Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jaka forma reklamy?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Saberks22

PostWysłany: Pią Mar 01, 2019 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W agencji adult work znajdziesz ofertę dziewczyn do towarzystwa, które zadbają o Twój relaks i przyjemność. Wszystkie dziewczyny są młode, bardzo ładne, atrakcyjne i seksowne. Dobrze wiedzą, jak zadbać o mężczyznę, by poczuł się w pełni odprężony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Mar 01, 2019 11:21    Temat postu:

Powrót do góry
AnnaFlume

PostWysłany: Pon Mar 04, 2019 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z pewnością odezwałabym się do specjalistów od SEO i zapytała ich.
Powrót do góry
Aga97

PostWysłany: Sro Kwi 10, 2019 12:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem promocja firmy czy usług powinna iść wielotorowo, tak, żeby zgarniać potencjalnych klientów z różnych środowisk. Jednemu pomogą ulotki, innemu tylko pozycjonowanie, a jeszcze ktoś może skorzystać z czegoś takiego, jak wirtualny spacer, który też jest fajna opcją promocji swojego lokalu na przykład.
Powrót do góry
Kordik
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Kwi 17, 2019 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcemy mieć dobrze wykonane pozycjonowanie strony to polecam Efectownie - bardzo rzetelna firma, która dotrzymuje przede wszystkim terminów.

Ostatnio zmieniony przez Kordik dnia Pon Mar 22, 2021 08:09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
mczay
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Maj 09, 2019 18:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie najlepszą formą reklamy jest reklama w sieci, sama tak reklamowałam swoje przedsiębiorstwo jak zaczynałam i dało to bardzo dobre efekty. Wybrałam firmę https://xann.pl/ aby prowadziła dla mnie kampanię na facebooku i w google. Polecam ich bo to profesjonaliści, mają duże doświadczenie z takimi zleceniami.
Powrót do góry
kasiura

PostWysłany: Sro Cze 12, 2019 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aga97 napisał:
Moim zdaniem promocja firmy czy usług powinna iść wielotorowo, tak, żeby zgarniać potencjalnych klientów z różnych środowisk. Jednemu pomogą ulotki, innemu tylko pozycjonowanie, a jeszcze ktoś może skorzystać z czegoś takiego, jak wirtualny spacer, który też jest fajna opcją promocji swojego lokalu na przykład.

W tym przypadku masz wiele racji, gdyż takie działania pozwolą przyciągnąć jak najwięcej klientów. Jeśli jakaś forma reklamy będzie mało wydajna wtedy inna pozwoli na przyciągnięcie klientów do firmy. Kolejna sprawa to monitorowanie efektów działań i po jakimś czasie wyeliminowanie błędów, bądź udoskonalenie danej reklamy. Z tego co udało mi się przeczytać na tej stronie https://www.ideo.pl/firma/o-nas/nasze-publikacje/5-sprawdzonych-sposobow-na-zwiekszenie-ruchu-na-firmowej-stronie-www,88.html to zwiększenie ruchu na stronie możliwe jest za pomocą różnorodnych sposobów dlatego warto próbować różnorodne metody jeśli dana nie przynosi efektów Wink
Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Cze 19, 2019 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skuteczna reklama internetowa wiąże się z wieloma działaniami, w dodatku najlepiej byłoby w to zaangażować specjalistów. Z pewnością przyda się też wiedza na temat tego, w jaki sposób można poprawić swoją widoczność w internecie. Można o tym poczytać. Tylko co dalej z tym zrobić? Nie polecam samodzielnych działań, mało komu udaje sie uzyskać pozytywny wynik. Co innego, kiedy zajmuje się tym wykwalifikowana Agencja Reklamowa https://pirmedia.pl/ Wtedy zaczyna to nabierać sensu, a po niedługim czasie widać efekty kampanii reklamowych.
Powrót do góry
Kordik
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Cze 25, 2019 09:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrą formą reklamy jest teraz e - marketing czytałem o tym ostatnio na blogu https://seoarty.pl można znaleźć bardzo dużo ciekawych artykułów.
Powrót do góry
Britta

PostWysłany: Sro Cze 26, 2019 23:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaka forma reklamy? To zależy od biznesu, który prowadzisz. Niektóremu przyda się SEO, a niektóremu ulotki.
Powrót do góry
pieknyolek
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Lip 08, 2019 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam https://www.adamgrabowski.guru/specjalista-google-adwords/
Powrót do góry
milunia

PostWysłany: Wto Sie 06, 2019 23:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Własna działalność to nie jest taka prosta sprawa jak się wszystkim wydaje. Już na samym początku trzeba dokładnie zapoznać się z konkurencją oraz wypracować plan działania. Zainwestować w dobrą reklamę która przyniesie efekty. Poczytajcie sobie na https://www.cleveragency.pl/blog/2019/04/11/5-korzysci-prowadzenia-fanpage-na-facebooku/ o korzyściach prowadzenia fanpaga na facebooku.
Powrót do góry
latina
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Nie Sie 11, 2019 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem obecnie bez względu na branżę warto zainwestować w reklamę w sieci. Ulotki czy wizytówki też warto mieć, jednak do największej liczby potencjalnych klientów trafia się obecnie przez internet. Taka strona mus być wykonana profesjonalnie i działać be zarzutu. Dlatego uważam, że działania takie jak chociażby projektowanie www powinno się oddać w ręce specjalistów w tej branży, którzy z takimi tematami mają do czynienia każdego dnia. Oni dopasują optymalne rozwiązania po zapoznaniu się ze specyfiką danej branży oraz potrzebami firmy.
Powrót do góry
nwkagnieszka
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Sro Sie 21, 2019 13:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wszystkie swoje informacje odnośnie marketingu czerpię z tej strony https://promocjawwyszukiwarkach.pl/ i wiele się dowiaduję.
Powrót do góry
ewelin
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Sie 23, 2019 09:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaką formę wybrać? Zależy od tego co robisz, kim są Twoi klienci i tysiąca innych czynników. U mnie najlepiej jak na razie sprawdza się pozycjonowanie lokalne firmy https://www.codum.pl/pozycjonowanie-stron-www i jak na razie, będę się tego trzymał.
Powrót do góry
latina
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Sie 28, 2019 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie zgadzam się z tym, że jeśli zaczynasz swój biznes to musisz postawić na stronę internetową oraz pozycjonowanie. Druga rzecz to ciekawa oferta stacjonarnie plus uczestnictwo w branżowych imprezach oraz targach. Ja niedawno czytałam na https://tubachorzowa.pl/blogi/czytaj/159-druk-fdm-3d o możliwości drukowania 3D i wpadłam na pomysł by pokazać projekty moich butów w trójwymiarze. Wykonuję obuwie według projektów klientek i przed realizacją mogę jej pokazać, czy tego buta właśnie chce. Wizualizacja w 3D pomoże mi uściślić wszystko przed realizacją. Myślę, że to dobry ruch.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Sie 28, 2019 17:18    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 2 z 7
Skocz do: