Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ariadna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Kwi 29, 2019 08:36 Temat postu: Jak dojechać do Niemiec |
|
|
Witam serdecznie,
planuję w te wakacje wyjazd do Niemiec do pracy i zastanawiam się, jak mam się tam dostać... brałam pod uwagę busa albo pociąg, ale bus chyba bardziej do mnie przemawia... a Wy jak sądzicie? Znacie jakiegoś dobrego, a jednocześnie niedrogiego przewoźnika, który oferuje tanie i bezpieczne busy do Niemiec Poznań? Z kim Wy zazwyczaj jeździcie w takie trasy? Z góry dzięki za Wasze podpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 29, 2019 08:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
owieczka Ważna osoba
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2019 12:33 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj to możemy pozwolić sobie na różnego typu wycieczki. Nawet jakąś większą wyprawę. Ostatnio znajomi byli na takiej wyprawie dwutygodniowej. Nawet kupili sobie elastyczne panele słoneczne Tesla Sun http://www.teslasun.eu/ , żeby mieć dostęp cały czas do darmowej energii. Także podróż przebiegła im bardzo pomyślnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
makze Starsza gwiazda
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2019 13:58 Temat postu: |
|
|
Ja bym chyba wolał polecieć samolotem Jest szybciej i o wiele bardziej komfortowo. Jeżeli ktoś nie chce zostawiać pojazdów na długi czas na parkingu przed lotniskiem, to polecam na skorzystanie z usług http://www.carlove.com.pl/pl/ To zawodowcy, bardzo punktualni i słowni. |
|
Powrót do góry |
|
|
Tania84
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2019 21:42 Temat postu: |
|
|
Teraz jak jest autostrada do samego Zgorzelca, to jest znacznie łatwiej podróżować busami czy samochodami. |
|
Powrót do góry |
|
|
klara435 Nowy
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2019 15:34 Temat postu: |
|
|
Busy to na pewno dobre rozwiązanie ale trzeba poszukać najkorzystniejszej oferty _________________ esentire.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
lamias
|
Wysłany: Wto Sie 06, 2019 12:10 Temat postu: |
|
|
ja raczej preferuję jednak loty samolotem |
|
Powrót do góry |
|
|
Ernesti
|
Wysłany: Wto Sie 13, 2019 21:59 Temat postu: |
|
|
Myslę,że najwygodniej jest samolotem.
__
wróżka online |
|
Powrót do góry |
|
|
Ujeta65
|
|
Powrót do góry |
|
|
Iurya43
|
Wysłany: Pią Sie 16, 2019 21:51 Temat postu: |
|
|
Każdy środek transportu będzie dobry.
__
negocjacje zakupowe |
|
Powrót do góry |
|
|
dejza Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Wrz 01, 2019 21:00 Temat postu: |
|
|
No w moim mieście jest sporo ofert na wynajem busów chodzież to miasto ktore ma kilka takich firm jednak wiesz kazdy tam szuka najwygodniejszego transportu jak nie masz swojego auta to sadze, ze wynajem bedzie dobrym rozwiazaniem |
|
Powrót do góry |
|
|
VickiT Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Paź 11, 2019 17:02 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o ten kierunek to chyba rzeczywiście busy są jedną z popularniejszych form transportu. Myślę, że tu jednak warto też pomyśleć o samolocie. Taka podróż będzie o wiele wygodniejsza, a jak będziecie dobrze szukać biletów to na pewno traficie na dobrą okazje. Tu najlepiej szukać stosunkowo wcześniej, może tak z trzy-cztero miesięcznym zapasem. Tu wyszukiwarka lotów Esky https://www.esky.pl/lotniska/ap/gdn/gdansk-rebiechowo może być bardzo pomocna. Korzystaliście już z tego miejsca? Powinno dobrze się sprawdzić przy planowaniu wakacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
Utieus21
|
Wysłany: Wto Paź 15, 2019 18:08 Temat postu: |
|
|
Patrz by przejazd był jak najtańszy.
_
przeprowadzki kraków |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Gru 18, 2019 15:36 Temat postu: |
|
|
Czasem najtaniej wychodzi samolotem. Wystarczy poszperać w wyszukiwarkach lotów. Oczywiście nie wszędzie da się dolecieć, ale jeśli się da, na pewno bym tego próbowała. Dobrze jest też znać swoje prawa jeśli chodzi odszkodowanie na wypadek opóźnień lotu lub jego odwołania. Na przykład w austrian airlines odszkodowanie można załatwiać poprzez firmę DelayFix https://delayfix.com/linia-lotnicza/austrian-airlines Zawsze to będzie sprawniej i szybciej. Poza tym oni się znają na przepisach. Ja bym utknęła na poziomie wypisywania papierów. |
|
Powrót do góry |
|
|
dominik4444332
|
Wysłany: Sro Lut 05, 2020 07:39 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio w Niemczech spędziłem bardzo miło swój czas.Do dzisiaj to wspominam. _________________ błoto z Morza Martwego |
|
Powrót do góry |
|
|
OgArToWsKi
|
Wysłany: Sro Lut 05, 2020 10:57 Temat postu: |
|
|
Ja to polecałbym polecieć po prostu samolotem. |
|
Powrót do góry |