Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marzenka22Walc1 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2020 09:24 Temat postu: Reklama firmy |
|
|
Chciałam rozreklamować swoją firmę. Wiem, że teraz bardzo popularne jest pozycjonowanie w internecie, jednak ja chciała aby moja firma była widoczna nie tylko w sicie, ale również z ulicy. Osoby mijająca moja restaurację wieczorem nie zauważały jej. Dlatego zainwestowałam motel radom Efekty są więcej klientów i bardzo dobrze widoczny lokal.
Ostatnio zmieniony przez marzenka22Walc1 dnia Pią Sie 21, 2020 14:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2020 09:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
latina Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2020 16:30 Temat postu: |
|
|
I słusznie, o moim zdaniem reklamować powinno się na wiele różnych sposobów. Pamiętaj jednak, że reklama w internecie może okazać się tą najbardziej skuteczną. Zresztą w ostatnim czasie sami przekonaliśmy się, że naprawdę warto być w sieci. Wiadomo, że taka wizytówka jest reklamą naszej formy, więc dobrze jak będzie wykonana profesjonalnie. Ja nie znalazłam nikogo, kto pomógłby mi w tej kwestii więc zaczęłam przeglądać internet. Natrafiłam na stronę https://piotrpolok.pl/copywriting/ i zadzwoniła. Zdecydowałam się na skorzystanie z usług Pana Piotra i uważam, że to był strzał w dziesiątkę. Wyniki są coraz lepsze co mnie bardzo cieszy. Pełen profesjonalizm, którego efekty odczuwa przedsiębiorca. Czego chcieć więcej |
|
Powrót do góry |
|
|
Bir64byr4
|
|
Powrót do góry |
|
|
fiona45 Ona\ On Ci pomoże
|
|
Powrót do góry |
|
|
karol333 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2020 06:37 Temat postu: |
|
|
Ja prowadzę moją firmę i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Dodatkowo skorzystałem z usługi informatyczne warszawa . Mój kumpel też się zdecydował na tę firmę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Metia
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2020 20:44 Temat postu: |
|
|
Każda reklama powinna być kreatywna |
|
Powrót do góry |
|
|
karol333 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2020 11:30 Temat postu: |
|
|
Ja mam bardzo długo firmę i ostatnio podjąłem współpracę z agencja interaktywna .Jestem pewny że oni bardzo dobrze wypozycjonują moją stronę firmową. |
|
Powrót do góry |
|
|
agus123 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Lip 23, 2020 12:53 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio swoją stronę pozycjonuje w artykułach sponsorowanych. Takie artykuły mozna zostawiać na róznych stronach, które oferują takie pozyskiwanie linków. Ja znalazłam ostatnio http://www.pomocdlafirmy.pl/. To portal dotyczący wsparcia dla firm. |
|
Powrót do góry |
|
|
loren Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2020 06:44 Temat postu: |
|
|
reklama powinna byc przede wszystkim dopasowana do dzialan naszej firmy w zaleznosci od tego czym sie zajmujemy powinnismy opracowac strategie i poodjac odpowiednie dzialania, ja prowadze niewielka firme uslugową i u mnie swietnie sprawdza sie wizytówka w google http://wizytowkawgoogle.pl/ oni sie tym zajmują obsluguja mnostwo wizytówek. Dzieki wizytówce mozna zbudowac pozytywny wizerunek i zachecic klientów do pozostawienia opinii na nasz temat |
|
Powrót do góry |
|
|
Pracownik
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2020 12:50 Temat postu: |
|
|
Mega sprawdziło się u nas wynajęcie hostessy agencja zapewniła, że promocja produktu będzie zauważalna już po szybki okresie czasu i tak tez było! Na targach i eventach zaczęliśmy prezentować funkcjonalność produktu - dzięki temu zyskaliśmy grono nowych klientów. Polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Mirek3321 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2020 17:03 Temat postu: |
|
|
na pewno w każdej firmie będą pomocne nowoczesne technologie w dziedzinie call center Tutaj możesz więcej na ich temat poczytać https://remar.pl/nowoczesne-technologie-w-call-center/ u nas świetnie się sprawdzają, także i tobie polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
lurko
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2020 14:01 Temat postu: |
|
|
Oprócz katalogów firm takich jak Cindi znacie jeszcze jakieś? Oczywiście tutaj ruch jest świetny i efekty powoli się pojawiają, bo potencjalnie nie dawno dodałem ofertę, ale chcę was zapytać o szeroko pojęty marketing internetowy. Co możecie polecić? |
|
Powrót do góry |
|
|
wazka_gie
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 00:05 Temat postu: |
|
|
Moja firma wpadła na pomysł, żeby wykupić reklamy na skrzyżowaniach z sygnalizacją świetlną |
|
Powrót do góry |
|
|
pominia Normal
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2020 21:02 Temat postu: |
|
|
Ja polecam reklamę w internecie. Możesz stworzyć sobie również jakieś fajne kampanie, które przyciągną uwagę wielu osób. Moim zdaniem warto zaryzykować i rozpocząć współpracę z agencją http://agencjawomm.pl/ . Zawsze to będzie bezpieczniej no i efekty będą znacznie bardziej zauważalne. |
|
Powrót do góry |
|
|
KlemensFarton
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2020 12:01 Temat postu: |
|
|
Myślę, że teraz warto pamiętać o reklamach w Internecie. W sumie wydaje mi się, że nawet nie trzeba pamiętać o tym, bo zewsząd o tym się przypominają. _________________ www.noclegowo.pl/mapa/zakopane/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2020 12:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |