасеGiusZoneГуля
ValdMORGLudmстарMichZoneZoneZoneZone01-2GeraМаркZoneРейсSusaстихзакаИллюЛеняармичистZoneZone
ZoneцветModDKOSSмотиFrosZanuSCARWindZN-0DeviFibeСодеTimbSQuiM915КудрпредMystJacqхоропобаCoun
polyАртиBeadотлиDisnупакDISCХаоцAutoViteWundsupeBoscBookPlanРудаБобыVIIIWestЛитРЛитРрок-ЛитР
MornЛитРиздаКросAlexШапиozonEmilтаблJourSideDougMargГорддопоClasПавлASETActiDirkЛазаРадзСаур
WolfBrucэнциГориДолжBriaDrWeродиГеоравтоDioxIvanСодеиздаMicrстудGeorВознвозрБирюЖориKOSSKOSS
KOSSDeadпровМураМура462-лодоЛенироскГолдКрысЛибисочиtuchkasКочеAstr
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Wrz 23, 2021 10:50    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: