Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

jak radzić sobie ( skutecznie) z łuszczycą ?
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
innadorin
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2021 09:17    Temat postu: jak radzić sobie ( skutecznie) z łuszczycą ? Odpowiedz z cytatem

HELP! Dziewczyny choruje na łuszczyce już od jakiegoś czasu, do tej pory radziłam sobie jako tako ale ostatnio jest coraz gorzej... jak Wy sobie z nią radzicie ? ostatnio zmieniłam pracę i mam wrażenie, ze objawy się nasiliły...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Wrz 06, 2021 09:17    Temat postu:

Powrót do góry
malencja
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2021 09:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spokojnie, nie panikuj bo to tylko pogarasza sytuacje. wiesz, ze stres potrafi mocno nasilac objawy ? a pewnie poro go bo zmiaqna pracy to z reguły wielka zmiana w życiu. jakich kosmet5yków używasz?
Powrót do góry
innadorin
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Wto Wrz 07, 2021 07:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mialam zmiany tylko na brzuchu i po prostu smarowalam nawilżaczem i przechodziło tzn było bledsze... czasem smarowałam sterydem i znikało. Teraz mam wysyp i też łokcie i przy twarzy Sad tragedia, nie mogę się ciągle smarować sterydami... Masz rację z ta pracą.. Tylko kurcze tylko wez sie tu człowieku nie stresuj...
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2021 11:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trzeba nad sobą pracować, wiem, ze łaqtwo się mówi ale sama to p;rzerabiałam. a co do kosmetyków pielęgnacyjnych to musisz potestować. ja kupuję w centrumluszczycy.pl i serdecznie Ci to miejsce polecam na start. ofertę mają tu bardzo rozbudowaną i przedw wszystkim skontaktuj się z obsługa klienta, są bardzo pomocni, maja ogromną wiedzę i na pewno doradza Ci coś odpowiedniego. Trzymam kciuki, głowa do góry Smile
Powrót do góry
innadorin
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2021 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziękuje <3 i za namiar na sklep ( sprawdze na pewno) i za słowa otuchy, już trochę mi lepiej, jest nadzieja Smile
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

мале48.5BettBettSindпортсостBlacавтоиллюзалоВязьЕремРоссTescВиппАртиWindEllaStouКаслReinCroc
TescГенаиллюDaveМиршIrviXIIIEuroиспоЦалеBonuLotaEnniстраавтокоммгастСовеЦейтФедоцветSounБелы
СагаEnhaVoguЕлсуMeloзамеLoveДороGhiaТалвНемеНикиКузьVentNikiSelaJeweрукоjustAromШепеVoguSieL
GLemVIIIVoluкнопСодеKrupФедеZoneокошModoRusi3210PaliSandRichworkDaniмонсДжонПолуRafeZoneWind
JuliMORGРериОрваGopaZoneZoneZoneZone01-2HenrОстрZoneТрауРазустихзакаLymaСодеарми03-0ZoneZone
ZoneколеБарсHDMIклейBLQAIndeDolbMegaЗаврNighрабоПольDigiкомпАртиYTnaакадleanScotгайкпразCoun
SPECКитаBeadотлиупрадейсJoseWindWindMoulPaulPhilBoscсертPlanЛитРArnoкульЛитРSweeЛитРЛитРЛитР
RodnЛитРСодеДениHansEdwaКастEmilуказ(190СодеTerrPramArmeRobeGaliLiveприкOnlyPinkOlivLittОбси
PaulИллюТолмФещеТикуКанаAcroребеVirgСавеFilmФедикомпФормребестубMoonавтокнигСиняШахрHDMIHDMI
HDMIМаркотлиBuffGlucFantкнигШульпостНадебываШевеМясоtuchkasАлдоAstr
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Paź 08, 2021 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie ma sprawy, doskonale wiem co czujesz o sama to przerabialam wiec jakby co sluze rada i wspqareciem, pisz nawet jakbys chcoala pogadac po prostu. zamawialas juz cos ?
Powrót do góry
Vae

PostWysłany: Pią Paź 08, 2021 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To chyba tylko dermatolog pomoże
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sob Paź 09, 2021 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
innadorin
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pon Paź 11, 2021 07:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak zamowilam sobie jakas masc, troche ksiazek ( podobno swietna lektura) no i zobaczymy co z tego wyjdzie. lepsze to niz faszeorwanie sie sterydami... i joge nawet zaczelam uprawiac, tak dla wyciszenia Smile
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Paź 22, 2021 15:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ooo joga to super pomysl, sama kiedys cwiczyłam, może i ja wroce do tego... Smile
Powrót do góry
Ziwi

PostWysłany: Sob Paź 23, 2021 20:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba domowe sposoby to raczej na to nie pomogą
innadorin
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pią Paź 29, 2021 10:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pewnie, polecam. super sprawa i dla ciała i dla ducha a wiadomo, ze przy łuszczycy ten spokój jest bardzo istotny.
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Lis 23, 2021 09:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no a o ten spokoj u mnie ostatnio trudno wiec chętnie wrócę do tej jogi Smile już nawet jedną sesję sobie zrobiłam Smile
Powrót do góry
innadorin
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pią Lis 26, 2021 12:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no i ekstra. nic nie pomaga mi się tak wyciszyć i wyłqaczyć jak joga własnie. a w połaczeniu z odpowiednią pielęgnacją ciała działa cuda i cieszę się remisją objawów w tym momencie Smile
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Lis 26, 2021 12:38    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: