kajka00 Nowy
Do³±czy³: 12 Sty 2021 Posty: 12
|
Wys³any: Pi± Wrz 10, 2021 18:36 Temat postu: |
|
|
Nie ma co ukrywaæ - lokalizacja przedszkola te¿ jest wa¿na, mo¿e nie najwa¿niejsza, ale te¿ trzeba bêdzie zwróciæ na to uwagê. Co do Warszawy to Te Vizje Wawer mogê zdecydowanie poleciæ. Pod k±tem jêzyków warto w³a¶nie wybraæ to przedszkole. |
|
Stina M³oda gwiazda
Do³±czy³: 07 Lip 2021 Posty: 16
|
Wys³any: Nie Wrz 12, 2021 08:29 Temat postu: |
|
|
Brzmi to super. Ja jeszcze nie mam tego etapu co muszê wybieraæ przedszkole, no ale za rok stanê przed tym wyborem. Chêtnie bêdê ¶ledziæ ten w±tek i czekaæ na kolejne wypowiedzi, bo temat przedszkola dwujêzycznego bardzo mnie zaciekawi³. |
|
alamooniq Ona\ On Ci pomo¿e
Do³±czy³: 30 Lis 2018 Posty: 46
|
Wys³any: Sro Wrz 15, 2021 13:32 Temat postu: |
|
|
Jak takie przedszkole to koniecznie Te Vizja! Super miejsce, bardzo dobre dla rozwoju dzieci i te¿ skutecznej nauki angielskiego. Wed³ug mnie warto, wasze dzieci z pewno¶ci± bêd± zadowolone bo przedszkolanki fajne zabawy tam organizuj±. |
|
Olka100
Do³±czy³: 16 Wrz 2021 Posty: 3
|
Wys³any: Pi± Wrz 17, 2021 06:13 Temat postu: |
|
|
Te¿ mi na tym zale¿a³o Angielski w przedszkolu to fajna sprawa, szczególnie jak przedszkolanki wiedz± jak siê zabraæ za naukê ju¿ tak m³odych uczniów. Jak macie tak± mo¿liwo¶æ i przedszkola, która oferuj± tego typu nauczanie w waszej okolicy to wed³ug mnie nie ma co siê d³ugo zastanawiaæ! |
|
Luizka56 Nowy
Do³±czy³: 06 Cze 2021 Posty: 14
|
Wys³any: Pi± Pa¼ 01, 2021 14:42 Temat postu: |
|
|
Zgadzam siê, angielski to super sprawa, dzieci powinny byæ z nim zaznajamiane od najm³odszych lat. My zdecydowali¶my siê na Tequestê i nie ¿a³ujemy wyboru. Placówka jest nowoczesna, poziom nauczania wysoki, ku naszemu zaskoczeniu jasiek dobrze radzi sobie nawet z matematyk±. |
|