Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Medycyna estetyczna
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Reklamy Waszych blogów, www
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
slawek3332
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Gru 02, 2020 13:02    Temat postu: Medycyna estetyczna Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj dowiedziałem się że moja małżonka czyta artykuły o medycynie estetycznej oczyszczające zabiegi kosmetyczne dla różnych rodzajów cery .To na pewno bardzo dobrze że moja małżonka takie artykuły czyta.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Gru 02, 2020 13:02    Temat postu:

Powrót do góry
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 23:29    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Mar 15, 2021 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, ze medycyna estetyczna daje tak wiele możliwości obecnie, ze coraz więcej osób będzie się decydować na tego typu zabiegi. Ja sama też byłam ostatnio na modelowaniu kształtu ust i nosa Smile Jeśli chodzi o godne polecenia kliniki to w Łodzi na pewno będzie to Dermoklinika https://www.dermoklinika.pl/. Fajnie, ze ceny zabiegów są tak bardzo przystępne dzięki czemu tak naprawdę każda z nas może sobie na taki zabieg pozwolić Smile
Powrót do góry
Domaniurka
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Mar 16, 2021 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest sporo zabiegów, z których warto skorzystać- ja myślę o oczyszczaniu twarzy.
Powrót do góry
Stazella
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Mar 16, 2021 14:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się, też czasem korzystam z tego rodzaju zabiegów.
Powrót do góry
Lawenda30
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Mar 16, 2021 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja natomiast zastanawiam się nad zabiegiem nićmi liftingującymi Aptos. W Warszawie tutaj podobno specjalizują się w tych tematach.
Powrót do góry
kassui
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Cze 14, 2021 09:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ma się czego bać. Zabiegi z zakresu medycyny estetycznej są naprawdę bezbolesne i nieinwazyjne, a efekty jakie za sobą niosą są naprawdę zadowalające. Wiem co mówię, bo sama ostatnio miałam wizytę u kosmetyczka warszawa i powiem szczerze, że niebawem wybieram się ponownie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Lip 14, 2021 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dobrze a jak dbacie o bezpieczeństwo w takich gabinetach? Czy stosujecie fartuchy chirurgiczne czy sa jakieś specjalne fartuchy które stosuje się w gabinetach kosmetycznych? W przyszłości zamierzam otworzyć taką działalność więc takie informacje są mi bardzo potrzebne.
Powrót do góry
mczay
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Lip 16, 2021 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z mojej strony mogę polecić dr Żukowską z Łodzi, u której zdecydowałam się na przeprowadzenie zabiegu podnoszenia piersi. Byłąm zadowolona z wielkości jednak co do kształtu miałam wątpliwości. Dzięki konsultacji u pani doktor dowiedziałam się ze szczegółami jakie mam możliwości i z nich skorzystałam. Bardzo profesjonalna a przy tym miła obsługa jest dodatkowym plusem.
Powrót do góry
mirabella357
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Lip 19, 2021 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto pytac lekarzy skad biora leki na zabiegi z medycyny estetycznej zeby wiedziec co wam podaja Smile Moj lekarz zamawia leki z tej strony https://frayamedsupply.com i uwaza ze sa bardzo dobre jakosciowo. Smile
Powrót do góry
marlena
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Lip 22, 2021 15:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy wiecie jakim sprzętem wykonuje się takie zabiegi medycyny estetycznej? Jeśli nie to tutaj https://shar-pol.pl/produkty/urzadzenia-sprzet-do-medycyny-estetycznej/ macie wyszczególnione je. Wiele szpitali i gabinetów oraz klinika jest w niezaopatrzone. To profesjonalny i skuteczny sprzęt.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Devil93
Ona\ On Ci pomoże
Ona\ On Ci pomoże

PostWysłany: Sro Lip 28, 2021 08:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sporo na temat samej medycyny estetycznej mogę się wypowiedzieć, bo korzystałam już kilka razy, ale nadal nie tak wiele, by po prostu wszystko o niej wiedzieć. Podpowiedzieć mogę na przykład, że takie https://m-clinic.eu/oferta/wolumetria zabiegi pięknie modelują twarz. Moim zdaniem warto się na coś takiego pokusić.
kitka

PostWysłany: Wto Sie 03, 2021 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o medycynę estetyczną to muszę się przyznać, że i ja z niej korzystałam. Oprócz zabiegów modelujących sylwetkę, które pozwoliły mi ujędrnić swoje ciało, to powiększałam sobie usta. To wszystko robiłam sobie w https://bienkowscyclinic.pl/ w Częstochowie i polecam ich z całego serca, bo pracują tam bardzo zdolni lekarze, którzy pracują na bardzo nowoczesnym sprzęcie i po konsultacji z pacjentem odpowiednio dobierają nam zabiegi, które są bardzo skuteczne Smile
Powrót do góry
malencja
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Sie 04, 2021 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bardzo długo szukałam kliniki gdzie mogłabym regularnie, raz na jakiś czas chodzić na takie zabiegi związane z medycyną estetyczną. Jakiś czas temu koleżanka doradziła mi bym zapisała się do Magicznej Kliniki. Tak zrobiłam i aktualnie jestem już po 2 zabiegach Smile niewysokie ceny, świetne i naturalne efekty. Polecam z całego serducha to miejsce Smile
Powrót do góry
damaro
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Sob Sie 07, 2021 09:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli ktoś jest z Monachium to polecam mocno tam Panią która wykonuje makijaż permanentny. Pełen profesjonalizm: PERMANENT MAKE UP MÜNCHEN

W niemczech jest bardzo mało takich specjalistów jak ta kobieta więc warto zwrócić uwagę na jej ofertę. Wykonuje makijaż permanentny, brwi, oczy oraz ust.
Jestem mega zadowolona.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Sob Sie 07, 2021 09:18    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Reklamy Waszych blogów, www Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: