Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosia27 Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2017 00:50 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ajsza Młoda gwiazda
|
|
Powrót do góry |
|
|
varian1 Nowy
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2017 10:00 Temat postu: |
|
|
Jak chcecie jeść dobrze, a przy okazji zdrowo to zachęcam do odwiedzania strony Adamed.Expert - dużo przydatnych informacji nt. zdrowego lączenia pokarmów oraz gwarantuje, ze znajdziecie tam takie zdrowe nawyki o ktorych nawet nie mieliscie pojecia |
|
Powrót do góry |
|
|
bo-do
|
Wysłany: Pon Lut 19, 2018 10:38 Temat postu: |
|
|
Fajnie, dzięki za polecenie miejsca. |
|
Powrót do góry |
|
|
anioleczek
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2018 18:58 Temat postu: |
|
|
Widzę, że temat został w pełni przedstawiony. Dzięki za propozycję, na pewno je przejrzę. _________________ pierwsze pięćdziesiąt lat życia jest tekstem, a reszta - komentarzem |
|
Powrót do góry |
|
|
Niki Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 15:57 Temat postu: |
|
|
Ja mam ostatnio fazę na zdrowe jedzenie... pewnie czuję już wiosnę ;p a tak na powaznie to zwyczajnie chciałabym wreszcie wrócić do figury sprzed ciąży bo dołują mnie koleżanki z pracy, gdy patrze na ich talie osy pomimo sezonu zimowego... biorą catering dietetyczny i jak widać regularne jedzenie daje efekty. Myślę właśnie nad czymś takim widziałam ostatnio przywieźli im z macro bios bar termos z zupa z czerwonej soczewicy z mlekiem kokosowym i trawą cytrynową - wyglądało mega i jak smakowało. Dodawałyście kiedyś do jakiegokolwiek kremu mleka kokosowego? To połączenie petarda! Dobrze mogłoby też się komponowac z kremem z dyni no nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
piękna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2018 17:28 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam zupę serową, zwłaszcza jak użyje sery Hochland które są najsmaczniejsze teraz jeszcze przy okazji można wygrać nie małe pieniądze bo jest loteria |
|
Powrót do góry |
|
|
agawroc
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2018 18:27 Temat postu: |
|
|
Szczerze to ja juz sobie od jakiegos czasu dalam spokoj z tymi wszystkimi dietami. Prawda jest taka, ze wczesniej czy pozniej i tak wrocimy do poprzednich nawykow zywieniowych. Bardziej teraz skupiam sie na rozlozeniu tego co jem na kilka mniejszych posilkow przez co mam duzo wiecej energii .. a waga spada. Nie wolno sie oczywiscie przejadac - to podstawa. Uwazam, ze wszystkiego warto sprobowa na co ma sie ochote .. napewno nie mam sobie odmawiac sezonu grillowania. Przeciez mozna zastosowac sie do odpowiednich wskazowke by jest zdrowo i smacznie takie potrawy. Dobry miejscem do znalezienia sprawdzonych pomyslow moze byc ten artykul https://www.garneczki.pl/blog/8-zasad-zdrowego-grillowania/ Sama przesiadlam sie ogolnie na grill gazowy co jest krokiem w kierunku wyzszej jakosci przygotowanych dan. Nie moze takze do takiego posilku zabraknac jakiejs lekkostrawnej salatki |
|
Powrót do góry |
|
|
rinka Młoda gwiazda
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2018 11:23 Temat postu: |
|
|
Mam podobnie, staram się jeść zdrowo i nie kupuję fast foodów, jej więcej warzyw niż mięsa zdecydowanie i od razu lżej się czuję. Sałatka z opiekanych warzyw https://www.kamis.pl/przepisy/warzywa-i-grzyby/salatka-z-opiekanych-warzyw jest przepyszna jeśli już wspominasz o grillu, właśnie sobie taką zrobiłam na obiad, super jedzenie |
|
Powrót do góry |
|
|
dzoanna Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
heligor Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Sro Gru 05, 2018 15:08 Temat postu: |
|
|
Ja nie przepadam za gotowaniem, wolę zamówić jedzenie na https://glodny.pl - jest duży wybór produktów, można smacznie zjeść dzięki temu Rozwiązanie według mnie świetne dla osób, które nie lubią gotować. |
|
Powrót do góry |
|
|
mislo
|
Wysłany: Pon Gru 10, 2018 20:16 Temat postu: |
|
|
takie przepisy wyglądają naprawdę bardzo interesująco |
|
Powrót do góry |
|
|
Mal00tka Młoda gwiazda
|
Wysłany: Wto Gru 11, 2018 20:30 Temat postu: |
|
|
A ja trafilam w koncu na bardzo dobry przepis na barszcz czerwony - o ten tutaj: https://domowejroboty.pl/przepisy/barszcz-czerwony/ - jest to barszcz na zakwasie, ktory wykonujemy same! Niezle, prawda? Wiadomo, ze zakwas musi stac kilka dni (okolo tygodnia nawet), wiec jesli chcemy miec barszcz czerwony na Wigilie - to juz niedlugo trzeba sie zabierac za robienie zakwasu:) |
|
Powrót do góry |
|
|
tamarass Nowy
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2019 12:12 Temat postu: |
|
|
Ja przepisów kulinarnych zazwyczaj szukam w sieci. Można ich znaleźć mnóstwo. Z książek korzystam sporadycznie. _________________ esentire.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
SandraDek Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2019 16:33 Temat postu: |
|
|
Warto również ciekawych przepisów szukać w sieci i tutaj zdecydowanie mogę polecić Ci abyś również sprawdził propozycje od Sprawdzona Kuchnia gdzie także znajdziesz świetne przepisy zarówno na desery, jak i obiady. Ja ostatnio na urodziny syna robiłam tort marchewkowy który wyszedł świetnie (i też nie zakalec). Wieczorem już został tylko jeden malutki kawałek. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2019 16:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |