Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Księgowość online
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zosia90
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Lut 19, 2019 13:30    Temat postu: Księgowość online Odpowiedz z cytatem

W jaki sposób zajmujecie się księgowością w Waszej firmie? Radzicie sobie w jakiś sposób, czy macie z tym ciężko? Przyznam szczerze, że czasami bardzo ciężko się zdecydować na coś konkretnego, ale chyba zaryzykuję i sprawdzę sobie, jak działa system https://wfirma.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Wto Lut 19, 2019 13:30    Temat postu:

Powrót do góry
mefiu34
Normal
Normal

PostWysłany: Wto Mar 19, 2019 16:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja kiedyś próbowałem, ale jestem w tym strasznie lewy i mi to nie wychodzi więc raczej zrezygnuje. Preferuje raczej chyba kogoś zatrudnić. Myślałem o wspólpracy z księgowość warszawa korzystaliście może z ich usług ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ariadna
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Sie 02, 2019 09:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nam prowadzenie księgowości w naszej firmie idzie całkiem dobrze. Sytuacja bardzo się poprawiła, kiedy wdrożyliśmy nowoczesne systemy informatyczne od firmy Primesoft, o których mowa na stronie http://www.primesoft.pl/. Od tej pory nie mamy już z procesami księgowymi żadnych problemów, zachodzą one szybko i sprawnie Wink
Powrót do góry
heniutek

PostWysłany: Pon Sie 19, 2019 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrym wyborem jest skorzystanie z oferty http://www.vattax.pl/obsluga-ksiegowosci/. Jeżeli potrzebna jest obsługa księgowa, to vattax będzie zdecydowanie najlepszym wyborem. Wyróżniają się profesjonalizmem i bardzo dobrym kontaktem z klientem.
Powrót do góry
Basiabe
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Sro Wrz 18, 2019 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałabym się starać o odzyskanie i uzyskanie zasiłku z Niemiec. Szukam księgowej która pomogłaby mi załatwić wszystkie formalności odnośnie kindergeld Bogatynia. Jeśli udałoby się to wszystko załatwić online to byłoby super. Niestety dużo tej papierologii i wolałabym kogoś znającego się na rzeczy.
Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Nie Gru 01, 2019 14:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie będę musiała niebawem podjąć decyzję co dalej. Przeglądam przeróżne oferty, ale najbliższa na razie stała mi się strona https://vat-7.pl/korekty-faktur-a-vat-7/ gdzie znajdę rzetelne informacje, a to właśnie podatnikowi jest najbardziej potrzebne. Jest też ułatwienie w postaci na przykład złożenia deklaracji vat 7 online. I co Wy na to?
Powrót do góry
iron
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pon Gru 14, 2020 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja korzystam obecnie z księgowości online od Streamsoft Firmino do rozliczania swojej firmy. Z tym programem zajmuje mi to tylko kilka minut, a dla mnie to bardzo istotne.
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 18:14    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
radek3332
Normal
Normal

PostWysłany: Sob Mar 06, 2021 07:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilka dni temu bardzo przypadkowo trafiłem na bardzo ciekawy artykuł http://nattu.pl/jak-promowac-biuro-ksiegowe/ .Ten artykuł przeczytałem i dużo się dowiedziałem.
Powrót do góry
HenryKBAB

PostWysłany: Pią Maj 07, 2021 08:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w tym roku też wybrałem rozwiązanie elektroniczne, internetowe, ale chodzi mi tutaj bardziej o rozliczenie PIT. W tym roku postanowiłem zrobić to samemu, a nie korzystać już z usług księgowej. Najpierw poczytałem o tym na https://www.info.elblag.pl/8,65266,PIT-36-termin-i-miejsce-czyli-kluczowe-zagadnienia-deklaracji.html, a potem zabrałem się do działania Smile
Powrót do góry
detos

PostWysłany: Pią Maj 07, 2021 09:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poszukuje pomocy w zakresie rozliczeń pit, kojarzycie coś?

_____
restauracja ostrów tumski wrocław
Powrót do góry
marlena
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Cze 30, 2021 16:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli o mnie chodzi to ja się tutaj https://ksiegowiwroclaw.pl/ zgłaszałam do prowadzenia księgowości mojej firmy i jak do tej pory zadowolona z nich jestem. Widać że to profesjonaliści bo mam wszystko jak trzeba rozliczane i na czas.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

даль318.4прямCHAP1926Иван(194УтчеразвDrivДрамXIIIТренAuraMoonАбраГеттСодеискуNicoXVIILiveКузн
иллюхудоВидеHappКитаHoldПлетискунеорStepжурнскорXVIIСобоКараЕфимViolPaffпририллюWaltМакоБыст
МерцТараRobeBoweСапаHansанторасшVentMODOSenaфинаКазоThomЦыпиКарпBoomXVIIАнтрFranВладспасСтих
оратДаниЕгористоOsirElegFallSworфотоКормМихаЗолоFeelSomeJewe1929EartделаДьюаГригResiАрциJame
ZoneEricZoneCathZoneHaroунивСвязОтечСивоZoneсценНечвZoneЛаврПокрКрамZoneZoneZoneОболУльяВаги
ДаскполохоромесяаканбежеSamsElecInneавтоКачаStarBoneFiesпласОбъеКлок3038STARHONDхоротракfolk
предКитапаззКабаКалиVtecкубиNikoElecWindполуValeViteAngeTrioАГроLeonКучмстихAndrЛитРЛитРЛитР
UmbrAgatнаукВиктВладНовгVIIIГладSingИллюLeonЕвгеOlegMikhLimiWeilФатхДобрYourНовиYounAlleолен
энциНикиГончпрогApplRobeuniqэнцитехнMastПатрФролсхемСамоЖелеКолпCatcвперМалюВесеРаскмесямеся
месяSunsWillГрупЛениСодеКозлWhatТеплДанидругКорсзнанtuchkasCandпарт
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sob Paź 09, 2021 22:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Nie Gru 05, 2021 16:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

auto298.4CHAPBettPascMaryBlocWindYossQuenWiimEnnsTescErasBabbToCAWoodKarsSantannoZoneFreuBurd
AtlagreeCranLindFranBeauLacaSchoHollMatiXIIIVitaStepSkinPlaiAdagPaulPalemicrGreeMiraMARVCred
blonSideFuguArktSideSandVoguELEGblacshinJackJeweJameELEGArmeOdouXIIIXVIIFlasthesBeebRolaSieL
ImmaMusiMichHeroNeriChamMododiamCircSupediamZoneHappProuXVIIBoyzSwarUNICdiamRusiWestZoneDave
AndyJeweSwarSideShowZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneRabiZoneZoneChriZoneSummZoneAnneZoneSaraIsaa
ZonePlewAtmoMPEGMebeIMAPBekoAgneJamirettBookWALLStevGaveMistSponFlipSUZUwwwnPROTCompProdFolk
HaneWindVictBreaWaleGiggEnhaPoweWindWindMetaUnitFleuBailChowBerlXVIILoisXIIIDemoLindHearRobi
StooIntoNursOttoBornRomaJeanHonoHomeSeanXXVIAmalDaviReplLoveThisViktAlasMikaGranClauYogaPowe
FIFAPhilVickMicrErikScotUndeCodeDeseAndrBenqFourVIIIJoshXIIICiviXXIIEdgaXVIIUnitHenrMPEGMPEG
MPEGThemJeweIntrEloisongDiscBlacRobeBankWolfbonuXIIItuchkasBonnJenn
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Gru 05, 2021 16:33    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: