Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tatiana
|
Wysłany: Czw Sie 22, 2019 16:21 Temat postu: Dieta |
|
|
Czy stosujecie jakieś diety? Szukacie w sieci, czy konsultujecie z dietetykiem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 22, 2019 16:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tiiari69
|
|
Powrót do góry |
|
|
KrolowsKi445
|
Wysłany: Pon Sie 26, 2019 19:28 Temat postu: |
|
|
Ja nie stosuję żadnej diety |
|
Powrót do góry |
|
|
Gereld41
|
Wysłany: Wto Sie 27, 2019 12:58 Temat postu: |
|
|
Sama na podstawie książek takie tworzę.
__
skup aut Katowice |
|
Powrót do góry |
|
|
Tobav98
|
|
Powrót do góry |
|
|
Margot Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pon Wrz 02, 2019 08:44 Temat postu: |
|
|
Ja jestem na diecie od dwóch miesięcy i zaczynam widzieć pierwsze super efekty.
Warto iść do dietetyka i poprosić o zbilansowany jadłospis.
Poza tym, dieta pudełkowa a walka ze stresem może pozytywnie wpłynąć na moje życie.
Planuję przejść na te pudełka, bo to rozwiązanie mi bardzo odpowiada,
bo nie lubię gotować, stresuje mnie to właśnie, a zakupy to dla mnie kolejne źródło frustracji.
Czy ktoś z Was też jest na diecie pudełkowej? Jak Wasze wrażenia? |
|
Powrót do góry |
|
|
Edaid43 Nowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
latina Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Wrz 10, 2019 16:37 Temat postu: |
|
|
Z dietami trzeba bardzo uważać. Czasami można sobie zaszkodzić zamiast zgubić zbędne kilogramy. Moim zdaniem najlepszym sposobem na odpowiednią dietę jest udanie się do specjalisty. Mnie bardzo dobrze rozpisał dietę dietetyk sulechów. Pozbyłam się niechcianych kilogramów i nie ma efektu jojo. |
|
Powrót do góry |
|
|
cesarzowa Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Czw Wrz 12, 2019 11:38 Temat postu: |
|
|
A czy jest wśród was ktoś kto karmi piersią? Niedługo zostanę mamą, dlatego zastanawiam się czy odpowiednia dieta podczas karmienia to podstawa do tego, aby moje dziecko rozwijało się prawidłowo. Jak to wyglądało u was? Szczerze mówiac już trochę poszukałam w internecie i trafiłam na bardzo ciekawy artykuł - https://www.lactosan.pl/elementarz-karmiacej/dieta-dla-matki-karmiacej-co-jesc-a-czego-unikac co myślicie na ten temat? Stosowałyście się do podobnych zasad czy może jadłyście wszystko na co przyszła wam ochota? |
|
Powrót do góry |
|
|
VickiT Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Wrz 29, 2019 17:27 Temat postu: |
|
|
Szukałam w internecie porad co do odpowiedniej diety. Tu w sumie całkiem sporo można znaleźć w internecie, nawet powiem więcej, porad, informacji jest aż za dużo, ciężko jest na coś się zdecydować. Dlatego też zamierzam spróbować diety pudełkowej. Catering dietetyczny proponowany przez https://www.fitapetit.com.pl/diety/dash sprawdzi się idealnie dla wielu osób. Ich każda dieta jest przygotowana przez doświadczonych dietetyków. Stawiają na zdrowe i świeże składniki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Jacekko
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2019 09:47 Temat postu: |
|
|
Ja się trochę znam na diecie sam, więc nie potrzebuje dietetyka. |
|
Powrót do góry |
|
|
KaroKaro28 Nowy
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2019 14:54 Temat postu: |
|
|
Ja od 4 miesięcy lece na diecie od dieta pudełkowa chorzów i jestem niesamowicie zadowolona ! |
|
Powrót do góry |
|
|
owieczka Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Sty 26, 2020 17:34 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrym rozwiązaniem jak dla mnie się okazała dieta pudełkowa. Naprawdę. Dzięki niej szybko schudłam i też lepiej zaczęłam się czuć. Przedtem byłam ospała, a teraz mam mnóstwo energii. Tutaj https://dietly.pl/ i wy możecie znaleźć dla siebie dobrą firmę cateringową, która zadba o was. Na prawdę warto, bo koszt takiej diety nie jest wcale drogi. |
|
Powrót do góry |
|
|
camio Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pon Sty 27, 2020 20:02 Temat postu: |
|
|
Jestem na diecie wegańsko-bezglutenowej. Wszystko konsultuję z zaprzyjaźnionym dietetykiem Wszystko przygotowuję sama, nie kupuję gotowców. Może poza tofu, bo nie mam cierpliwości do robienia naturalnego i nie mam dymu wędzarniczego. Ostatnio wpadła mi maszynka do tarcia ziemniaków, więc dziś było puree |
|
Powrót do góry |
|
|
ela21 Normal
|
Wysłany: Wto Mar 03, 2020 19:32 Temat postu: |
|
|
Hej
Ja staram się odżywiać zdrowo i regularnie. Większość dnia spędzam za biurkiem i długo zastanawiałam się co jeść w pracy siedzącej, aby zachować szczupłą sylwetkę i dobre samopoczucie. Z pomocą przyszedł mi ten artykuł: https://bedietcatering.pl/dieta-w-pracy-siedzacej-za-biurkiem/. Serdecznie polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 03, 2020 19:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |