Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ailis Starsza gwiazda
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 08:24 Temat postu: Dieta odchudzająca. |
|
|
Jaką dietę odchudzającą wybrać, by na trwałe i bez uszczerbku dla zdrowia zrzucić zbędne kilogramy? Wiem że przyczyną tycia są błędy żywieniowe co do ilości lub jakości jedzenia. Jadłospis musi być różnorodny i bogaty w wartościowe produkty, zaspokajające zapotrzebowanie na witamin i składników mineralne. No ale jak to wszystko wyliczyc ile czego powinnam jeść. Ćwiczyć zamierzam systematycznie by wspomóc szybszemu odchudzaniu, ale gorszy mam problem z dietą. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 08:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
jani Nowy
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 11:25 Temat postu: |
|
|
Jeśli wiesz gdzie tkwi problem to zacznij teraz się do tego stosować. Jeśli nie chcesz iść do dietetyka, to poszperaj w internecie tam na pewno znajdziesz jaki,s odpowiedni jadłospis który zawiera te wszystkie elementy co napisałaś. Ale pamiętaj, że na samej diecie to zbytnio nie schudniesz musisz się dużo ruszać albo zacząć uprawiać jakiś sport. Ruch jest najważniejszym elementem całego procesu odchudzania a przy tym na pewno lepiej się poczujesz bo ruch to zdrowie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Franko Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 21:18 Temat postu: |
|
|
Dieta odchudzająca czy ktoś w ogóle zastanawiał się nad tym czym ona tak na prawdę jest? Chyba nie. Po prostu przyjęło się mawiać,że jak ktoś stosuje dietę to dlatego że musi schudnąć i koniec. Może i jest jakaś cząstka prawdy w tym. Mnie zastanawia tylko jedno dlaczego wszyscy nagle budzą się w okresie letnim że koniecznie muszą schudnąć. A diety cud nie istnieje, na wszystko potrzeba czasu. Tak samo jest w przypadku ćwiczeń, nie od razu zostaniesz sportowcem czy kulturystą ale tego oczekujesz. Zacznij małymi kroczkami z dietą i ćwiczeniami a wtedy na pewno uda Ci się schudnąć |
|
Powrót do góry |
|
|
dzoanna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Cze 28, 2019 08:27 Temat postu: |
|
|
Widzę, że każdy o tej formułce odnoszącej się do diety i ruchu słyszał, ale już o SARM i innych środkach dla sportowców nie, a szkoda. Bo na przykład takie spalacze tłuszczu https://wxnlabs.com/ nie uszkadzają wątroby, ani nie szkodzą, więc nie rozumiem, czemu się o nich nie mówi. No i to, że niby są sterydami anabolicznymi . To nieprawda, chociaż można je śmiało zaliczyć do grupy doppingu. |
|
Powrót do góry |
|
|
marlena Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
buziak_06 Nowy
|
Wysłany: Sro Lip 10, 2019 12:39 Temat postu: |
|
|
Odchudzanie wcale nie jest łatwym zadaniem. Trzeba się sporo namęczyć aby zrzucić parę kilogramów _________________ malesmyki.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
tygr
|
|
Powrót do góry |
|
|
Karolson
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2019 20:55 Temat postu: |
|
|
Nieważne co się je, tak naprawdę, ważne, żeby był deficyt kaloryczny i najlepiej wsparty treningami. Są przykłady, że gościu schudł, a jadł trzy razy dziennie w Macu - po prostu miał deficyt kaloryczny i waga, tak czy siak, leciała w dół. |
|
Powrót do góry |
|
|
Miroslaw332
|
Wysłany: Wto Lip 16, 2019 13:46 Temat postu: |
|
|
Sam ostatnio byłem na bardzo fajnej diecie.Z tej diety jestem mega zadowolony. _________________ badanie rtg łódź |
|
Powrót do góry |
|
|
ela21 Normal
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2019 09:48 Temat postu: |
|
|
Hej
Według mnie świetnym rozwiązaniem dla osób zapracowanych, które chcą odżywiać się zdrowo i utrzymać szczupłą figurę, jest catering dietetyczny. Polecam sprawdzić: https://bedietcatering.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
owieczka Ważna osoba
|
Wysłany: Pią Lip 26, 2019 20:17 Temat postu: |
|
|
A ja proponuje przejść na dietę pudełkową. Sporo dzięki takiej diecie można zyskać. Przykładowo nie tyle co schudnąć, co jeszcze poprawić stan swojego zdrowia, poprawić samopoczucie. Możesz sobie przejrzeć chociażby ranking https://dietly.pl/catering-dietetyczny/ostrowwielkopolski firm cateringowych i wybrać dla siebie najlepszą propozycję. |
|
Powrót do góry |
|
|
Elorc96
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2019 21:21 Temat postu: |
|
|
Też chętnie bym taką znalazła.
__
rock metal shop |
|
Powrót do góry |
|
|
Ryrag87
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2019 16:20 Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o diecie kapuścianej?
__
prezent dla przyjaciółki
POSTERILLA.PL s.c. Ornela Król Wojciech Król
ul. Górnych Wałów 38/1
44-100 Gliwice
NIP: 6312654192
REGON: 243636793
e-mail: sklep@posterilla.pl
Telefon kontaktowy: 48661947334 |
|
Powrót do góry |
|
|
latina Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2020 09:57 Temat postu: |
|
|
Ryrag87 napisał: | A co sądzicie o diecie kapuścianej? |
Taką dietę można zastosować jako kilkudniowy detoks, ale na dłuższą metę nie da się jej stosować. Najlepiej wybrać się do dietetyka, który przygotuje dobry jadłospis i zaczniemy chudnąć. Do tego aktywność fizyczna i efekty będą lepsze. Jednak pracując trzeba mieć w czym zabierać posiłki do pracy, u mnie tę rolę odgrywają pojemniki próżniowe ze sklepu https://seeyoo.pl/. Mogę nawet dwa dni trzymać w nich przygotowany posiłek i będzie nadal świeży. |
|
Powrót do góry |
|
|
Erfu7sd
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|