Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marlena Ważna osoba
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2018 20:41 Temat postu: Jak uatracyjnić przyjęcie weselne? |
|
|
Tak jak w tytule - jakie są Wasze sposoby na uatrakcyjnienie przyjęcia weselnego? U moich znajomych była na przyjęciu fotobudka i muszę przyznać, że zrobiła furorę, szczególnie wśród nastoletnich uczestników imprezy! Czy zdecydowalibyście się na takie rozwiązanie na swoim przyjęciu? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2018 20:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ariadna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2018 20:46 Temat postu: |
|
|
Warto też zadbać o różne atrakcyjne dekoracje - nie tylko do kościoła, ale również i do sali weselnej. My zamawialiśmy nasze w sklepie internetowym https://happenings.pl/. Wybór był tam bardzo szeroki, ceny niewygórowane, a ozdoby dobrej jakości i o oryginalnych wzorach, więc serdecznie polecamy |
|
Powrót do góry |
|
|
Babream
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bernadkaaa
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2018 13:25 Temat postu: |
|
|
A może wynajmij fotobudkę i barmana? _________________ Odwiedź nawakacje.eu |
|
Powrót do góry |
|
|
reniferrrr
|
|
Powrót do góry |
|
|
buziak_06 Nowy
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2019 13:16 Temat postu: |
|
|
Fotobudka to fajna sprawa. Dużo ludzi korzysta z niej podczas imprez. Takie zdjęcia to potem super pamiątka. _________________ malesmyki.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
gioma Nowy
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2019 23:42 Temat postu: |
|
|
Fotobudka zdecydowanie i to na przeróżne uroczystości, urodziny, studniówki nie tylko na wesela wspomniane. No ale na nie szczególnie potwierdzam. Oj na nie jednym z fotobudką już byłam i superowo było, zdjęć można narobić i zabrać od razu do domu, takie czasy mamy że jednak większość tych zdjęć ląduje ma płytach a nie w albumie. A tu masz w ręce zaraz na fajnym tle, z jakimś opisem na przykład. Mnie się i idea podoba i wykonanie. Szczególnie tych fotobudek marki Smove. Opinie mają świetne i jako urządzenia i producent bo jako jedyny chyba świadczy całodobowy serwis dla swoich fotobudek. |
|
Powrót do góry |
|
|
majkowska Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2019 20:24 Temat postu: |
|
|
Żeby wesele było bardziej atrakcyjniejsze i takie żeby wszyscy byli naprawdę zachwyceni to obowiązkowo muszą się znaleźć dekoracje! Serpentyny, girlandy czy balony no wszystko w odpowiednie wzory i kolory. Ale takie o wiele więcej to znajdziesz na https://godanparty.pl/ . sama już kilka razy u nich zamawiałam i za każdym razem byłam zachwycona |
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2019 17:31 Temat postu: |
|
|
Zawsze możecie pomyśleć o zrobieniu czegoś innego, niż wszyscy. Da się tak zrobić Dobrym pomysłem może być chociażby wesele plenerowe. Dzięki zastosowaniu namiotów https://dascompany.com/namioty-imprezowe możecie stworzyć niezapomniany klimat. Pomyślcie nad tym. |
|
Powrót do góry |
|
|
altan
|
Wysłany: Pią Mar 01, 2019 11:45 Temat postu: |
|
|
według mnie fotobudka to idealna atrakcja nawesele, wszyscy mają potem bardzo fajne pamiątki _________________ Galter |
|
Powrót do góry |
|
|
mefiu34 Normal
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2019 11:58 Temat postu: |
|
|
Cześć,
Ja na wesele brata chcę ogarnąć jakoś bardzo nietypową i odjechaną atrakcję i chyba zdecyduje się na taniec ognia pokazy w ko}cu ognista y nich para to myślę, że im się spodoba. Słyszałem , że w Polsce najlepszy w tego typu pokazach jest Jerzy Kozłowski . Uważacie, że to dobry pomysł ? |
|
Powrót do góry |
|
|
mmarta8705
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2019 23:48 Temat postu: |
|
|
U mnie na weselu idealnie sprawdziła się fotobudka Warszawa. Z czystym sercem mogę polecić, rozrywka naprawdę warta swojej ceny, a wspomnienia niezapomniane.
Ostatnio zmieniony przez mmarta8705 dnia Wto Maj 12, 2020 23:26, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
paprotka Młoda gwiazda
|
Wysłany: Nie Cze 02, 2019 14:44 Temat postu: |
|
|
teraz jest tyle tych atrakcji weselnych do wyboru ze mozna naprawde cos ciekawego wykombinowac, my bylismy niedawno z mezem na weselu w Dworku Eden w Łowiczu, no i z atrakcji mieli fotobudke wlasnie, pokaz drinkow, dla dzieciakow jakas animatorka, fajnie bylo, jedzenie przepyszne swoja droga i piekna sala |
|
Powrót do góry |
|
|
piękna Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2019 21:00 Temat postu: |
|
|
Ja polecam sobie zobaczyć jeszcze na ofertę sali Wróblówka z Bielska - Bardzo fajne miejsce i miła obsługa, przesmaczne jedzenie, pokoje komfortowe, czyste. mają wszystko co potrzebna. A naprawdę wprawę mają niesamowitą |
|
Powrót do góry |
|
|
lilu64
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 10:35 Temat postu: |
|
|
A ja polecam na wesele wszelkie ekologiczne i zero waste dodatki takie jak zrobienie świeczników ze starych słoików, girlandy z makulatury, plastry z drewna zamiast podkładek, a na bar słomki papierowe. Swoją drogą polecam sklep https://papierowe.slomki.biz/sklep/ ze względu na duży wybór. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 10:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |