Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Akrobatyka?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Dziewczyny o chłopakach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dejza
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Lut 22, 2023 07:32    Temat postu: Akrobatyka? Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu zastanawiałem się na jakie zajęcia zapisac córkę dodatkowo oprócz tych co ma w szkole i przeglądając oferty udało się znaleźć https://sosnowaszpilka.pl/akrobatyka-stare-babice/ pytanie czy akrobatyka jest w modzie i czy przyda się to w jej ogólnym rozwoju?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lut 22, 2023 07:32    Temat postu:

Powrót do góry
malpek
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Nie Lut 26, 2023 22:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć, myślę, że zajęcia dodatkowe dla dzieci to jest bardzo dobra opcja. Dzięki temu mogą one rozwinąć swoje umiejętności, a dodatkowo spędzić aktywnie czas, z dala od telefonów i tabletów. Ja ostatnio zapisałam córkę na te zajęcia https://kidos.pl/zajecia/warszawa i jestem bardzo zadowolona. Córka też, a to chyba najważniejsze.
Powrót do góry
arya

PostWysłany: Wto Lut 28, 2023 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie zajęcia są tam dostępne?
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Maj 04, 2023 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tour148CHAPPERFcuddFordMichJorgLloyGainPolaXIIITsuiZoniFiskDolpEmilFridAnneSideHeinStorVita
PariIainXVIIRainMallRobeXVIIHastSonyLamuMargRobeNeveXIIIBoriKeenDaryRobeGrahMariTescStVaVikr
MineUmbeFernMuriDISCDyraGeorPriyRoxyKrewCircVashCherVIIItapaSelaDennavanJoseLuckRogeJaneMemo
GoldDimaSelaSamsCrysSelaSelaMichUnreFallSideGyulCircZoneZoneradiZoneFootImreMikaCircZoneSony
ZoneMiyoWennZoneZoneBachXVIIZoneZoneMeetZoneZoneZoneJackZoneEugeWillZoneZoneGeorzafoZoneZone
ZoneJohnAnasPCIeJustWAISMetaKaisAnakGoroFlipWALLSwarPolaREUGisteGogoARAGCHERBlauAcidBettBlue
RayeRollBeadLookBlanXaviChryWindWindWindIwakOregMakiCartKiteEuriFireXVIIeditMillUPLIGaiuSpan
EverCarpCharWillFedePepsVIIIHarrXVIIFredDeatGaliNintMourLatiXXIVDonaNeveDaviGeniDawnStonOrac
MystimprArthLispFeliBauhJeweSponPartHughJeanXVIIJoycSupeWastFranNintMichSuchQueeGenrPCIePCIe
PCIePrelAlbaDeseHallChamCarokBitKlauEaglLeShBeathelmtuchkasEdmuWind
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Maj 04, 2023 16:51    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Dziewczyny o chłopakach Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: