Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Aranżacja wnętrz
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
angie707
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Maj 18, 2021 09:48    Temat postu: Aranżacja wnętrz Odpowiedz z cytatem

Cześć,
Kupiliśmy z mężem stary dom i chcieliśmy zaaranżować jego wnętrze w nowoczesny i stylowy sposób. Był to bardzo duży projekt, dlatego zdecydowaliśmy się na skorzystanie z usług profesjonalistów. Wybraliśmy pracownię architektoniczną Architetto i była to najlepsza możliwa decyzja. Dom wygląda wspaniale, projektanci zawarli w projekcie wszystko co sobie wymarzyliśmy. Więc jakby ktoś również potrzebował pomocy w aranżacji wnętrz to mogę serdecznie polecić tę pracownię.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Maj 18, 2021 09:48    Temat postu:

Powrót do góry
karolmis12
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Maj 25, 2021 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z panelami to polecam Wam panele jodełkowe oraz wszelkie inne produkty z ich oferty. Przede wszystkim cenię ich za jakość oraz ogromny wybór najróżniejszych paneli.
Powrót do góry
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Cze 15, 2021 17:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze 20, 30 lat temu trzeba było posiadać wiedzę żeby ładnie urządzić mieszkanie. Designerskie dodatki do domu i ogólnie teraz na blogach można wszystko znaleźć! Wystarczy posiedzieć kilka godzin dobrze szukając po blogach inspiracji i z pewnością znajdziecie coś ciekawego nie trzeba nawet projektanta wnętrz usług do tego Very Happy
Powrót do góry
frederyk
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Nie Cze 27, 2021 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzięki internetowi nie musimy mieć jakiś specjalnych umiejętności tylko musimy poświęcić czas aby zdobyć wiedzę i poszukać odpowiedniej koncepcji. Mi się np podobają panele winylowe arbiton. A trafiłem na nie przeglądając różne właśnie aranżacje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
rovell
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Lip 06, 2021 09:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Temat ciekawy, ale gdyby ktoś znał się na takich rzeczach jak https://www.fortiv.pl/wylewki-maszynowe-sosnowiec.php to bardzo chętnie poczytam trochę informacji n ten temat. Chodzi mi o to czym kierować się przy wyborze takiej firmy i czy ogólnie metoda maszynowa jest jedną z najlepszych na ten moment?
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Lip 08, 2021 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z Wami, internet to prawdziwa skarbnica wiedzy jeśli chodzi o czerpanie inspiracji i pomysłów, także w kwestii urządzania wnętrz Smile ja mam kilka swoich ulubionych miejsc ale ostatnio zaglądam tylko na https://blog.edinos.pl/. Regularnie pojawiają się nowe wpisy, fajnie, bo można poczytać o meblach, dodatkach czy konkretnych stylach.
Powrót do góry
bulec

PostWysłany: Pią Lip 09, 2021 13:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi się bardzo podobają nowoczesne wnętrza Smile

____
pocztóki pamiątkowe
Powrót do góry
Mindi
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Lip 12, 2021 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetnie, że dzielicie się informacjami w takich tematach. Ja zamówiłam nowe firanki do kuchni z tej oferty: https://firaneo.pl/firany-do-kuchni i powiem Wam, że po ich zawieszeniu w oknach całe wnętrze nabrało niesamowitego wyrazu. Nie miałam pojęcia, że takie niewielkie dodatki mogą sprawić taką zmianę. Bardzo polecam Smile
Powrót do góry
malkontentis
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sob Lip 17, 2021 09:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o mnie i moją aranżacje wnętrz, to ostatnio zakupiłem coś takiego jak zasłona zaciemniająca: https://nietylkofiranki.pl/zaslony-zaciemniajace/328-1526-zaslona-zaciemniajaca-gracia-145x250-na-przelotkach-.html . Przyznam szczerze, że sklep w swojej ofercie posiada mnóstwo tekstyliów, tkanin, a także pościeli w bardzo dobrych cenach.

Ostatnio zmieniony przez malkontentis dnia Wto Lip 20, 2021 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Edyta29

PostWysłany: Sob Lip 17, 2021 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Macie może jakiś pomysł na aranżacje biura marketingowego? Smile
igor3333332

PostWysłany: Pon Lip 19, 2021 05:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każde mieszkanie powinno wyglądać bardzo ładnie. Takie jest moje zdanie na ten temat.
mizo
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Wto Lip 20, 2021 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bulec napisał:
mi się bardzo podobają nowoczesne wnętrza Smile

____
pocztóki pamiątkowe

mamy podobny gust!

werman
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Lip 26, 2021 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niedawno zakupiłam mieszkanie w centrum mojego miasta. Z mężem dogadaliśmy się tak, że on wybiera wszystkie meble, a ja dobieram dekoracje. Zdecydowałam się na zakup 5-częściowego obrazu ze strony https://www.artlux.sklep.pl/pl/c/5-czesciowe-obrazy-na-plotnie/33 i świetnie wkomponował się we wnętrze naszego salonu. Myślę, że zamówię sobie podobny do przedpokoju.
Powrót do góry
marlena
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Lip 27, 2021 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja aranżuję teraz moją kuchnię i do niej szukam mebli fajnych, znacie jakieś dobre oferty? Ten https://www.gama-sklep.com.pl/a/158-meble-narozne-kuchenne sklep ma całkiem dobre ceny i ładne stylowe meble kuchenne. Znacie ich? Opinie w sieci są dobre od innych klientów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
karolmis12
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Lip 27, 2021 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem w trakcie remontu mojego mieszkania i natrafiłem na portal https://domnanowo.pl/ . Znalazłem na nim wiele przydatnych porad oraz inspiracji do aranżacji moich wnętrz. Ktoś z Was równiez korzysta z tego portalu?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Lip 27, 2021 18:29    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: