Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Hybrydy - robicie?
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
polakowalska
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Pią Lut 28, 2020 09:40    Temat postu: Hybrydy - robicie? Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny! Robicie manicure hybrydowy? Część mówi, że to znacznie niszczy paznokcie i obciąża płytki. Ale bardzo spodobały mi się prace pań z http://e-beautyexpert.pl/ i chyba się zdecyduję. A Wy robicie? Czy niszczenie paznokci to mit?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Lut 28, 2020 09:40    Temat postu:

Powrót do góry
Marika
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pon Mar 02, 2020 15:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie robię. Za bardzo niszczy paznokcie.
Powrót do góry
Maciejowa

PostWysłany: Wto Mar 03, 2020 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie robię, nie podoba mi się efekt
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Maj 05, 2020 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak robiłam, ale teraz siłą rzeczy nie ma takiej mozliwości ;/ ale nie narzekam bo to czas na to by zrobić sobie kuracje odżywczą na zmeczoną już nieco płytkę. Nie wiem jakich odżywek używacie ale u mnie przy takich mocno znbiszczonych paznokciach nalepiej sprawedza się ta z eveline - SOS ( z wapnem i kolagenem). kosztuje ,,grosze" a potrafi zdziałać cuda Smile
Powrót do góry
Fitr6iuy

PostWysłany: Pon Maj 11, 2020 20:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niebawem zamierzam się tym zająć.
-
sandały robocze
Powrót do góry
Irokez

PostWysłany: Sro Maj 13, 2020 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Raczej nie, nie pasują mi Very Happy
Powrót do góry
Maryy
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Pon Maj 25, 2020 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście uwielbiam paznokcie hybrydowe. Niestety z wiadomych przyczyn musiałam sobie zrobić z nimi przerwę, ale moimi ulubionymi są lakiery semilac i eveline, kupuje je od nich https://horex.pl/kobieta/paznokcie/lakiery_hybrydowe.html bo nie chce mi się zamawiaś z różnych sklepów, a lubię mieć dużo różnych kolorów. Co do zniszczonych paznokci polecam olejek rycynowy dośc szybko radzi sobie ze zniszczoną płytką Smile
Powrót do góry
serpatka

PostWysłany: Pon Cze 01, 2020 16:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no mi hybrydy mega zniszczyły paznokcie! Ale całe szczęście już wracają one do stanu sprzed hybryd Wink stosuję odzywkę z Eveline z wapniem i kolagenem i musze przyznać że jest mega! Po prostu z dnia na dzień widzę różnicę w paznokciach Smile
Powrót do góry
Efka

PostWysłany: Pon Cze 15, 2020 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra odżywka to podstawa. Przy czym mamy dzisiaj znacznie więcej możliwości jeżeli chodzi o manicure niż tylko i wyłącznie hybrydy. Sama lubię raz na jakiś czas odwiedzić takie miejsce jak gabinet estelium.pl/manicure w Bielsku-Białej. Można tam zrobić przepiękne paznokcie, nie tylko hybrydowe, ale też np. manicure japoński czy biologiczny i cieszyć się pięknymi paznokietkami przez długi czas.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
ziemianka
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Sob Cze 27, 2020 14:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie, ja nie robię hybryd bo słyszałam że bardzo niszczą paznokcie, które potem ciężko odbudować a ja i tak mam słabe bez hybryd nawet. Ratuję się odżywką Eveline 8w1 zawsze ona mi pomaga i potem zwykłego lakieru używam z coatem, ale hybryd nie robię.

Powrót do góry
malencja
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Cze 30, 2020 16:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

robie raz na jakiś czas, z reguły na jakieś specjalne okazje, tak na co dzien raczej nie bo wciaz staram sie tą moją naturalną płytkę wzmocnić. teraz jestem w trakcie kuracji preparatem 8w1 z Eveline. ekstra jest, dziala natychmiastowo.
Powrót do góry
kristiii

PostWysłany: Czw Paź 29, 2020 15:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja póki co zrezygnowałam z hybryd. Stosuje teraz odżywkę SOS z wpaniem i kolagenem z Eveline i stawiam po prostu na pielęgnację Smile I tak siedzę w domu na home office więc to dobra okazja by o siebie zadbać Smile
Powrót do góry
MokoKo
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Paź 30, 2020 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też robię sobie hybrydy, ale nie chodzę do kosmetyczki, tylko robię sama w domu i czasami już mi cierpliwości do tego brakuje. Zwłaszcza, jak się spieszę albo na przykład robię je na łóżku (bo takie szalone pomysły też mi przychodzą niestety do głowy) i wtedy już całkiem coś musi się nie udać. Kiedyś np. wylałam cały primer na nową pościel... Na szczęście szybko znalazłam jakieś sprawne triki na szybkie wyczyszczenie pościeli i udało mi się ją uratować. Szkoda jedynie primera. Morał z tego taki, że jak chcecie robić same w domu to lepiej jak ludzie, w normalnym miejscu typu stolik Smile
Powrót do góry
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 12:39    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
wiwo12
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Czw Lip 29, 2021 15:27    Temat postu: folia transferowa Odpowiedz z cytatem

Ja już od kilku lat robię paznokcie hybrydowe sama w domu i nie żałuję, że zrezygnowałam z usług kosmetyczki. Chyba po prostu nie trafiłam na jakąś dobrą, bo nigdy nie byłam zadowolona z ich usług. Paznokcie mam w bardzo dobrym stanie - nic się z nimi nie dzieje, a teraz, gdy robię manicure sama, zmieniam go co tydzień i już nie mam pomysłu na zdobienia. Zamówiłam ostatnio taką ozdobę jak folia transferowa i właśnie czekam na przesyłkę. Nie mogę się doczekać efektu na paznokciach Very Happy
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Lip 29, 2021 15:27    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: