Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mario767
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2017 13:20 Temat postu: Wyjazd za granice-ubezpieczenie |
|
|
Lubisz jeździć na nartach? A może dopiero zaczynasz naukę jazdy na nartach albo na snowboardzie? Wyjeżdżasz na narty za granicę? Kup ubezpieczenie! Gdy planujesz swój wyjazd za granicę, pamiętaj o tym, że warto wykupić dodatkowe ubezpieczenie turystyczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2017 13:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Klonad
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 14:21 Temat postu: |
|
|
Warto uważać w przypadku tych ubezpieczeń _________________ http://zadbanewlosy.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
Petronela1 Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2018 21:41 Temat postu: |
|
|
Według mnie to nie tylko o ubezpieczenie trzeba zadbać w czasie takiego wyjazdu, ale ogólnie o swoje bezpieczeństwo. Obecnie dużo się słyszy o różnego rodzaju napadach i zamachach, więc warto mieć przy sobie chociażby gaz pieprzowy - http://www.protarget.com.pl/pol_m_Samoobrona_Gazy-pieprzowe-404.html. Zawsze to zwiększa nasze szanse na ucieczkę od oprawcy. Szczególnie kobiety powinny mieć coś takiego zawsze gdzieś w torebce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justa4 Normal

|
Wysłany: Sob Lut 24, 2018 21:31 Temat postu: |
|
|
Przy wyjazdach zagranicznych takie ubezpieczenie i podstawowa opieka medyczna są podstawą. My jednak rzadko wyjeżdżamy gdzieś poza Polskę. Tutaj również jest wiele pięknych miejsc, które warto zwiedzić i w których można spędzić bardzo przyjemny czas. Takim miejscem jest np - https://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/marzec-niskich-cen-nad-morzem-2018/. Marzec nad morzem w Primavera Jastrzębia Góra prezentuje się imponująco pod względem oferowanych rozrywek i atrakcji. Są one przewidziane zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci więc można je bez obaw zabrać ze sobą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lila087 Starsza gwiazda

|
Wysłany: Nie Lut 25, 2018 20:01 Temat postu: |
|
|
To prawda, że decydując się na wyjazd zagraniczny warto wykupić chociaż podstawowe ubezpieczenie bo nigdy nie wiadomo co się może przydarzyć. A takie wyjazdy są obecnie coraz bardziej popularne ze względu na malejące ceny i wzrastającą dostępność najróżniejszych miejsc. Do tego na lotnisko można swobodnie dojechać swoim samochodem, podjechać na parking Balice i tam go zostawić. Z parkingu za darmo dostarczą Was na lotnisko i stamtąd już udacie się w podróż. Ze względu na takie udogodnienia coraz więcej osób lata zarówno w okresie letnim jak i zimowym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sophy
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2018 22:04 Temat postu: |
|
|
Właśnie stoję przed podobnym zadaniem, dlatego dzięki za opinie. Na pewno wezmę je pod uwagę. _________________ Nie po to zostałem premierem, aby przewodniczyć przy likwidacji Imperium Brytyjskiego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
anioleczek
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 15:36 Temat postu: |
|
|
Ja jestem zdania, że warto inwestować również w odpowiednie ubezpieczenie na życie Ciekawe ubezpieczenia na życie na ubezpieczeniaonline.pl są choćby tu  _________________ pierwsze pięćdziesiąt lat życia jest tekstem, a reszta - komentarzem |
|
Powrót do góry |
|
 |
karrolaart
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2018 16:31 Temat postu: |
|
|
Super opcja na rozwój osobisty  _________________ aqua marina monster |
|
Powrót do góry |
|
 |
matejko1988
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2018 11:16 Temat postu: |
|
|
Trudno odpowiedzieć jednoznacznie na takie pytanie. Brakuje wielu ważnych informacji bez których udzielenie takiej odpowiedzi jest niemożliwe. _________________ Gdy kochamy łudzimy najpierw siebie a potem innych. Świat to nazywa romansem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ariadna Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sro Maj 30, 2018 11:40 Temat postu: |
|
|
My w tym roku zamierzamy spędzić nasze wakacje na Dominikanie. Słyszeliśmy, że jest to naprawdę wspaniałe miejsce na urlop. Pogoda na Dominikanie podobno cały czas jest bardzo ładna, więc można wrócić z wakacji z piękną opalenizną. Poza tym jest też dużo ciekawych miejsc do zobaczenia i do zwiedzania. Czy w przypadku wylotu na Dominikanę również warto sobie wykupić takie ubezpieczenie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
piękna Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Nie Cze 03, 2018 09:28 Temat postu: |
|
|
Ja nie wyjeżdzam często za granicę, ale teraz mam mega nadzieje że uda mi się załapać na wygraną w konkursie http://gettosziget.com/ - bo można spędzić aż 2 tygodnie wakacji bo do wygrania jest 7 dniowy tour po Europie i 7 dni na festiwalu Sziget. Bombowo A jedyne co trzeba zrobić to nagrać krótki filmik w którym przekona się wszystkich że to właśnie my powinniśmy jechać. Kreatywność wygrywa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rizetko
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2018 10:53 Temat postu: |
|
|
Mnie mega zaciekawiły prywatne pożyczki pozabankowe. Co nieco na ich temat można poczytać w serwisie http://www.pozyczki-pozabankowe.pl Słyszeliście o nich? Jak dla mnie mega ciekawa opcja.. Zarówno jeśli chodzi o branie pożyczki, jak i o inwestycję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Julka88
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2018 11:50 Temat postu: |
|
|
Jak wyjeżdżacie za granicę to pamiętajcie żeby się ubezpieczyć zarówno finansowo jak i zabezpieczyć się na wypadek choroby. Mnie kiedyś dopadło zatrucie pokarmowe i teraz mam nauczkę. Zawsze w podróż biorę Intestę na każde dolegliwości żołądkowe ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
owieczka Ważna osoba

|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2018 18:03 Temat postu: |
|
|
A tak z innej beczki czy według was jeżeli chodzi o bagaż to lepsza będzie torba czy walizka typu - link ? Bo mnie osobiście wydaje się, że ta druga opcja. Taka walizka wydaje mi się bardziej wytrzymała, łatwiej zachować rzeczy w idealnym stanie (bez zagnieceń), no i komfortowo pewnie się porusza człowiek z nią. A wasze jakie jest zdanie na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzoanna Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sro Paź 10, 2018 14:38 Temat postu: |
|
|
Jeżeli jest okazja to jak najbardziej się ubezpieczyć jeśli wyjeżdzamy gdzieś za granicę. Ja zawsze się ubezpieczam. Nawet jak będę jechała do Bułgarii. Na początek szukam ofert tutaj https://www.ceneo.pl/Wycieczki_zagraniczne/Miasto:Sloneczny_Brzeg.htm bo czasem bywa że już od razu można wykupić ubezpieczenie co w większości w biurach podróży już mają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2018 14:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |