Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Shadow Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 18:23 Temat postu: nie ogarnięte włosy... |
|
|
Co zrobić gdy włosy są za bardzo bądz za mało puszyste? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 18:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
administrator Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 11:37 Temat postu: |
|
|
jeśli za mało to używaj odpowiednich odżywek i szamponów. a jak za bardzo to nie wiem;p
moja kolezanka ma za bardzo puszyste i napewno nie powinna używac prostownicy, bo sobie je spali;p |
|
Powrót do góry |
|
|
karcia1004 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 13:04 Temat postu: |
|
|
ja mam bardzo puszyste i co z nimi zrobić ?? _________________ karcia:* |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewusia_xD Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 14:15 Temat postu: |
|
|
Ooo...ja też mam strasznie puszyste.Zawsze mnie wyzywali od szopy.;/ Ale to tylko dziewczyny.Dorośli zawsze mi mówią,że mam piękne włosy.W sQl jest innaczej no ale za kilka lat moje włosy bd Cool ;D |
|
Powrót do góry |
|
|
Shadow Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 15:52 Temat postu: |
|
|
ja mam oklapniete i czesto przetluszczajace sie to jest tragedi...!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewusia_xD Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 07:14 Temat postu: |
|
|
Nie to ja mam takie....ymmm...puszyste.;D |
|
Powrót do góry |
|
|
basienka
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ingga323 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2018 18:04 Temat postu: |
|
|
Wiadomo, że każdy z nas rodzi się z jakimś predyspozycjami jeżeli chodzi o włosy,
ale codzienną pielęgnacją i kosmetyki możemy też znacznie na nie wpłyąć.
Kupcie sobie Acid Balance Hair Acidifying Shampoo szampon zakwaszający do włosów, ten typ szamponu super odżywia włosy, także szybko poczujecie różnicę. |
|
Powrót do góry |
|
|
marlena Ważna osoba
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2018 21:16 Temat postu: |
|
|
Żeby utrzymać włosy w dobrej kondycji, powinno się stosować kosmetyki, które będą je nawilżać i dostarczą im składników, które najzwyczajniej je wzmocnią. Szukając dobrych kosmetyków do włosów warto zajrzeć do sklepu internetowego https://www.skleptiande.pl który posiada je w swojej ofercie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Petronela1 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2018 20:39 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim to jaki efekt na włosach chcemy uzyskać zależy od używanych kosmetyków. Sama staram się wygładzić i nawilżyć swoje włosy więc przyda mi się coś np. z olejkiem marokańskim w składzie - https://www.gobli.pl/moroccanoil-c4373. Taki olejek bardzo ładnie wygładza i nabłyszcza włosy, dzięki czemu znacznie lepiej się prezentują. |
|
Powrót do góry |
|
|
Zawadzka
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2018 15:40 Temat postu: |
|
|
Podczas gdy brałam ślub, najbardziej obawiałam się tego, że moje włosy będą nieogarnięte. Na całe szczęście, spora warstwa lakieru i wytrzymały całą imprezę. _________________ sukienki na wesele |
|
Powrót do góry |
|
|
tatis Starsza gwiazda
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2018 12:01 Temat postu: |
|
|
Lakiery bardzo mocno niszczą włosy, ale to chyba oczywista oczywistość. Zależy to jeszcze od lakieru, ale piszę ogólnie. Ja zaczęłam używać takiej fajnej odżywki od Bielendy Carbo detox i faktycznie włosy są bardziej sprężyste, odzyskały połysk i lepiej się rozczesują. Myślę, że dobra odzywka to podstawa. Sugerowałabym również dobrą dietę |
|
Powrót do góry |
|
|
owieczka Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2018 11:53 Temat postu: |
|
|
A co przykładowo używacie do rozczesywania swoich włosów, bo to też jest istotna sprawa. Czy stosujecie grzebień czy szczotkę? Bo ja właśnie znalazłam interesujące przybory do włosów tutaj https://darmarsklep.pl/do-wlosow i nie wiem na co się zdecydować... Ciekawą opcją wydaje mi się przykładowo fioletowa szczotka Detangler. |
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2018 20:35 Temat postu: |
|
|
Niestety, nie każdy ma świadomość, w jaki sposób pielęgnować włosy. Wiele kobiet robi ten błąd, że bardzo często suszy włosy słabymi sprzętami, co je bardzo niszczy. Najlepiej stosować takie suszarki jak https://manta.com.pl/product-category/agd/do-lazienki/suszarki/ z opcją jonizacji. To najlepiej działa na włosy, pamiętajcie o tym. |
|
Powrót do góry |
|
|
marlena Ważna osoba
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2018 23:23 Temat postu: |
|
|
Jeśli nie jesteś zadowolona z tego, jak wyglądają Twoje włosy, proponowałabym Ci zdecydować się na zakup peruki. Sklepów zajmujących się ich sprzedażą nie brakuje. Ze swojej strony jestem w stanie polecić Ci https://perukisklep.pl zlokalizowany w Krakowie. Oferuje peruki naprawdę wysokiej jakości. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2018 23:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |