Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wronka19
|
Wysłany: Pon Gru 02, 2019 14:48 Temat postu: Psycholog online |
|
|
Witam. Nie mogę namówić przyjaciółki na wizytę u psychologa, mówi, że wstydzi się pójść. W związku z tym chciałam zapytać, czy korzystaliście kiedyś z internetowej poradni porady psychologiczne online? Zastanawiam się, czy może to dać takie same efekty, a znika bariera bezpośredniego kontaktu. Jakie jest Wasze zdanie o konsultacje psychologiczne online i tego typu usługach przez Internet? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 02, 2019 14:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dejza Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2020 10:18 Temat postu: |
|
|
Coś o tym wiem, bo mam podobną sytuację tylko z siostrą... znam jednego specjalistę mianowicie https://elkader.pl/ tylko tez cieżko będzie ją namówić na pójście tam i wydaje mi sie, ze taka pomoc udzielana online jest jedynym rozwiązaniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamial88
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2020 13:17 Temat postu: |
|
|
Ja jestem zwolenniczka osobistych wizyt. Jednak ja nie da się inaczej to warto spróbować w sieci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzegorz11778
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2020 10:08 Temat postu: |
|
|
myślę, że psycholog online to bardzo fajne rozwiązanie dla osób, które nie są przekonane |
|
Powrót do góry |
|
 |
platus
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2020 23:47 Temat postu: |
|
|
W dobie pandemii nie pozostaje chyba nic innego jak szukać pomocy także w takiej formie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
owieczka Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sro Sty 20, 2021 13:46 Temat postu: |
|
|
Według mnie to super opcja, taki psycholog online. W życiu różne bywają sytuacje, chwile, nie zawsze mamy możliwość jechania do jakiegoś konkretnego punktu specjalistycznego. A tak, to chociaż zdalnie możemy skontaktować się z kimś, kto na pewno nas wysucha. Zobaczcie sobie chociażby na oferty Poradni Harmonia https://poradnia-harmonia.pl/pomoc-on-line/psycholog-online/ . Tam też możecie zgłosić się do dobrych specjalistów online. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 20, 2021 13:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |