Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mariola18
|
Wysłany: Nie Sty 26, 2020 12:28 Temat postu: |
|
|
to powinno z wiekiem przejść, jak nie to słyszałam że blizny po trądziku najlepiej laserowo usunąć |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 26, 2020 12:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Basiabe Młoda gwiazda

|
Wysłany: Pon Sty 27, 2020 22:25 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny wiem jak straszna i wkurzająca jest to choroba. Ostatnio trafiłam na artykuł dotyczący oleju cbd zerknijcie tuta olejekcbd10.pl. Bardzo mocno zastanawiam się nad tym specyfikiem, może któraś z Was go stosowała i ma jakieś opinie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
anialuna
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2020 11:19 Temat postu: |
|
|
Walka z trądzikiem to wyzwanie. Nie ma cudownych leków. Każdy inaczej osobniczo odpowiada na taką samą terapię. Na jednych działa na innych nie. Cierpliwość jest kluczem do walki z trądzikiem. Jeżeli już podejmiemy się jakiegoś działania, cierpliwie poczekajmy na efekty, nie mieszajmy trapi i nie wierzmy we wszystko co usłyszymy. Na temat dobrego środka do odkażeń możecie przeczytać na stronie https://zagojeni.pl/czy-wiesz-ze/octenisept-fakty-mity/ To dobra baza do dalszego leczenia. Trzymam za was kciuki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
werman Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Czw Maj 14, 2020 01:16 Temat postu: Re: Trądzik |
|
|
Forumowicz napisał: | Ja już używałem chyba wszystkich możliwych tabletek i preperatów na trądzik, nic nie pomogło Chyba pozostała tylko wizyta u specjalisty... |
Miałam ten sam problem i wizyta u specjalisty też nie pomogła bo co wizytę przepisywano mi inny kremy lub maści, które po prostu nie pomagały. Radziłabym wybrać się do gabinetu kosmetycznego. Zabiegi oczyszczające twarz i zwężające pory powinny ci pomóc. O skuteczności zabiegów więcej się dowiesz na https://www.pinesska.pl/. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Domi1987
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2020 09:41 Temat postu: |
|
|
Wizyta u specjalisty powinna być jako pierwsza  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia1909
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2020 18:07 Temat postu: |
|
|
Też mam ten problem od tylu lat się już leczę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KetoKrzysiek
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2020 12:55 Temat postu: |
|
|
Zamiast faszerować się tabletkami polecam dietę ketogeniczną i odpowiednią suplementacje z https://www.ketosklep24.pl/, polecam kilka lat sie męczyłem a wystarczyło zmienić tryb żywienia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kubusowak1
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2020 12:30 Temat postu: |
|
|
Całe szczęście że mnie trądzik nie dotyczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Teressa
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2020 20:47 Temat postu: |
|
|
Na trądzik może pomóc wizyta u endokrynologa _________________ majewski-group.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamial88
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2020 13:19 Temat postu: |
|
|
Uważam, ze przy narastających problemach warto skonsultować się z lekarze. Na pewno doradzi a może przepisze coś co pomoże. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dejza Ważna osoba

|
Wysłany: Pią Paź 02, 2020 06:36 Temat postu: |
|
|
Tak jak poprzednicy wspominali duży wpływ na ten trądzik może mieć dieta. Ja dla siebie i swojej rodziny szukam teraz na stronie https://dietly.pl/catering-dietetyczny/tarnowskiegory dobrej restauracji, która zaoferuje nam catering dietetyczny żeby dieta była dobrze zbilansowana. Mniej więcej już mam swojego faworyta, ale tak z ciekawosci na jaki catering wy byście postawili? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franko Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Pon Paź 05, 2020 07:45 Temat postu: |
|
|
Z trądzikiem bardzo ciężko się walczy. Bo jednak na ten stan skóry ma wpływ bardzie wiele różnych czynników. Dlatego też warto zajrzeć do dermatologa który poradzi nam ja najlepiej sobie z nim poradzić. Ale bywa tak, że ślady po trądziku i tak nam zostają. Moja przyjaciółka poradziła sobie z tym poprzez zabiegi medycyny estetycznej. A że w klinice SkinClinic w Warszawie mają bardzo duży wybór w zabiegach laserowych to łatwiej nam jej się takich skutków potrądzikowych pozbyć |
|
Powrót do góry |
|
 |
MalaMi Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Wto Lis 17, 2020 10:20 Temat postu: |
|
|
W walce z trądzikiem najlepiej udać się do specjalisty na profesjonalną diagnostykę i wtedy dobrać idealną kurację do potrzeb naszej skóry. Ja swoją wykonywałam we Wrocławiu w Esderm i szczerze wam polecam tę klinikę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
laleczq Starsza gwiazda

|
Wysłany: Wto Lis 17, 2020 11:38 Temat postu: trądzik |
|
|
Też miałam bardzo duży problem z trądzikiem aż w końcu skorzystałam z usług specjalistów w Esderm we Wrocławiu. Fajne zabiegi, które przyniosły szybkie efekty. Bardzo miłe panie. Zdecydowanie polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MniejszaNiz Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pią Sty 22, 2021 13:12 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz profesjonalnego gabinetu kosmetycznego, który skutecznie pomoże Ci w walce z trądzikiem różowatym, to sprawdź ofertę gabinetu Medilaser we Wrocławiu
https://medilaser.pl/tradzik-rozowaty/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2021 13:12 Temat postu: |
|
|
|
|