Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Klaudiaa Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Wto Paź 20, 2020 11:26 Temat postu: Hobby |
|
|
Jakie jest wasze hobby? moje to czytanie o tym jak wyglądają nowoczesne ogrody projekty |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2020 11:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kuchmarek
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2020 13:09 Temat postu: |
|
|
Ja szukam nowego hobby, którego nie ograniczają panujące obostrzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawek3332 Pomoc zaawansowana

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MokoKo Pierwsza pomoc

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pominia Młoda gwiazda

|
Wysłany: Sob Lis 21, 2020 21:36 Temat postu: |
|
|
U mnie hobby to tak jak rodzice, wypad do teatru, może jakaś galeria. Wiadomo, że głównie w weekendy, choć teraz jest to tak delikatnie mówiąc niemożliwe. Jednak CSK w Lublinie zawsze znajdzie rozwiązanie i tak jest tym razem, jak to podają na stronie https://www.facebook.com/cskwlublinie że rozpoczynają wydarzenia ale w wersji online. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Takus
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2020 22:10 Temat postu: |
|
|
Ja lubię takie kreatywne kolorowanki |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcio
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pawel3332
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kapkawody Nowy

|
Wysłany: Pią Sty 15, 2021 20:21 Temat postu: |
|
|
ja swoje hobby odkrylam podczas pandemii ogladanie filmow na potege, w szczegolnosci nasze polskie produkcje film Zieja, rewelacja, warto zobaczyc, a juz dostepny jest na vod |
|
Powrót do góry |
|
 |
Emilek Nowy

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2021 09:07 Temat postu: |
|
|
Moim hobby odkąd pamiętam są gry. Zmieniają mi się tylko gry. Od jakiegoś czasu największą frajdę sprawiają mi gry strategiczne. Tą, nad którą spędzam najwięcej czasu jest League of legends . Szukając podpowiedzi do tej gry natrafiłem na poradnik ze strony https://www.lolporadnik.pl/ . Zawiera wiele cennych informacji i porad, które dla grających w tą grę są naprawdę cenne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mycha
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2021 09:21 Temat postu: |
|
|
Moim hobby jest robienie dioram kolejowych _________________ szkolenia bhp |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiunia
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2021 09:23 Temat postu: |
|
|
Długo się zastanawiałam ,czy w moim wypadku to hobby czy zwykła przyjemność. Później stwierdziłam ,że nazwa nie ma tu większego znaczenia. Ja po prostu lubię tańczyć. Od około 4 lat tańczę w najlepszym studio tańca w Gdańsku - Siemanko - https://www.siemankostudio.pl/grafik-zaj%C4%99%C4%87. Tam poznałam wielu przyjaciół i swojego chłopaka. To mi wystarczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ariadna Pomoc zaawansowana

|
|
Powrót do góry |
|
 |
werman Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pią Lut 19, 2021 20:18 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie moim hobby jest granie w League of Legends. Po pracy włączam komputer i gram kilka gier rankingowych dziennie. Każdego dnia w grze doskonalę swoje umiejętności na ulubionych bohaterach. Często znajduję przydatne wpisy na portalu https://www.lolporadnik.pl/, dzięki którym mój bohater jest o wiele silniejszy i przeciwnicy są eliminowani w ułamku sekundy, a sama bym na to nie wpadła. Grając w jakąś grę powinno się mieć jakiś portal, na którym będą opisane podstawy gry - ja taki mam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
anka922 Starsza gwiazda

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2021 22:04 Temat postu: |
|
|
Warto mieć różne hobby, w zależności co kto lubi, czym się interesuje. Na przykład mój brat to mnie namawia na obstawianie zakładów sportowych. Wspominał o STS, to pamiętam. Mówił coś jeszcze o jakiejś promocji dla nowych graczy. Tylko właśnie muszę sprawdzić gdzie wpisać kod promocyjny w sts żeby z tej promocji skorzystać. Użycie kodu upoważnia do odbioru freebetu jak dobrze zapamiętałam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2021 22:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |