Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kiruna Nowy

|
Wysłany: Nie Paź 06, 2019 11:35 Temat postu: Przeprowadzka transport |
|
|
Jak Waszym zdaniem najlepiej zorganizować przeprowadzkę? W sumie nie byłby taki duży problem, gdyby nie to, że przyjaciele wyjeżdżają za granicę. Potrzebne byłyby mi namiary na firmę kurierską, która zajmuje się transportem międzynarodowym. Zależy mi, aby cała procedura przewozu odbyła się, jak należy, bez żadnych choćby najdrobniejszych niedociągnięć. Wiadomo, jak to czasem bywa. Znacie jakiegoś dobrego przewoźnika? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Paź 06, 2019 11:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Franko Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Sob Paź 12, 2019 06:30 Temat postu: |
|
|
W kwestii przeprowadzek jestem mistrzynią, bo już kilkanaście razy się przeprowadzałam i to nawet za granicę. I za każdym razem korzystałam z firmy SpeedPack https://www.speedpack.com.pl/. Z firmą tą masz pewność,że wszystko zostanie przewiezione bez naruszenia no i pod dokładny adres. A jeśli chcesz mieć pewność, to możesz monitorować całą drogę swoich mebli. Jest to bardzo rzetelna firma godna zaufania |
|
Powrót do góry |
|
 |
ailis Starsza gwiazda

|
Wysłany: Wto Paź 22, 2019 07:36 Temat postu: |
|
|
Obecnie szukam taniego kuriera, który dostarczyłby przesyłkę do mojej rodziny w Anglii. Niedawno wyprowadzili się do tego kraju i nie udało im się zabrać kilku rzeczy i obiecałam im, że wyśle im je firmą kurierską. Szukając tanich przesyłek do Anglii trafiłam na różne oferty, i tak jak ty też mam dylemat. Wiadomo, chciałabym aby paczka dostarczona była w całości, nie pognieciona i na czas, przecież za to płacimy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzoanna Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Wto Paź 22, 2019 09:53 Temat postu: |
|
|
Są różne firmy, które oferują takie usługi i trzeba po prostu zdecydować, która z nich ma najlepsze warunki. Można wybrać jedną z dwóch opcji. Wszystko dostarczyć do specjalnego punktu odbiorczego albo, co jest wygodniejsze, po prostu zamówić kuriera do domu. Niestety nie orientuję się, jakie są w tej chwili koszty takich usług i trzeba byłoby po prostu skontaktować się bezpośrednio z przewoźnikiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stazella Pomoc zaawansowana

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mirek3321 Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sro Lis 27, 2019 16:39 Temat postu: |
|
|
Polecam bardzo zainteresowanym przeprowadzki w Warszawie ] moja firma korzystała z ich oferty i mogę polecić bo bardzo szybko oni organizują takie przeprowadzki. Już przez telefon określą oni cenę jaką będzie cie kosztować taka usługa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
VickiT Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Sob Gru 14, 2019 10:35 Temat postu: |
|
|
Można przy takich zadaniach też kurierami się wyręczyć Zastanawialiście się nad taką opcją? Tu kluczową kwestią będzie dobrze zapakowana przesyłka, ja już coś o tym wiem. Bardzo ważne jest tu zachowanie regularnego kształtu, inaczej paczka będzie zarejestrowana jako niestandardowa, co zwiększy cenę. Na palecie możecie przesłać np. sprzęt RTV, AGD. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WojtekK Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Sro Sty 29, 2020 11:44 Temat postu: |
|
|
Hej bardzo wielu właścicieli punktów gastronomicznych ma problem z awariami sprzętu AGD. Wiele osób zamiast naprawiać, często decyduje się na zakup nowego sprzętu, co jest błędem. Dobrym sklepem z wymiennymi częściami jest Horeca Parts. Ja ostatnio od nich zamawiałem części do urządzeń obróbki mechanicznej . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sabra
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2020 00:56 Temat postu: |
|
|
Ja jestem z Gorzowa i ostatnio się przeprowadzałam, niestety ale właściciel mieszkania nas "wyprosił", bo potrzebował go dla kogoś z rodziny, ale na szczęście firma Przeprowadzk-Gorzow-Wielkopolski.pl przeniosła nasze graty tak szybko, że nawet nie zdążyliśmy się zestresować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nuxa Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2020 06:44 Temat postu: |
|
|
Bardzo dużo ciekawych i sprawdzonych namiarów na firmy pomagające w przeprowadzkach i ogólnie innych specjalistów z dziedziny transportu znajdziecie też na świetnym portalu ogłoszeniowym homefree https://homefree.eu/pl/cat/transport-1. Macie tu podane bezpośrednie kontakty to osób, które to ogłoszenie wystawiają Ja często szukam fachowców właśnie w ten sposób  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mirek3321 Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2020 12:35 Temat postu: |
|
|
ja mam dobre wspomnienia jeśli chodzi o przeprowadzki Warszawa tanio po współpracy z firmą Przeprowadzki od A do Z. Pracownicy znają się na rzeczy, wszystko bardzo dobrze zabezpieczyli, nic sie nie poniszczyło, także ja uważam ze takie sprawy lepiej zlecić fachowcom. Szybko wycenę robią, terminy i ceny także ok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kevvin
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2020 12:13 Temat postu: |
|
|
Fakt, że to przeprowadzka z granicę trochę komplikuje sprawę. Ja kiedyś korzystałem z usług firmy https://przeprowadzkigolden.pl/#cennik ale jedynie przeprowadzałem się za teren miasta. Jakby ktoś potrzebował to polecam bardzo. Ekipa sprawnie załadowała samochód, paczki bezpieczne, kartony dobrze zabezpieczone. Bardzo szybko przerzucili moje rzeczy i zanim się obejrzałem, już rozkładałem je w nowym mieszkaniu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dejza Ważna osoba

|
Wysłany: Nie Paź 04, 2020 11:55 Temat postu: |
|
|
Ogólnie jest dużo firm przeprowadzkowych które pomogą przy transporcie zerknij np. https://ogis.pl/o/ogloszenia/17324-transport tutaj masz sporo ogłoszeń wystarczy, że wybierzesz te, które są z twojego miasta i oczywiście odpowiadają Ci cenowo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
beata1982
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2020 14:13 Temat postu: |
|
|
nigdy się nie przeprowadzałam, więc nie wiem |
|
Powrót do góry |