Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Saberks22
|
Wysłany: Pią Mar 01, 2019 11:21 Temat postu: |
|
|
W agencji adult work znajdziesz ofertę dziewczyn do towarzystwa, które zadbają o Twój relaks i przyjemność. Wszystkie dziewczyny są młode, bardzo ładne, atrakcyjne i seksowne. Dobrze wiedzą, jak zadbać o mężczyznę, by poczuł się w pełni odprężony. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 01, 2019 11:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
AnnaFlume
|
Wysłany: Pon Mar 04, 2019 19:16 Temat postu: |
|
|
Z pewnością odezwałabym się do specjalistów od SEO i zapytała ich. |
|
Powrót do góry |
|
|
Aga97
|
Wysłany: Sro Kwi 10, 2019 12:00 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem promocja firmy czy usług powinna iść wielotorowo, tak, żeby zgarniać potencjalnych klientów z różnych środowisk. Jednemu pomogą ulotki, innemu tylko pozycjonowanie, a jeszcze ktoś może skorzystać z czegoś takiego, jak wirtualny spacer, który też jest fajna opcją promocji swojego lokalu na przykład. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kordik Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2019 10:07 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcemy mieć dobrze wykonane pozycjonowanie strony to polecam Efectownie - bardzo rzetelna firma, która dotrzymuje przede wszystkim terminów.
Ostatnio zmieniony przez Kordik dnia Pon Mar 22, 2021 08:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
mczay Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Maj 09, 2019 18:35 Temat postu: |
|
|
Według mnie najlepszą formą reklamy jest reklama w sieci, sama tak reklamowałam swoje przedsiębiorstwo jak zaczynałam i dało to bardzo dobre efekty. Wybrałam firmę https://xann.pl/ aby prowadziła dla mnie kampanię na facebooku i w google. Polecam ich bo to profesjonaliści, mają duże doświadczenie z takimi zleceniami. |
|
Powrót do góry |
|
|
kasiura
|
Wysłany: Sro Cze 12, 2019 10:20 Temat postu: |
|
|
Aga97 napisał: | Moim zdaniem promocja firmy czy usług powinna iść wielotorowo, tak, żeby zgarniać potencjalnych klientów z różnych środowisk. Jednemu pomogą ulotki, innemu tylko pozycjonowanie, a jeszcze ktoś może skorzystać z czegoś takiego, jak wirtualny spacer, który też jest fajna opcją promocji swojego lokalu na przykład. |
W tym przypadku masz wiele racji, gdyż takie działania pozwolą przyciągnąć jak najwięcej klientów. Jeśli jakaś forma reklamy będzie mało wydajna wtedy inna pozwoli na przyciągnięcie klientów do firmy. Kolejna sprawa to monitorowanie efektów działań i po jakimś czasie wyeliminowanie błędów, bądź udoskonalenie danej reklamy. Z tego co udało mi się przeczytać na tej stronie https://www.ideo.pl/firma/o-nas/nasze-publikacje/5-sprawdzonych-sposobow-na-zwiekszenie-ruchu-na-firmowej-stronie-www,88.html to zwiększenie ruchu na stronie możliwe jest za pomocą różnorodnych sposobów dlatego warto próbować różnorodne metody jeśli dana nie przynosi efektów |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Cze 19, 2019 17:29 Temat postu: |
|
|
Skuteczna reklama internetowa wiąże się z wieloma działaniami, w dodatku najlepiej byłoby w to zaangażować specjalistów. Z pewnością przyda się też wiedza na temat tego, w jaki sposób można poprawić swoją widoczność w internecie. Można o tym poczytać. Tylko co dalej z tym zrobić? Nie polecam samodzielnych działań, mało komu udaje sie uzyskać pozytywny wynik. Co innego, kiedy zajmuje się tym wykwalifikowana Agencja Reklamowa https://pirmedia.pl/ Wtedy zaczyna to nabierać sensu, a po niedługim czasie widać efekty kampanii reklamowych. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kordik Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2019 09:16 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrą formą reklamy jest teraz e - marketing czytałem o tym ostatnio na blogu https://seoarty.pl można znaleźć bardzo dużo ciekawych artykułów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Britta
|
Wysłany: Sro Cze 26, 2019 23:00 Temat postu: |
|
|
Jaka forma reklamy? To zależy od biznesu, który prowadzisz. Niektóremu przyda się SEO, a niektóremu ulotki. |
|
Powrót do góry |
|
|
pieknyolek Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
milunia
|
|
Powrót do góry |
|
|
latina Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Nie Sie 11, 2019 18:58 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem obecnie bez względu na branżę warto zainwestować w reklamę w sieci. Ulotki czy wizytówki też warto mieć, jednak do największej liczby potencjalnych klientów trafia się obecnie przez internet. Taka strona mus być wykonana profesjonalnie i działać be zarzutu. Dlatego uważam, że działania takie jak chociażby projektowanie www powinno się oddać w ręce specjalistów w tej branży, którzy z takimi tematami mają do czynienia każdego dnia. Oni dopasują optymalne rozwiązania po zapoznaniu się ze specyfiką danej branży oraz potrzebami firmy. |
|
Powrót do góry |
|
|
nwkagnieszka Młoda gwiazda
|
|
Powrót do góry |
|
|
ewelin Nowy
|
Wysłany: Pią Sie 23, 2019 09:53 Temat postu: |
|
|
Jaką formę wybrać? Zależy od tego co robisz, kim są Twoi klienci i tysiąca innych czynników. U mnie najlepiej jak na razie sprawdza się pozycjonowanie lokalne firmy https://www.codum.pl/pozycjonowanie-stron-www i jak na razie, będę się tego trzymał. |
|
Powrót do góry |
|
|
latina Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Sie 28, 2019 17:18 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie zgadzam się z tym, że jeśli zaczynasz swój biznes to musisz postawić na stronę internetową oraz pozycjonowanie. Druga rzecz to ciekawa oferta stacjonarnie plus uczestnictwo w branżowych imprezach oraz targach. Ja niedawno czytałam na https://tubachorzowa.pl/blogi/czytaj/159-druk-fdm-3d o możliwości drukowania 3D i wpadłam na pomysł by pokazać projekty moich butów w trójwymiarze. Wykonuję obuwie według projektów klientek i przed realizacją mogę jej pokazać, czy tego buta właśnie chce. Wizualizacja w 3D pomoże mi uściślić wszystko przed realizacją. Myślę, że to dobry ruch. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 28, 2019 17:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |