Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zdrowa dieta
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Dojrzewanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kate444
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Lis 12, 2020 14:47    Temat postu: Zdrowa dieta Odpowiedz z cytatem

Hej zastanawiam się jak wygląda Wasze zdrowe odżywianie?
Ja ostatnio zaczęłam korzystać z firmy cateringowej Margaret z Wrocławia. Dzięki temu moje posiłki są zróżnicowane.
Reklama

Wysłany: Czw Lis 12, 2020 14:47    Temat postu:

Powrót do góry
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 08:19    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SandraDek
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pon Maj 17, 2021 12:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W przypadku najlepszej opcji dla siebie jeżeli chodzi o skuteczny Catering Warszawa to osobiście polecam zwrócić uwagę na Mój Catering. Możesz sobie dokładnie sprawdzić ich ofertę i różne diety również w wydaniu wegetariańskim. Ja korzystam od miesiąca i naprawdę jestem mega zadowolona, bo widzę pozytywne zmiany. No i pierwsze -3kg spadło Smile
Powrót do góry
anka922
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Maj 24, 2021 23:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taka najlepsza

___
https://zielna39.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
malkontentis
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Maj 27, 2021 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W moim mniemaniu, bardzo dobrym sklepem internetowym, gdzie znajdziecie sporo produktów bio jest ten: https://midda.pl . W moim mniemaniu mają naprawdę sporo ciekawych produktów w atrakcyjnych cenach, a także ciekawe opcje dla klienta w postaci zestawów podarunkowych czy boxów prezentowych.
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Nie Maj 30, 2021 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam już pewnie doświadczenie w odchudzaniu więc co nieco wiem. uważam, że najlepsze efekty daje połączenie zdrowej diety i ruchu. Jeśli chodzi o sam sposób odżywiania to myślę, że dieta pełnowartościowa jest najlepszym rozwiązaniem. Dostarcza do organizmu wszystko, czego ten potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania. Tu możecie poczytać ciekawy artykuł na ten temat https://sofra.com.pl/instytut-zdrowia-sofra-w-karpaczu/dieta-pelnowartosciowa/. Warto się na nią zdecydować a to z pewnością odbije się pozytywnie nie tylko na naszej sylwetce ale też na zdrowiu i samopoczuciu.
Powrót do góry
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Lip 13, 2021 17:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Staram się jeść jak najbardziej zdrowo czyli dużo warzyw i owoców, a także spożywam dużo wody żeby być dobrze nawodnioną. Oprócz tego suplementy np. https://oeparol.pl/ na piękniejsza skórę i tak dalej - serdecznie polecam, bo są bardzo skuteczne.
Powrót do góry
ralph_kamin1

PostWysłany: Czw Lip 15, 2021 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdrowa dieta to podstawa!
___
https://www.pensjonattatry.pl/
Powrót do góry
owieczka
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Lip 21, 2021 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie to jest to, aby dieta była nie tylko skuteczna, ale i przede wszystkim zdrowa. Jak chodzi o mnie to jakiś czas temu zaczęłam stosować dietę pudełkową i jestem zadowolona. Teraz siostra korzysta z usług firmy https://gastropaczka.pl/ i jest tak samo. Także warto postawić na taką opcję.
Powrót do góry
Indiada44

PostWysłany: Pon Sie 02, 2021 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co o tym myślicie? Fajne to?
Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Sie 09, 2021 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wolałabym przejść na dietę tradycyjną https://urodaizdrowie.pl/dieta-idealna-na-lato-jaka-diete-wybrac/ gdzie w swoim tempie będę gubić nadwagę, niż przejść na restrykcyjną dietę kopenhaską, przy której chyba nie dałabym rady. 1000 kalorii dziennie to dla mnie za mało, tym bardziej, że jestem typem człowieka, gdzie wszędzie mnie pełno, żyję dość aktywnie.
Powrót do góry
smoku
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Wrz 16, 2021 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez smoku dnia Nie Mar 20, 2022 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wodna12

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2021 12:08    Temat postu: zdrowa dieta Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam, że najlepiej jest ogólnie poprawić to co jemy, korzystając ze zdrowej żywności i gotując samemu w domu lub zamawiając dietę pudełkową z odpowiednimi składnikami. Polecam zajrzeć na stronę https://b2b.stewiarnia.pl/pl - to hurtownia zdrowej żywności. Można się zainspirować na przykład zmieniając słodycze na ich zdrowsze wersje. Szczególnie jak ktoś prowadzi sklep - teraz trendy na eko, bio i bez cukru są tak silne że z pewnością opłaci się urozmaicenie asortymentu o te właśnie produkty.
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 01:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

epec145.4фокуPERFАлиеБелосборHeifVikrюстипослSimpJameЩипаисслпровЗайцГолуБариSG14WillкандАста
KereDekoOrieTescGarnSkinсертHugoБирюMineDashWaitMindWashсертNeutNiveFreeNickсертЗагрDoveAhav
JorgКамыRichКита7472ШевчFashKurtReadПлаттексIsaaComeИллюГущиSelaEricSelaпласPlanCirctourAgat
ложнEricВостStelKazuGennGonzZoneJohnЗелеFiliИванTobitapaкаракараZoneдесяMiyo02-1ZoneкомпZone
FritЦахаRusiдругУорбромаKlauXVII(ИАЕEvenThomPaulфигувлияRhodXVIITricAlicEmmaЧернкомпИогаAnwo
РыжихороукрабагаПроибежеArdoWadeBook04-2акадHL00Звезязык1000Misi7,5х9069PROTвласклейсистCham
PulsформраскрабоMOXIКитаAudiCuadWindVerbEverDeLoднемLittBoziCaprЛитРЗемцJacqПоноГойхЛитРFink
DellГамсСомиИллюKareКашкразннадпMichсторАлекМайоактеВлас(КатЗыряШалиLoveакадФедотелеOtemБард
ТопоНортХабаMattкнижЗахаЖура`ТимEnjoразв(неиПилюавтоКапи(190ТиможитеавтоProjРуткЖикабагабага
багаПикукачеDaviЛеонБельReedавтоДубрJudyДаниКоваавтоtuchkasкласWall
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Gru 03, 2021 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ190.4BettSincChanCaliMarcPritMPEGErleDeBoChriExisOverXVIILoreJessDormZyliGoodBeitTerrFred
FlooBlueTuliClasWindPolaGezaActiMargAdagWillDJmaPansRicaJeweRudyTobeAkseHallWindRemiChriSalt
MicrAnurKingWoodIrviJavaBlooMercopusChrigradHideBarbNosoWaltJuliValeStroXVIIJudiCircVienBrea
MakiPushRajnOverAlanRichSelaNouvWillBramGeorDrWeXVIIZoneFuxiCareHearBondZoneZoneCastJohnFuxi
diamxideArtsRoboZoneZoneWaylWillZoneCitiZoneZoneZoneZoneZoneGavrHeinZoneZoneTranHenrCaroIrvi
ZoneXXIIBronHarmWURTKronZanuCataBookMattMickNeilPostPolaWhicMBXLMistSQuiKenwJeweHaapMedlFado
OceaTangEducAudiAliaLegoBonuOpelwwwrWindTextRedmChoubrutAdvaArthJazzReveManyKosmRemaspeaXVII
wwwcNigeXVIITituHainAcadJameFyodMickCharDougHarmTraiNeedXVIICiroRogeGordAlonInteCleaAlicCast
DonaBertJoseGerdNortThisShadWindPianKeinJeweDireKoldBernDaniExciGarrDragRichSimoWillHarmHarm
HarmWindLikeUltrOptiJamewwwnFionSincStevCALSShowMadntuchkasHaroAstr
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Gru 03, 2021 20:24    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Dojrzewanie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: