Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marlena Ważna osoba
|
Wysłany: Pią Maj 24, 2019 21:39 Temat postu: Remont mieszkania |
|
|
Czy podczas remontu wykorzystaliście u siebie panele 3d ścienne czy też nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 24, 2019 21:39 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Cze 23, 2019 14:23 Temat postu: |
|
|
W wielu kwestiach nie powinniście w ogóle czekać z podjęciem remontu. Dobrym przykładem jest chociażby zalanie mieszkania. Jeśli nie zadziałacie szybko, to może pojawić się grzyb, który jest niebezpieczny dla zdrowia. W http://nord-help.com.pl/osuszanie-mieszkania-dlaczego-warto-powierzyc-je-specjalistom/ pracują specjaliści, którzy profesjonalnie osuszają mieszkania. To najlepsza opcja. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gyrak65
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2019 15:02 Temat postu: |
|
|
Nie miałam nigdy takiej koncepcji.
__
przeprowadzki kraków |
|
Powrót do góry |
|
|
Misia8
|
Wysłany: Nie Wrz 29, 2019 07:36 Temat postu: |
|
|
Mi osobiście coś takiego się nawet podoba, ale nie wiem, czy zdecydowałabym się na nie u siebie. Chyba wole klasyczne i tradycyjne rozwiązania. Jeżeli jesteście na etapie remontu, to zerknijcie sobie na in360 blog gdzie można znaleźć naprawdę dużo ciekawych artykułów. Ja znalazłam tam fajny wpis o filtrach wody montowanych w kuchni. Wcześniej nie wiedziałam nawet, że coś takiego istnieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
olerty
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2019 14:18 Temat postu: |
|
|
Nie mam takich paneli, w sumie nawet o nich nie pomyślałam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Sob Lis 02, 2019 12:46 Temat postu: |
|
|
Chętnie zobaczyłabym "na żywo" jak to wygląda u kogoś, bo zdjęcia na pewno nie oddają tego nawet w 50%. Nie mam oczywiście u siebie, aczkolwiek nie wykluczam w przyszłości. Napisz proszę, czy nie jest z tym tak, że szybko można się znudzić. Wiele rzeczy w domu wykonuję samodzielnie, po prostu lubię to. Uczę się w internecie, a i narzędzia kupuję w sklepach internetowych, jak choćby tarcze ścierne https://www.gravaco24.pl/pl/c/Tarcze-scierne/1785 Lubię mieć własny sprzęt. |
|
Powrót do góry |
|
|
Tedera
|
Wysłany: Nie Lis 03, 2019 22:06 Temat postu: |
|
|
Fajne są takie panele, ale nie będą pasowały do każdego wnętrza. |
|
Powrót do góry |
|
|
tomek33777
|
Wysłany: Pon Sty 13, 2020 09:59 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio jak remontowałem mój trzy piętrowy dom to musiałem skorzystać z podnośnika koszowego. Zobacz tutaj od kogo wynająłem podnośnik. |
|
Powrót do góry |
|
|
ilonakaminska80 Normal
|
Wysłany: Pon Sty 13, 2020 10:28 Temat postu: |
|
|
Ja przy remoncie wykorzystałam betonowe płyty dekoracyjne które umieściłam już nad szafką RTV w salonie. Powiem wam, że efekt końcowy jest zdumiewający i każdy kto przyjdzie wypytuje mnie gdzie je kupiłam |
|
Powrót do góry |
|
|
Mirek3321 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Lut 09, 2020 17:56 Temat postu: |
|
|
Z własnym domem jest mnóstwo kłopotów i ostatnio musiałem zrobić szukanie wycieków rur ponieważ wydawało mi się że ściany przeciekają. Skorzystałem z firmy którą polecił mi kolega i jestem bardzo zadowolony z ich pracy. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
werman Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2020 19:03 Temat postu: |
|
|
Wiadomo, że każdy chce mieszkać w czystym i ładnym mieszkaniu. Dlatego uważam, że każde wymaga co jakiś czas odświeżenia o ile nie remontu. Moja kuchnia pamiętała jeszcze czasy mojej babci, więc z radością ją remontowałam. Teraz już wygląda przepięknie, wszystko jest w niej nowe. Zostało mi do kupienia jeszcze kilka rzeczy takich jak chociażby żaluzje czy rolety, bo jeszcze nie wiem na co się zdecydować. Na Rolmajster mają ciekawy wybór i myślę, że właśnie na produkt od nich się zdecyduję. |
|
Powrót do góry |
|
|
Irokez
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2020 01:36 Temat postu: |
|
|
Ja tam uważam, że najlepiej remonty robić samemu, teraz wiedza i porady jak cokolwiek zrobić są na wyciągnięcie ręki, jest youtube, wszystko pod ręką. Sam teraz kładę płytki w kotłowni, i tak naprawdę wystarczy poziomica, paca i dobry klej do płytek, żeby było to porządnie zrobione |
|
Powrót do góry |
|
|
MniejszaNiz Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2020 11:56 Temat postu: |
|
|
sprawdźcie płytki aparici ze sklepu Eurołazienki
Super modele i w dobrej cenie |
|
Powrót do góry |
|
|
majkowska Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2020 19:51 Temat postu: |
|
|
Ja przy okazji mieszkania chciałam wprowadzić coś innego, niespodziewanego. Postawiłam zainwestować w kominek wolno stojący od https://www.defrohome.pl/ , model Oval. Obłe linie pasują do reszty stylizacji i nadają fajny klimat. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kubusowak1
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2020 12:33 Temat postu: |
|
|
Ja wykorzystałem, a co zastanawiasz się? |
|
Powrót do góry |