Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

super firma sprzątająca
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
artur565
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Wto Paź 09, 2018 18:34    Temat postu: super firma sprzątająca Odpowiedz z cytatem

Polecam firmę sprzątanie Bydgoszcz która zajmuje się sprzątaniem wszelkich budynków. Możecie korzytsać z jej usług nie tylko w Bydgoszczy, ale również w innych miastach. Zobaczcie na stronie w których miastach możecie skorzystać. Polecam bo jest to certyfikowana firma z szerokim zakresem usług sprzątnie, odśnieżanie a również koszenie trawy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Paź 09, 2018 18:34    Temat postu:

Powrót do góry
Wika22
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pią Paź 12, 2018 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może lepiej zatrudnić indywidualną osobę do sprzątania? Jak sądzicie? Mi chodzi o sprzątanie mieszkania tak raz na tydzień + mały ogródek (drobne prace)
Powrót do góry
dzoanna
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Paź 23, 2018 08:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wika22 napisał:
A może lepiej zatrudnić indywidualną osobę do sprzątania? Jak sądzicie? Mi chodzi o sprzątanie mieszkania tak raz na tydzień + mały ogródek (drobne prace)

Ja uważam że wystarczą chęci by posprzątać sobie mieszkanie czy też ogród. Przecież to praca przyjemna, a czas wolny można wykorzystać. Ja tam lubie sprzątać, tylko ostatnio popsuł mi się odkurzacz i rozglądam się za nowym. Zainteresował mnie odkurzacz bezprzewodowy taki jak ten jest tutaj opisany https://topowe-agd.pl/odkurzacze/bezprzewodowe/ fajnie było by mieć takie cacko.
Powrót do góry
marlena
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Paź 29, 2018 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dużo firm sprzątających i osób oferujących sprzątanie można znaleźć na https://ogloszenia.taelo.pl W tym miejscu wystarczy dodać darmowe ogłoszenie i otrzymuje się wiele różnego rodzaju propozycji. To dobry sposób na uzyskanie w krótkim czasie fachowca bez konieczności wychodzenia z domu i szukania.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Milosz5
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Sty 31, 2019 09:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto wiedzieć, że takie kwestie najlepiej rozwiązywać w sposób profesjonalny. Wiadomo, ze jeśli korzysta się z takich środków jak https://fairplayplus.pl/profesjonalne-srodki-czystosci/ to jakość sprzątanie będzie o wiele wyższa. Jeśli macie taką możliwość, to zdecydowanie warto z tego skorzystać.
Powrót do góry
Tujen45

PostWysłany: Pią Lut 01, 2019 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A po czym poznać profesjonalną firmę?

__

sklep motoryzacyjny online
Powrót do góry
mefiu34
Normal
Normal

PostWysłany: Wto Mar 19, 2019 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć,
Pracuję w administracji pewnego osiedla w stolicy. Poszukiwana jest firma od sprzątanie osiedli warszawa Znacie może kogoś takiego ?
Powrót do góry
Mirek333332

PostWysłany: Nie Maj 19, 2019 09:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sam ostatnio nad tym wszystkim się zastanawiam.Dobrze wiem że to jest bardzo trudne.
Loipeld
Normal
Normal

PostWysłany: Pią Lip 05, 2019 08:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A nie lepiej jest według was sprzątać samemu? Nawet jesli nie lubicie odkurzać to możecie kupić sobie na przykład tego typu https://o-you.pl/nie-lubisz-sprzatac-zobacz-jak-usprawnic-wykonywanie-domowych-obowiazkow/ robota sprzątającego, który będzie odkurzał sam, i co najważniejsze robi to bardzo dokładnie. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie
Powrót do góry
makze
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Pią Sie 09, 2019 11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam wcześniejszą wypowiedź Wink Lepiej sprzątać samemu. To bardzo niekomfortowe, kiedy ktoś obcy chodzi ci po mieszkaniu i przestawia rzeczy. Ja ostatnio zakupiłem ze strony https://sklepclean.pl/ profesjonalne akcesoria do sprzątania. Od tego czasu kilka chwil i całe mieszkanko lśni Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
owieczka
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Czw Gru 19, 2019 21:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja pozwolę sobie wspomnieć o firmie sprzątającej https://idealnesprzatanie.pl/cennik/ . Oni działają niezawodnie i mają dobre ceny. Do swojej pracy wykorzystują sprawdzone, bezpieczne środki czyszczące, mają odpowiednie też narzędzia i dobrze przygotowany personel. Także z ich usług będzie na pewno zadowoleni.
Powrót do góry
alina84

PostWysłany: Wto Lut 11, 2020 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mogę sprzątać, to mi nie przeszkadza, ale jeśli chodzi o mycie okien w mieszkaniach Warszawa to zawsze muszę kogoś o to poprosić, bo po prostu nie umiem tego robić. Wolę to komuś zlecić niż 5 razy sama je myć.
Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Nie Maj 10, 2020 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takiej firmie sprzątającej z pewnością przyda się drabina, albo podest aluminiowy. Widziałam jedno i drugie na stronie sklepu internetowego drabest.pl https://drabest.pl/pl/ Mają naprawdę bardzo przydatny asortyment. Niebawem będę ocieplać dom, jest więc szansa, że kupię u nich rusztowanie.
Powrót do góry
ziemianka
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Czw Cze 11, 2020 16:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesli nie lubicie sprzątać sami to polecam robota odkurzającego roomba - u mnie się sprawdził, nie musze już odkurzać, bo roomba robi to za mnie bardzo dokładnie, szalona nawet włosy zbiera
Powrót do góry
RyszardL
Normal
Normal

PostWysłany: Pią Cze 12, 2020 01:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

profesjonalna firma jest najlepsza
Reklama

Wysłany: Pią Cze 12, 2020 01:09    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5
Skocz do: