Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karim
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2016 16:29 Temat postu: Buty do pracy |
|
|
Witajcie. Chce sobie zakupić jakieś wygodne ale i eleganckie buty do pracy. Równie ważna jest dla mnie kwestia wygody. W grę wchodzą buty na płaskim obcasie lub na bardzo niskim. Mam co prawda na oku jeden model - lakierowany, wydaje mi się, że lakierowane obuwie jest bardziej eleganckie - dlatego akurat taki wybór, mam na oku konkretnie tego buta:
fot. http://www.kazar.com/pl/sklep/kobieta/buty
Wizualnie but bardzo mi się podoba, chciałam wstępnie zdecydować się na czerwień, ale czerń będzie bardziej uniwersalna. Ponoć takie modele są teraz bardzo modne, ja miałabym pytanie odnośnie wygody - czy w takim szpicu będzie wygodnie posiadaczkom dość szerokiej stopy? (takiej jak moja) W zasadzie jeszcze tylko to powstrzymuje mnie przed zakupem. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2016 16:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ariadna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sob Lip 21, 2018 08:28 Temat postu: |
|
|
Ja w pracy najczęściej chodzę w czółenkach. Ostatnio zamówiłam sobie dwie nowe pary na https://multu.pl/products/index/obuwie-damskie-cz%C3%B3%C5%82enka. Znacie ten sklep? Jeśli nie, to koniecznie tam zajrzyjcie, bo ceny są naprawdę rewelacyjne Ja za dwie pary butów zapłaciłam niecałe 60 złotych Bałam się trochę, że będą niewygodne albo marnej jakości, ale okazało się po przyjściu paczki, że jest wprost przeciwnie - buciki są bardzo wygodne i ze spokojem mogę spędzić w nich w pracy cały dzień |
|
Powrót do góry |
|
|
irena32 Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
jamino Młoda gwiazda
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2018 16:40 Temat postu: |
|
|
Buty do pracy powinny być przede wszystkim wygodne, a więc polecam postawić na obuwie sportowe. Jeżeli interesuje Was w dobrych cenach zakup obuwia to ze strony https://sport-zone.pl/ śmiało możecie zamawiać. Sami znani producenci, a od siebie polecam Hi-Tec |
|
Powrót do góry |
|
|
allika32 Normal
|
|
Powrót do góry |
|
|
tini Pierwsza pomoc
|
|
Powrót do góry |
|
|
MalgosiaMM
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2018 14:07 Temat postu: |
|
|
Jest mnóstwo ciekawych butów eleganckich, nadających się do pracy. Najlepiej by było gdybyś poszła do sklepu i przymierzyła kilka różnych modeli. Z pewnością znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie i swoich potrzeb. |
|
Powrót do góry |
|
|
dzoanna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Lip 12, 2019 07:34 Temat postu: |
|
|
Lubię kupować w sieci, a w szczególności wszelkiego rodzaju obuwie. Sprawia mi to nie lada frajdę i przyznaje się bez bicia, że jestem zakupoholiczką . Znajoma poleciła mi ostatnio świetną stronę: https://butymodne.pl/big-star-na której kupowała właśnie buty na lato. Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Z rozmiarami też nie ma większego problemu, więc mam nadzieję, że znajdziecie coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
pieknyolek Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lila087 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2019 21:33 Temat postu: |
|
|
Mi bardzo spodobały się ostatnio buty muszkieterki. Uwielbiam taki typ obuwia i uważam, że na jesień i zimę są one najbardziej praktycznym wyborem. Przede wszystkim zasłaniają sporą część nogi, więc będzie w nich ciepło i przyjemnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
JBeztyKowicZek
|
Wysłany: Nie Lis 17, 2019 12:32 Temat postu: |
|
|
Takie buty mi się nie podobają. |
|
Powrót do góry |
|
|
kocikot
|
Wysłany: Wto Lut 11, 2020 12:28 Temat postu: |
|
|
Eleganckie buty zwykle wymagają wzmożonej pielęgnacji. Przecież nie chcemy wyglądać na zaniedbane, prawda? Wiecie jak czyścić skórzane buty? |
|
Powrót do góry |
|
|
innadorin Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2020 16:27 Temat postu: |
|
|
ja też uwielbiam kupować buty mam w swojej szafie sporo takich eleganckich ale czasem zachodzi potrzeba by założyć coś bardziej sportowego. ja np ostatnio uświadomiłam sobie, że nie mam w domu żadnych kaloszy. pewnie kupie jakieś ze sklepu https://butymodne.pl/kalosze-damskie-c55204.html. Zawsze duży wybór, korzystne ceny, szybka realizacja zamówień. |
|
Powrót do góry |
|
|
MHuntosowski
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2020 11:45 Temat postu: |
|
|
Ja pracuję na magazynie, więc u mnie obuwie musi być zgodne ze wszystkimi wymaganiami BHP. Przede wszystkim przód musi być obity blachą. _________________ Akcesoria motocyklowe, Sakwy motocyklowe, Torby motocyklowe, Risery, Stelaże do sakw, Sakwy skórzane, Sissy bar, Oparcie pasażera, Gmole |
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Ważna osoba
|
Wysłany: Pon Gru 21, 2020 14:35 Temat postu: |
|
|
Wiecie co ja aktualnie poszukuję pracy i zastanawiam się, bo trafiłam na generator croolewna cv które można tu zrobić jest świetne - z gotowego szablonu nic tylko uzupelnic! Jest tu jakas osoba, ktora korzystala i moze opisac czy bylo warte? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 21, 2020 14:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |