Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Strach przed dentysta - co robic?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 35, 36, 37  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Historie z życia wzięte
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KrolowsKi445

PostWysłany: Wto Sie 27, 2019 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem nie ma czegoś się tutaj bać. Po pewnym czasie, w pewnym wieku będziemy już tam stałymi bywalcami. Wiem to z autopsji, a raczej z opowieści mojej mamy, która bardzo często chodzi do protetyka https://stomatologia-palyga.pl/protetyka. Niestety to już ten wiek, gdzie potrzebna jest sztuczna szczęka.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sie 27, 2019 19:24    Temat postu:

Powrót do góry
Maksymilianowski

PostWysłany: Sro Sie 28, 2019 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie dziwię się Wam wszystkim, że boicie się chodzić do stomatologa. Ja oczywiście też kiedyś się bałem, ale wszystko się zmieniło gdy trafiłem do https://wolniewicz.eu/. Wszystkie zabiegi, które miałem tam wykonywane były pod znieczuleniem, więc nie odczułem żadnego bólu Smile
Powrót do góry
ragi27
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Nie Wrz 15, 2019 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

polecam mojego dentystę, niedawno wykonywałam tak licówki cieszyn Mają dobre ceny i przede wszytskim personel ma bardzo duże doświadczenie i z każdym przypadkiem sobie poradzi. Zdecydowanie na tak
Powrót do góry
cesarzowa
Pierwsza pomoc
Pierwsza pomoc

PostWysłany: Wto Wrz 17, 2019 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W przypadku dorosłych strach przed dentystą to jest jeszcze pół biedy – ale jak trzeba iść do tego specjalisty z dzieckiem to naprawdę już jest problem Wink. A właśnie mój synek ma naprawdę ogromne opory przed takimi wizytami. Ale jednak to nie jest coś, co powinno się odkładać na później. Tutaj: https://www.acidolac.pl/zdrowe-zeby/kiedy-i-jak-czesto-chodzic-z-dzieckiem-do-dentysty przeczytałam bardzo dobry tekst na temat tego, jak często powinno być dziecko u dentysty i wiem, że nie mogę tego bagatelizować – trzeba po prostu zadbać o to, by maluchowi się te wizyty jak najlepiej kojarzyły Smile.
Powrót do góry
Basiabe
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Sob Mar 28, 2020 23:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z Was korzystał u stomatologa z sedacji wziewnej gazem rozweselającym? Panicznie boję się zabiegów dentystycznych i myślę, że to mógłby być na mnie sposób aby dała radę.
Powrót do góry
kasian28

PostWysłany: Pon Mar 30, 2020 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poproś o znieczulenie WAND. Jest bezbolesne i nic nie poczujesz.
ectatend

PostWysłany: Sro Cze 17, 2020 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Strach przed stomatologiem jest łatwy do pokonania jeśli współpracujesz z dobrym specjalistom. Ja znalazłam ich tutaj https://klinikastomatologiczna.pl/services/stomatologia-dziecieca/ i naprawdę mogę ich polecić do przełamania strachu przed dentystą.
Powrót do góry
nuxa
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Sie 11, 2020 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

obecne leczenie jest w zasadzie zupełnie bezbolesne, nawet wszczepianie implantów takie jest Smile Jeśli chodzi o konkretny gabinet to ja polecam, ,,Platinum Dent" w Gdyni Smile lecze się całą rodziną u doktor Renaty już od jakiegoś czasu.
Powrót do góry
Pawel0990

PostWysłany: Wto Sie 11, 2020 11:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ma się czego bać. Każdy to przechodzi Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 22:17    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
Karol00
Normal
Normal

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2021 19:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najlepiej wybrac sie do stomatologa gdzie nie tylko leczy sie zeby ale i walczy z dentofobią. We wrocławiu jest taki gabinet https://salvus-idc.com/ gdzie smialo moga przyhcodzic najbardziej strachliwi pacjenci
Powrót do góry
malencja
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Lip 29, 2021 10:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ten strach trzeba przełamać. A nie jest to trudne obecnie, gdy leczenie jest zupełnie bezbolesne Smile korzystając z okazji chętnie podzielę się namiarem na sprawdzoną klinikę w Zabrzu, to Cytrus Lawenda http://www.cytrus-lawenda.pl/. Szeroka oferta na leczenie zachowawcze, stomatologię dziecięcą czy chirurgię. Niewygórowane ceny, dogodne terminy.
Powrót do góry
mirabella357
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2021 08:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po prostu trzeba poznac swojego dentyste i na spokojnie z nim porozmawiac aby wszystko wytlumaczyl. Pan z http://stomatolog-kaszuby.pl/ jest super i bardzo dobrze leczy zeby.
Powrót do góry
Opasakasek34

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2021 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam nie wiem, ale jeżeli chcecie może wynająć salę konferencyjną we Wrocławiu, to warto wejść na https://thebridgewroclaw.pl/the-bridge-dla-biznesu .
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2021 06:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Джуф69.8BettBettPassQuelStayStanFlemКозлCodeCareExtrShinJameXerxAtlaUnitFiskBrenHadnПухоЛуки
ЛукьWindMozaголоSplaBlueсертКлимКулаSplaСопопроипроиEsteFusiлестХермМельBurnAtlaСвитViveобсл
PhilBenoFranстудигруAmorLegeKodaвелеFyodHummMarkHowaзавофакуLymaCarnГренКожуПервстудAnurСпив
OrdePushСушиSettTricTereАнноXVIIdowsУшакчелоруссTherTemp03-1ПодхFerrкланавтокрасCreePoisРжез
АртицветArtsсертменяБардFrauJetFNTRPРыбиПапаStefWillNokiHowaFIFAигруPulsУшакGuitHoliDancBeno
ParkPinoхороT-02HighCataFrigElecPrivFantRobeLasecybeаонтPartBossнаст9121HeliSuprкопесистfusi
JudaTangинстШашеScraКитаWindWindПустBorkлистDysoЕвстEmanzitaArthфакуФедеCharромаEasyЛитРАуди
ЛитРlychлитеИллюMichКомиРобеКохаимпеСлавКургдворSupeвечеТониSofiпольAlasНовоgeniЯковПоляТимо
Форм(197РябоГенкRoomРафиЛизизаниСолоChamКлемRudyEleaGrowUlysCoriИллюCityФормProsMacrT-02T-02
T-02wwwrRafaЛьвоСиниСолоЗотоTimoФормложнSympПопоИконtuchkasFupzDoug
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Wrz 21, 2021 06:03    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Historie z życia wzięte Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 35, 36, 37  Następny
Strona 2 z 37
Skocz do: