Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

farba do włosów blond
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Byrtasz

PostWysłany: Sob Kwi 15, 2017 22:24    Temat postu: farba do włosów blond Odpowiedz z cytatem

Jaka farba blond da efekt blondu na dłużej niż 2 dni, czyli nie będzie szybko żółknąć? To mnie najbardziej denerwuje w blondach, że zrobię sobie ładny kolorek, a on zaraz robi się byle jaki. Znacie jakąś dobrą farbę?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Kwi 15, 2017 22:24    Temat postu:

Powrót do góry
rinka
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Wto Kwi 18, 2017 09:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zawsze farbuję tymi farbami http://lorealparis.pl/needs/koloryzacja/blond.aspx i nie mam tego problemu co Ty. Myślę że sporo zależy od jakości farby ale może też od tego jakie masz swoje naturalne włosy, ja mam ciemny blond
Powrót do góry
angala
Nowy
Nowy

PostWysłany: Nie Maj 07, 2017 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak, to bardzo dobra marka. Zobacz sobie Excellence Creme farba do włosów 8.13 Perłowy Beż , mi się bardzo podoba ten odcień. Koleżanka niedawno się tak pofarbowała i jej pasuje ta zmiana Smile
Powrót do góry
piękna
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Sie 03, 2017 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

podobno majirel blond jest naprawde dobry. widzialam go tutaj www.lorealprofessionnel.pl/koloryzacja-wlosow/majirel - duzo osob ode mnie z uczelni go uzywa, bo kolor jest trwaly i wlasnie nie zolknie.
Powrót do góry
bigosowy

PostWysłany: Pią Sie 04, 2017 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Farba jak farba, moim zdaniem wszystkie sa takie same, a od umiejętności naładającego zależy jak dobry kolor wyjdzie Smile

basienka

PostWysłany: Czw Sie 10, 2017 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bigosowy napisał:
Farba jak farba, moim zdaniem wszystkie sa takie same, a od umiejętności naładającego zależy jak dobry kolor wyjdzie Smile

no nie do konca tak to dziala Wink sa roznice zdecydowane miedzy farbami drogeryjnymi, a tymi profesjonalnymi. Pierwsze bardzo czesto sa slabe - niszcza wlosy, wysuszaja, a ich kolory nie sa trwale ani naturalne. Te drugie bardzo czesto sa rownoczesnie pielegnujace dla wlosow, wiec warto w te lepsze zainwestowac. Moja siostra uzywa np inoa - farby od https://www.salonexpert.pl/trend/koloryzacja-inoa-blond-resist i jej wlosy wygladaja przepieknie i zdrowo, ja poki co siedzialam w drogeryjnych i widac zdecydowana roznice Wink
Powrót do góry
wag-a

PostWysłany: Pią Lut 16, 2018 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, to może być naprawdę dobre, ale te ceny też profesjonalne niekiedy Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ariadna
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2018 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że jeśli używa się dobrej jakości farby, to nic takiego nie powinno się wydarzyć. Moja siostra już od wielu lat farbuje się na blond i używa farba loreal excellence creme 8.13 perłowy beż https://tagomago.pl/products/l-oreal-paris-excellence-creme-farba-do-wlosow-8-13-perlowy-bez i nigdy coś takiego jej się nie przydarzyło. Farby Loreal są naprawdę wysokiej jakości, więc może spróbuj z nimi? Albo idź do jakiegoś fryzjera i niech oceni, dlaczego tak się dzieje w Twoim przypadku...
Powrót do góry
allika32
Normal
Normal

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2018 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popytaj najlepiej swoich koleżanek, które malują włosy na blond, albo udaj się do dobrej fryzjerki. Ja wybrałam drugą opcję i w ten sposób trafiłam na farby https://www.gobli.pl/wella-color-touch-farba-do-wlosow-60ml-p1407 które spełniają moje oczekiwania. Sprawdzone opinie, to najlepsze rozwiązanie jeśli chcesz trafić na dobre produkty.
Powrót do góry
kassui
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Lis 23, 2018 13:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie szkoda wam niszczyć swoich włosów poprzez farbowanie? Zerknijcie tutaj https://perukisklep.pl/peruki-krakow/ w wolnej chwili. Myślę, że zakup peruki jest lepszym sposobem na zmianę wyglądu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
owieczka
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Gru 21, 2018 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja planuję zamówić sobie u firmy Remy Hair włosy do przedłużenia. Mają tam naturalne włosy do przedłużania różnymi metodami. Zastanawiam się czy faktycznie mogę je traktować tak jak swoje i przykładowo mogłabym je pofarbować? Czy ktoś mi doradzi?
Powrót do góry
madzialena_s
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Lut 13, 2019 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie doradzę bo zazwyczaj na farbę chodzę do fryzjera.
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 04:19    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
irena32
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Cze 18, 2021 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba każdy marzy o pięknych i zdrowych włosach. Ale nieodpowiednie warunki atmosferyczne czy zabiegi kosmetyczne, takie jak koloryzacja, mogą je niszczyć. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad peruką. Ładne znalazłam tutaj https://perukikielce.pl/peruki-warszawa/ . Peruki naturalne wyglądają jak nasze włosy. Plusem jest to, że można je dowolnie stylizować.
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 23:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

плас398CHAPBettVIIIбытьавтоСмирДемиГренмечтHistбоксKronIntrлениAltuтексменяStorZoneхороWill
(196РождStudЕжовкласYaliнбчяфакуЗайцMaurДудкПальGerhXVIIMargХоллLoveШвейВладStarDECTPatrCana
ТкачСтавНажиактекульЦиходеятчитаFallCircCircГорячетвТихвПисастихXVIIпечаКушкПугаМедвБуткXVII
ПетрСодеНовоДесяязыкXVIISonyнаукБалтЗапеИллюнаукДаниFunkИстрJackDaviпеснКондЛевиSupeEdwaГром
ZoneZoneTireBlinZoneDaggБоядBlinExerПереРубиКонсXVIIКругSamuZoneЕфреИванДанируссZoneспасJust
СурииздесостмесяSarrKeviSussAskoGeorпороСтреИллюАрти6408DalvметаБернTexaSTARPROTJoneинтеIrel
PersшаринаклТишуKotlигруАнашWindWindавтоCreasupeSmilIncaупакДевяMagiТатьАфанЛитРЛитРРобеПетр
TweeЗверторг5-74деятТумаШафр(189KebaЗогрОсипавто(199ГамлHolyWingHansБараавтоwwwmDimiAlic(Ком
ФормСокоуслоГольВетрLoveЛомамалеавтоHeatБелиЧураШевчЛаврMarvNinePhilJeanавтоБелоFeliмесямеся
месяЛыкоМальЧернКрынRockIntrвозрСидоГолиАникОвчиГероtuchkasПоспзага
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Wrz 23, 2021 23:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: