Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
werka091
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2020 20:01 Temat postu: |
|
|
Zobaczcie sobie portfolio firmy Architetto. Mają tam super pomysły i talent do projektowania. Polecam zobaczyć może akurat komuś wpadnie w oko. Ja korzystałam z oferty tej firmy kiedy remontowałam stary dom i jest teraz przepięknie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2020 20:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dejza Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pon Gru 21, 2020 15:25 Temat postu: |
|
|
Na stronie Ubieramymeble widziałem sporo ciekawych pomysłów mi wpadło do głowy. Dużo inspiracji m.in fajne poszewki na poduszki, pokrowce na narożnik i tak dalej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
latina Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sob Gru 26, 2020 18:23 Temat postu: |
|
|
Projektowanie wnętrz nie jest wbrew pozorom prostą sprawą. Jest jednak dużo łatwiejsze niż kiedyś z uwagi na fakt, że wiele inspiracji i cennych poradników można znaleźć w sieci. To jak powinno wyglądać urządzanie kuchni również można znaleźć. Sama korzystałam z niektórych poradników, bo kuchnia to jak wiadomo nie od dzisiaj jest serce każdego domu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksawery
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2020 14:20 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio bawiłem się w projektowanie na nowo swojej sypialni i postanowiłem, że zamiast telewizora, postawię na małą półkę z książkami oraz mały kominek. Co do tego drugiego, to idealnie dopasował się do moich oczekiwań kominek wolnostojący Orbis od Defro Home https://www.defrohome.pl/ . Ładne, klasyczne linie i niewielki gabaryt spełnił moje oczekiwania, a te niewielkie zmiany, znacząco zmieniły nastrój w sypialni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pon Gru 28, 2020 17:40 Temat postu: |
|
|
Do wnętrz też trzeba zadbać o to aby meble i dodatki był wysokiej jakości i stylowe. Takie można zamówić w tym https://www.gama-sklep.com.pl/ sklepie który ja znam odkąd zamawiam tam swoje meble. Obsługa jest pomocna i doradzi, to profesjonaliści. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2020 17:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |