Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marika04
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2020 20:08 Temat postu: Wpadliśmy co teraz? |
|
|
Witam, nazywam się Marika mam 18 lat i zaszłam w ciążę z nauczycielem informatyki z mojej szkoły. Uprzedzając pytania bardzo się kochamy i chcemy razem żyć. ja juz kończę szkołę a on jest samotnym 48 letnim odpowiedzialnym facetem. Jest tylko jeden problem, do czasu zakończenia szkoły nie możemy ujawnić naszego związku, co jest bardzo problematyczne. Rodzice chcą wyrzucić mnie z domu jeśli nie powiem z kim mam to dziecko. Dlatego mój luby mysli nad zakupem domu pod warszawą żebym mogła tam zamieszkać jak najszybciej, a po zakończeniu szkoły dołączy do mnie i do dzidziusia. Uczy Informatyki i ma własną firmę więc go stać na takie rzeczy. A teraz właściwe pytanie jakiego domu szukać? z moim dzieckiem chcemy żyć troszkę dalej od ścisku miasta dlatego myślimy nad zakupem domu kawałek od miasta . Znalazłam ciekawe Biuro nieruchomości Żyrardówgdzie są ciekawe oferty domów. Jednak na co patrzeć przy zakupie domu i który będzie najlepszy dla naszej rodziny? Nie oceniajcie i dziękuje za zbędne komentarze. A wszystkim którzy poważnie podejdą do tematu serdecznie dziękuję <3. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2020 20:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
saramon
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2020 11:57 Temat postu: |
|
|
o rany! pamiętaj, że jeśli jednak zmienisz zdanie i się różnie między Wami potoczy.. zawsze możesz skorzystać z.. usuwanie ciąży na słowacji mimo wszystko powodzenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
selma Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Sro Mar 11, 2020 09:20 Temat postu: |
|
|
Na to już raczej za późno! ale cóż, mogę jedynie radzić żeby pomyśleli w przyszłości o skutecznej antykoncepcji. Ja mam vines i nie muszę się martwić o niechcianą ciążę jeśli będę te tabletki brała regularnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sro Lip 08, 2020 15:40 Temat postu: |
|
|
No na pewno musicie zacząć kupować dziecku wyprawkę, łóżeczko, fotelik samochodowy czy wózek wielofunkcyjny. Tutaj https://babydesigngroup.pl/ masz sklep w którym taki asortyment zamówicie więc polecam, wybór jest duży i jakość dobra więc będziecie zadowoleni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Damian19867
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2020 08:40 Temat postu: |
|
|
Przy zakupie domu dla rodziny warto patrzeć jak daleko jest od drogi, czy łatwo będzie z wózkiem się poruszać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basia1234
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2020 11:16 Temat postu: |
|
|
Na pewno sobie poradzicie |
|
Powrót do góry |