Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
frederyk M³oda gwiazda

Do³±czy³: 17 Gru 2019 Posty: 19
|
Wys³any: Sob Gru 21, 2019 13:56 Temat postu: Olej silnikowy i jego wymiana |
|
|
Maj±c samochód sami wymieniacie olej w silniku czy zlecacie to komu¶??
Jaki olej stosujecie?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Sob Gru 21, 2019 13:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mallik220 Pomoc zaawansowana

Do³±czy³: 27 Lis 2019 Posty: 121
|
Wys³any: Wto Sty 14, 2020 10:21 Temat postu: |
|
|
Ja wymieniam olej samodzielnie Tak samo zreszt± jak dokonujê innych drobnych napraw. W³a¶nie zamawiam tutaj tarcze do AMG, bo muszê je wymieniæ wraz z klockami, a ceny maj± bardzo konkurencyjne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Regina56
Do³±czy³: 28 Sty 2020 Posty: 3
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Basiabe M³oda gwiazda

Do³±czy³: 10 Wrz 2019 Posty: 16
|
Wys³any: Wto Lut 18, 2020 21:42 Temat postu: |
|
|
Ogólnie zlecam to fachowcom, jako¶ wolê wszelkie wymiany czê¶ci samochodowych powierzyæ ludziom znaj±cym siê na tym. Auto musi byæ bezpieczne i bezawaryjne, zw³aszcza kiedy to rodzinny samochód. |
|
Powrót do góry |
|
 |
werman Pomoc zaawansowana

Do³±czy³: 12 Maj 2019 Posty: 245
|
Wys³any: Pi± Lip 03, 2020 08:34 Temat postu: |
|
|
My zrobili¶my mega g³upotê. Tak mocno skupili¶my siê na wyje¼dzie do Niemiec, ¿e zapomnieli¶my sprawdziæ stan p³ynów w tym oleju w naszym samochodzie. Jedziemy autostrada nagle wyskakuje nam b³±d. Auto zatrzymali¶my i ja znalaz³am na internecie artyku³ http://worldofsocial.pl/lifestyle/motoryzacja/auto-laweta-jakie-uslugi-swiadczy-na-miejscu-zdarzenia/ o tym co mo¿e pomóc nam laweta na miejscu zdarzenia i zadzwonili¶my do polskiej firmy. Przyjechali do¶æ szybko i uzupe³nili nam p³yny. Poczekali¶my trochê i auto zaczê³o normalnie pracowaæ. Mega stracha mieli¶my szczerze mówi±c, ale wycieczka zakoñczy³a siê szczê¶liwie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
werman Pomoc zaawansowana

Do³±czy³: 12 Maj 2019 Posty: 245
|
Wys³any: Nie Wrz 27, 2020 18:35 Temat postu: |
|
|
Mnie te¿ potrzebna by³a laweta do przetransportowania naszego samochodu do mechanika. By³o dla nas jasne, ¿e samodzielnie do warsztatu nie dojedzie. Na szczê¶cie w niedalekiej odleg³o¶ci znajdowa³a siê pomoc drogowa https://e-laweta.com.pl/pomoc-drogowa-siemianowice-slaskie/ . Ci fachowcy szybko i sprawnie odwie¼li samochód pod wskazany adres, gdzie czeka³ ju¿ zaprzyja¼niony z nami mechanik. |
|
Powrót do góry |
|
 |
latina Pomoc zaawansowana

Do³±czy³: 21 Maj 2019 Posty: 262
|
Wys³any: Sob Lut 06, 2021 13:34 Temat postu: |
|
|
Olej wymienia mój mechanik, a ja siê o nic nie muszê martwiæ. Niestety, nie mam pojêcia jaki olej u¿ywa, ale mogê zapytaæ, bo teraz mia³am st³uczkê, z nie mojej winy i jestem pozbawiona auta. Na ca³e szczê¶cie mój mechanik: http://aldamotorsport.pl/serwis-porsche-kalisz/ tak jak zawsze, szybko ogarnie temat i naprawi samochód. Z us³ug tego serwisu korzystam od lat i jestem zadowolona. ¯adna usterka siê nie zdublowa³a, a samochodem je¼dzi mi siê bardzo dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama Wa¿na osoba

Do³±czy³: 04 Mar 2021 Posty: 4038
|
|
Powrót do góry |
|
 |
weiland Wa¿na osoba

Do³±czy³: 21 Wrz 2021 Posty: 530965
|
|
Powrót do góry |
|
 |
weiland Wa¿na osoba

|
|
Powrót do góry |
|
 |
weiland Wa¿na osoba

|
|
Powrót do góry |
|
 |
alkoq Pierwsza pomoc

Do³±czy³: 14 Gru 2021 Posty: 50
|
Wys³any: Wto Gru 14, 2021 18:07 Temat postu: |
|
|
mam niestety podobny problem, te¿ nie wiem jak to ogarn±æ, ale dziêki Waszych wskazówk± my¶lê, ¿e siê uda! Pozdrawiam!
Powrót do góry |
|
 |
weiland Wa¿na osoba

|
|
Powrót do góry |
|
 |
weiland Wa¿na osoba