Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
marmara
Do³±czy³: 23 Sty 2022 Posty: 1
|
Wys³any: Nie Sty 23, 2022 19:54 Temat postu: pielêgnacja w³osów |
|
|
Jak dbacie o w³osy? Moje strasznie siê ko³tunia, pusz±. U¿ywa³am ró¿nych produktów i nic mi nie pomaga³y |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Nie Sty 23, 2022 19:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
akacccja Pierwsza pomoc
Do³±czy³: 22 Cze 2020 Posty: 69
|
Wys³any: Sro Sty 26, 2022 23:38 Temat postu: |
|
|
regularnie robiê maseczki, od¿ywki, olejujê, widzê poprawê, a jak czasami w³osy nie chca wspó³pracowaæ to prostujê j± prostownic±, mam urz±dzenie Babyliss z funkcj± pary. Dziêki temu w³osy s± g³adkie a do tego nawil¿one |
|
Powrót do góry |
|
|
pelka Pomoc zaawansowana
Do³±czy³: 21 Lis 2021 Posty: 81
|
Wys³any: Pi± Sty 28, 2022 14:34 Temat postu: |
|
|
Jesli masz problem z siwieniem w³osów, to zastosuj odpowiednie kosmetyki. Mój facet stosowa³ dx2 siwy i mega mu sie poprawi³ kolor, wydaje mi siê, ¿e dobry sk³ad szamponu i sprawdzone dzia³anie, a z efektów bêdziesz zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
|
zowinka
Do³±czy³: 30 Sty 2022 Posty: 2
|
Wys³any: Nie Sty 30, 2022 15:50 Temat postu: |
|
|
Poczytaj sobie o pielêgnacji PEH - ona powinna pomóc. Dodatkowo przy pl±cz±cych siê w³osach warto zastowowaæ metodê mycia OMO - do tego idealne s± kosmetyki do w³osów My Life My Hair z Eveline. Szczególnie polecam Ci ich od¿ywkê peptydow± nawil¿aj±c±. |
|
Powrót do góry |
|
|
loren Pierwsza pomoc
Do³±czy³: 16 Sty 2020 Posty: 61
|
Wys³any: Nie Lut 20, 2022 20:35 Temat postu: |
|
|
a jak zaczac przygode z olejowaniem? co polecacie zamowic? jakie produkty? |
|
Powrót do góry |
|
|
bilboo Pierwsza pomoc
Do³±czy³: 25 Pa¼ 2018 Posty: 57
|
Wys³any: Wto Lut 22, 2022 19:42 Temat postu: |
|
|
No olej musi byc dobrej jako¶ci i warto znac porowatosc wlosów, bo to tez ma znaczenie mozna zrobic taki test w internecie |
|
Powrót do góry |
|
|
loren Pierwsza pomoc
|
Wys³any: Czw Lut 24, 2022 21:52 Temat postu: |
|
|
no mam srednioporowate,to myslisz, ze jaki olejek bedzie ok? |
|
Powrót do góry |
|
|
bilboo Pierwsza pomoc
Do³±czy³: 25 Pa¼ 2018 Posty: 57
|
Wys³any: Sob Lut 26, 2022 07:11 Temat postu: |
|
|
No ja tez mam ¶redniopory i uzywam migda³owego, albo macadamia jak cos, to na Notino mozesz zamowic |
|
Powrót do góry |
|
|
loren Pierwsza pomoc
|
Wys³any: Sob Lut 26, 2022 09:31 Temat postu: |
|
|
Okej troche sobie poczytalam o tym olejowaniu, musze zamowic olej i jeszcze jakas dobrej jakosci odyzwke, ale widzialam ze tez maja tam sporo do wyboru, to zamowie i to i to |
|
Powrót do góry |
|
|
fred M³oda gwiazda
Do³±czy³: 03 Pa¼ 2021 Posty: 18
|
Wys³any: Nie Lut 27, 2022 14:52 Temat postu: |
|
|
Je¶li chodzi o pielêgnacjê w³osów to Panowie nie s± w najlepszej sytuacji poniewa¿ producenci kosmetyków faworyzuj± w tym wzglêdzie Panie. Osobi¶cie nie potrzebujê jakich¶ wyszukanych kosmetyków, ale regularnie dbam o swoje siwiej±ce w³osy. Bardzo lubiê robiæ zakupy w drogerii internetowej eZebra.p poniewa¿ tam zawsze znajdê wszystko czego potrzebujê od profesjonalnych kosmetyków przez ¶rodki ochronne potrzebne w czasie pandemii, zdrow± ¿ywno¶æ, suplementy diety, soczewki kontaktowe, ¶rodki czysto¶ci, od¶wie¿acze powietrza po ró¿nego rodzaju akcesoria do pielêgnacji. Zajrzyjcie na stronê https://www.ezebra.pl/pl/producers/dx2-1560783302.html gdzie znajdziecie kosmetyki z serii DX2 do pielêgnacji w³osów, z których w³a¶nie korzystam. Znajdziecie tam doskona³e i sprawdzone szampony zwalczaj±ce ³upie¿ i zapobiegaj±ce wypadaniu w³osów oraz szampon przeciw siwieniu dla w³osów ciemnych. Warto dodaæ, ¿e przy zakupie za odpowiedni± kwotê otrzymamy darmow± dostawê. Dostêpny jest równie¿ blog, z którego korzystaj± tysi±ce u¿ytkowników, który jest wprost kopalni± wiedzy na temat zapobiegania ró¿nym problemom. |
|
Powrót do góry |
|
|
weiland Wa¿na osoba
Do³±czy³: 21 Wrz 2021 Posty: 496427
|
|
Powrót do góry |
|
|
malencja Pomoc zaawansowana
Do³±czy³: 05 Maj 2020 Posty: 136
|
Wys³any: Sro Mar 30, 2022 08:21 Temat postu: |
|
|
ja do codziennej pielêgnacji w³osów u¿ywam kosmetyków z serii My Life My Hair z Eveline Cosmetics mam szampon oczyszczaj±cy, peeling trychologiczny do skóry g³owy i od¿ywkê regeneruj±c± ¶wietny sk³ad, super dzia³anie i niewielka cena.
|
|
Powrót do góry |
|
|
weiland Wa¿na osoba
Do³±czy³: 21 Wrz 2021 Posty: 496427
|
|
Powrót do góry |
|
|