Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marlena Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2018 20:43 Temat postu: Szybka pożyczka prywatna... |
|
|
Natknęłam się ostatnio na portal internetowy https://wygodnepozyczki.pl/ zajmujący się pośrednictwem pomiędzy inwestorami prywatnymi, a pożyczkobiorcami, umożliwiający zaciągnięcie pożyczki prywatnej. Czy wśród użytkowników forum jest ktoś, kto miał z nią styczność i mógłby wypowiedzieć się na jej temat? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2018 20:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ameba Młoda gwiazda
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2018 13:29 Temat postu: |
|
|
Taki portal nie robi tego za darmo. A więc spłacasz kredyt, spłacasz procenty i jeszcze odpalasz dolę pośrednikowi. Lepiej wziąć kredyt obrotowy zabezpieczony w banku Raiffeisen. Nie trzeba zastawiać majątku firmy, bo gwarancje daje BGK |
|
Powrót do góry |
|
|
Devil93 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2018 16:55 Temat postu: |
|
|
Cześć, ja osobiście nie mam nic przeciwko pożyczkom prywatnym, ani firmowym, o ile przedstawiają swoje dane, a także mają proste warunki funkcjonowania, jak i warunki pożyczkowe do zaakceptowania. Aktualnie skłaniam się ku firmie Łatwy Kredyt https://www.latwykredyt.pl/ , która ma korzystną opcję kredytowania do 1500 złotych nawet. |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2018 17:25 Temat postu: |
|
|
Czy to jest bank czy firma prywatna, nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, jeśli tylko umowa jest czytelna. Nie znoszę tylko ściemniania. Jeśli biorę kredyt i mam wszystko jasno przedstawione, to zaraz się pewniej czuję. Jeśli jednak dostrzegam coś małym druczkiem, to już pozamiatane. Chocby były tam nic nie ważne informacje, to ja umowy nie podpiszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
duff231 Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2019 18:16 Temat postu: |
|
|
Warto przejrzec w internecie pare ofert. Ja np. znalazłem ostatnio Asa i jestem bardzo zaciekawiony. Mają niskie oprocentowanie a formalności to minimum jaki może byc |
|
Powrót do góry |
|
|
Loipeld Normal
|
Wysłany: Czw Mar 21, 2019 21:02 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem bardzo korzystne warunki kredytowanie ma aktualnie AASA POLSKA. Mają bardzo korzystne oprocentowanie, a do tego pożyczone 10.000 można oddawać nawet w 24 wygodnych do spłaty ratach! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kinia1997
|
Wysłany: Czw Mar 21, 2019 23:54 Temat postu: |
|
|
Dla mnie te ekspresowe pożyczki są przerażające, tyle się słyszy, że ktoś potem jest ścigany przez wierzycieli i straszony. _________________ polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
Kordik Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Lip 14, 2019 18:26 Temat postu: |
|
|
Pamiętajcie, że kluczowe zawsze jest odpowiednie dobranie konta pod Wasze potrzeby. Banki mają różne opłaty i marże, więc wybierzcie mądrze. Jak dla mnie, konto ing wygląda bardzo interesująco. Warto sprawdzić, czy i dla Was będzie to korzystnym rozwiązaniem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Miroslaw332
|
Wysłany: Wto Lip 16, 2019 13:46 Temat postu: |
|
|
Teraz naprawdę coraz więcej osób bierze pożyczki.Sam nie wiem z jakiego powodu. _________________ badanie rtg łódź |
|
Powrót do góry |
|
|
latina Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Lip 17, 2019 16:57 Temat postu: |
|
|
Coraz więcej osób bierze pożyczki to fakt, jednak uważam, że cześć z tych osób nie ma innego wyjścia. Dla wielu to jedyna możliwość zdobycia środków na jakiś nieprzewidziany wydatek lub załatanie dziury w budżecie domowym. Inną kwestią jest fakt, że ich dostępność jest większa niż przed laty. Obecnie pożyczkę można dostać nie wychodząc z domu i w wielu przypadkach nie przedstawiając żadnych zaświadczeń. Warto jednak brać je w sprawdzonych miejscach i sporo sobie na ich temat poczytać. Na stronie https://www.arte24.pl/ znajdziesz artykuł, który zawiera cenne i ciekawe informacje na ten temat, z którymi warto się zapoznać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafik1985 Młoda gwiazda
|
Wysłany: Wto Sie 06, 2019 13:36 Temat postu: |
|
|
Z chwilówkamki trzeba się obchodzić bardzo ostrożenie, żebyśmy nie mieli przez to problemów finansowych.
Bardzo fajnie opisali to w artykule : https://bezprawnik.pl/konsolidacja-chwilowek/
Jeśli juz mamy kłopoty z chwilówkami, to przedstawiają alternatywy jak z nich wyjść. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|