Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KrystianOOOO
|
Wysłany: Pią Wrz 13, 2019 18:56 Temat postu: |
|
|
Obecnie reklama to tylko i wyłącznie w internecie |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 13, 2019 18:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Basiabe Młoda gwiazda
|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2019 22:47 Temat postu: |
|
|
Otworzyłam własny biznes, małymi krokami się kręci. Jednak dom, rodzina i praca to dużo. Szukam sprawdzonej firmy zajmującej się pozycjonowaniem w Zielonej Górze . Pozycjonowanie stron internetowych to teraz jedna z głównym gałęzi reklamy. Nie potrzebujemy kolejnego długopisu z logiem firmy albo nieprzydatnego kubka. Chciałabym szybko i sprawnie podbić swój sklep w wynikach wyszukiwarki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lawenda30 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Lis 07, 2019 15:05 Temat postu: |
|
|
Ja u siebie postawiłam na takie litery świetlne, To chyba jedne z najbardziej wyróżniających się i widocznych form identyfikacji zewnętrznej firmy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Oleczka44
|
Wysłany: Nie Gru 15, 2019 23:43 Temat postu: |
|
|
ja uważam, ze najpierw to trzeba sobie zdobyc zaufanie, droga FB, moim zdaniem podstawa, zrobienie szumu medialnego- dobrze robi . Potem warto pomyśleć o takich opcjach jak konto firmowe google https://www.proformat.pl/blog/jak-zalozyc-konto-google-moja-firma/ Potem stworzyć stronę i ja pozycjonować. |
|
Powrót do góry |
|
|
Latarenka88 Młoda gwiazda
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2019 23:41 Temat postu: |
|
|
Mi ta firma proformat bardzo pomogła przy promocji mojej firmy. tzn zaczęła oczywiście od stworzenia strony wraz ze sklepem. Potem przeprowadzić optymalizację a potem pozycjonowanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Mehico
|
Wysłany: Wto Gru 17, 2019 01:50 Temat postu: |
|
|
Różnych metod trzeba próbować. |
|
Powrót do góry |
|
|
52Czerwinionki
|
Wysłany: Wto Gru 17, 2019 13:19 Temat postu: |
|
|
Myślę, że pozycjonowanie to bardzo dobry pomysł |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Gru 18, 2019 15:52 Temat postu: |
|
|
Reklama to dość poważne zadanie i w dzisiejszych czasach musi być przeprowadzona profesjonalnie, żeby była skuteczna. E-mail marketing, kampanie ads, kampanie google adwords content marketing, reklama natywna to domeny Agencji Reklamowej Pirmedia z Torunia, która przygotowuje i przeprowadza kampanie uwzględniające potrzeby i oczekiwania Firmy, pozwalające na maksymalizację osiąganych efektów i wymiernych korzyści dla przedsiębiorstwa. Szczegóły na stronie https://pirmedia.pl/. |
|
Powrót do góry |
|
|
alejandro
|
Wysłany: Czw Gru 19, 2019 22:15 Temat postu: |
|
|
Najlepiej robić to skutecznie, to najlepsze rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
|
ragi27 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pon Sty 20, 2020 17:02 Temat postu: |
|
|
Jesteś młodym przedsiębiorcą i szukasz dobrej reklamy dla sirmy? Bardzo ważne dla reklamy firmy jest jej strona internetowa. Bardzo dobyrm pierwszym krokiem będzie założenie strony internetowej. projektowanie stron internetowych warszawa zajmie się założeniem takiej strony. Na pewno będzie to strona która będzie podstawą marketingu twojej fimry. |
|
Powrót do góry |
|
|
ragi27 Starsza gwiazda
|
Wysłany: Pon Sty 20, 2020 17:03 Temat postu: |
|
|
Zapraszam do zapoznania się z ciekawą ofertą reklamy dla twojej firmy projektowanie stron internetowych warszawa . Przygotują oni stronę internetową jaką będziesz miał ochotę. Bardzo ważne jest to że taka strona jest podstawą dobrego wizerunku firmy. Przygotują oni też taką stornę która będzie dostosowana do telefonów. Polecam bardzo |
|
Powrót do góry |
|
|
gambi
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gawial
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2020 02:08 Temat postu: |
|
|
Bez pozycjonowanie, to nie ma efektów, nie ma popularności i rozpoznawalności, jeśli nasza strona wyświetla się na dwusetnej stronie wyszukiwań. Trzeba w to inwestować i to mądrze, najlpiej zlecając to takim firmom jak https://artdot.pl/seo/pozycjonowanie-stron/ |
|
Powrót do góry |
|
|
latina Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2020 19:04 Temat postu: |
|
|
Ja zainwestowałam w reklamę w sieci. Od razu wiedziałam, że takie działania muszą zostać zlecone komuś, kto się na tym zna, bo ja nie mam w tym temacie wystarczającej wiedzy i żadnego doświadczenia. Tutaj https://piotrpolok.pl/ znalazłam Pana Piotra z którym na współpracę się zdecydowałam. Po czasie wiem, że to była bardzo dobra decyzja, minęło zaledwie kila miesięcy a ja już widzę efekty jego pracy. |
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2020 12:38 Temat postu: |
|
|
Akurat z marketingiem nie mam problemu teraz mam nawet sporo pomysłów na usprawnienia oraz inwestycje i zastanawiam się nad skorzystaniem z profesjonalnych porad doradców tak jak tutaj doradca finansowy z Płocka https://biurokredytowe.warszawa.pl/doradca-finansowy-plock/ wydaje się być doświadczony i sprawdzony. A Wy jak radzicie z prowadzeniem firmy? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2020 12:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |