Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Design Ważna osoba

|
Wysłany: Pią Lut 07, 2020 18:18 Temat postu: |
|
|
Również chcę spróbować z olejem konopnym cbd https://www.eirhealth.com/pl/ Operacja u mnie nie jest możliwa, a ból staje się coraz bardziej dokuczliwy. Brałam już bardzo silne leki, a wolałabym wątroby nimi nie rozwalić. Dlatego też uważam, że najlepszym wyjściem będzie zakup CBD. Mam ogromną nadzieję, że ból albo się zmniejszy, albo zniknie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2020 18:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Arita
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2020 21:20 Temat postu: |
|
|
Warto się wybrać do dobrego fizjoterapeuty lub kręgarza, masażysty czy coś takiego i zacząć z nimi działać. _________________ sandałki dla dziewczynki |
|
Powrót do góry |
|
 |
loren Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Wto Lut 25, 2020 08:00 Temat postu: |
|
|
dlugo meczylam sie z bolem kregoslupa i zaburzeniami rownowagi, w koncu posluchalam rady mojej mamy i wybralam sie do neurologa, wybralam klinike Alfa Medica w Czestochowie ze wzgeldu na to , ze maja tam bardzo dobrych lekarzy. Cale szczescie, ze sie zdecydowalam bo okazalo sie, ze za tymi moimi bolami stoja dosc powazne problemy neurologiczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Izu93
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2020 01:00 Temat postu: |
|
|
Myślę, że olejek CBD może być bardzo skuteczny w tym przypadku, ma udokumentowane działanie przeciwbólowe i rozluźniające. To naprawdę świetny środek, cieszę się, że w Polsce można go już normalnie nabyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Design Ważna osoba

|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2020 08:41 Temat postu: |
|
|
Na wszelkie dolegliwości bólowe doskonale sprawdza się olejek CBD. Żeby jednak dokonać dobrego zakupu i nie doznać zawodu podczas stosowania warto zasięgnąć informacji na jego temat. Bardzo dobrym do tego miejscem jest strona https://www.medexpress.pl/olej-cbd-obalamy-mity/76150, na której autorzy obalają krążące mity na temat olejku CBD. Jest tam wiele wskazówek na temat zakupu czy użytkowania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45 Ona\ On Ci pomoże

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MResoczewski
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2020 10:18 Temat postu: |
|
|
Niestety źródeł bólu kręgosłupa może być bardzo dużo. Jeżeli mógłbym coś doradzić to poleciłbym udać się po prostu z tym do lekarza specjalisty  _________________ materace miekkie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muran
|
Wysłany: Sro Kwi 08, 2020 22:22 Temat postu: |
|
|
Mi pomaga ruch fizyczny, jak tylko przestaję ćwiczyć, to bóle kręgosłupa wracają |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maryy Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2020 13:14 Temat postu: |
|
|
A powiedzcie mi proszę, czy sprawiły się u Was olejki CBD np. takie jak te https://konopieizdrowie.pl/pl/producer/Medihemp-OG/23 jako środki przeciwbólowe? Myślę od dłuższego czasu nad jakąś zdrowszą alternatywą dla farmaceutyków. Co w ogóle myślicie o takim pomyśle? Za wszelkie opinie będę bardzo zobowiązana. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rakela Nowy

|
Wysłany: Wto Maj 19, 2020 11:27 Temat postu: |
|
|
Masaż jest dobry, ale mojej przyjaciółce na ból pleców pomogła dopiero akupunktura. Korzystała z usług https://lalimed.pl/akupunktura/ doświadczeni pracownicy, wiedzą dokładnie na czym polega taki zabieg. Stosują wszelkie środki ostrożności i zachowania higieny pracy. A zabiegi naprawdę jej pomogły. Zupełnie inna kobieta, nie pamiętam już, kiedy ostatnio wspomniała o bólu pleców. Tak to przy każdej możliwej okazji narzekała. A teraz chodzi zadowolona, znów z radością zajmuje się ogrodem. Bardzo sobie chwaliła ten gabinet. |
|
Powrót do góry |
|
 |
frederyk Młoda gwiazda

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2020 18:51 Temat postu: |
|
|
trzeba zastanowić się skąd jest ten ból. Często powodem jest zła postawa podczas siedzenia lub przeciążenie. W ostatnim czasie jak mnie bolało to korzystałem z maści dip hot. Pomogło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fistaszek
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2020 22:03 Temat postu: |
|
|
Najgorszy rodzaj bólu niestety... |
|
Powrót do góry |
|
 |
xEDWARDx
|
Wysłany: Nie Cze 21, 2020 08:04 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie najgorszy, a pech chciał, że ja sam teraz cierpię na naprawdę duży ból kręgosłupa. Niestety nie wiem z czego to wynika. Będę musiał iść z tym do lekarza. _________________ facility management |
|
Powrót do góry |
|
 |
akacccja Pierwsza pomoc

|
Wysłany: Sob Cze 27, 2020 15:12 Temat postu: |
|
|
to do lekarza koniecznie, możesz sobie tez smarować żelem dip hot, to ci to bolesne miejsce rozgrzeje, na pewno poczujesz ulgę |
|
Powrót do góry |
|
 |
ragi27 Starsza gwiazda

|
Wysłany: Pią Lip 24, 2020 05:57 Temat postu: |
|
|
z kręgosłupem do dobrego specjalisty warto iść, w fmc łódź fmclodz.pl pracują najbardziej znani w kraju ortopedzi i rehabilitanci. Mają nowoczesny sprzęt diagnostyczny. Mysle ze ci pomogą |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2020 05:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |