Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wyjazd jako prezent
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Weronika123
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Wrz 28, 2021 08:33    Temat postu: Wyjazd jako prezent Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim!
mój chłopak za niedługo ma 18. urodziny i postanowiłam z tej okazji zorganizować dla naszej dwójki wyjazd. zdecydowałam się na hotel beskid żywiecki, ale nie wiem jeszcze na który konkretnie się zdecydować... macie jakieś propozycje?
mi udało się znaleźć tylko jedną ciekawą propozycję: https://www.dworekgoralski.pl/. wygląda naprawdę świetnie, no i mają też spa. wolę jednak wcześniej zebrać jakieś opinie - czy ktoś z was był tam może? możecie powiedzieć mi o tym miejscu coś więcej?
pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Wrz 28, 2021 08:33    Temat postu:

Powrót do góry
edziek
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Wto Wrz 28, 2021 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Góry to piękne miejsce na wyjazd. Jednak ja proponuję Sarbinowo niewielką miejscowość nadmorską. Mają atrakcyjną ofertę. oto ona https://pokoje24sarbinowo.pl/ Mają pokoje 2-3 osobowe, a niektóre z nich mają własną łazienkę. Jest kuchnia i ogród. Pokoje są naprawdę blisko morza. Szczerze polecam!! Naprawdę warto!!
Powrót do góry
Mikke.Miles
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Wrz 28, 2021 16:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za niedługo moi rodzice będą obchodzić 25 lat po ślubie i rozważam zakup prezentu. Chciałbym się zapytać, co sądzicie o prezencie w spa https://spankowellness.pl/ . Oferta z masażami byłaby idealna, gdyż oboje ciężko całe życie pracują. Co o tym sądzicie? Chyba, że macie jakieś inne pomysły. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Powrót do góry
meggg
Młoda gwiazda
Młoda gwiazda

PostWysłany: Sro Wrz 29, 2021 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zaskoczyłam chłopaka wyjazdem do Stolicy, wynajęłam na nockę apartamenty Warszawa i zabrałam do libańskiej restauracji Le Cedre na pradze, udał się naprawdę super weekend
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM
wiwo12
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Sro Paź 06, 2021 08:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, wraz z grupą znajomych wynajęliśmy przyjaciółce hotel na urodziny, a raczej jeden z pokoi Very Happy Była zachwycona tym pomysłem, mogłyśmy wspólnie się zabawić, odpocząć i zrelaksować w hotelowym spa. Pojechałyśmy do jednego z górskich hoteli, bo bardzo lubimy takie klimaty.
Powrót do góry
marzzeniusia
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Paź 06, 2021 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak nie wiesz co podarować w prezencie to zachęcam do lektury strony http://niesamowityprezent.pl/ Zebrano wszystko w jednym miejscu odnośnie prezentów dla rozmaitych osób. Warto zapoznać się z zasobami strony. Szczerze polecam!!
Powrót do góry
edziek
Starsza gwiazda
Starsza gwiazda

PostWysłany: Czw Paź 07, 2021 07:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

prezentem może być wyjazd do Sarbinowa nadmorskiej mieściny. Jest to ciche i spokojne miejsce. Czas płynie powoli. Do wynajmu są pokoje 2-3 osobowe. Oto oferta https://pokoje24sarbinowo.pl/ Jest kuchnia i ogród. Ceny są atrakcyjne więc można skorzystać. Szczerze polecam!!
Powrót do góry
Wedia

PostWysłany: Czw Paź 07, 2021 10:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno jest to bardzo fajny prezent
darialux26263
Ona\ On Ci pomoże
Ona\ On Ci pomoże

PostWysłany: Czw Paź 21, 2021 09:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ooooo może wręczysz mu voucher na lot helikopterem? https://goldengift.pl/wszystkie-prezenty/196-lot-helikopterem-robinson-r44-raven-dla-3-osob-zwiedzanie-hangaru.html, myślę, że to będzie niezapomniane przeżycie i super wspólnie spędzony czas dla waszej dwójki Very Happy
Powrót do góry
Planes

PostWysłany: Czw Paź 21, 2021 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajny prezent
Powrót do góry
krisza
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pon Paź 25, 2021 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

super pomysł
pelka
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Lis 24, 2021 10:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że wyjazd jako prezent to świetny pomysł. Sama moim rodzicom na rocznice, sprezentowałam wyjazd w góry, a konkretniej to do Zakopanego. Apartament zarezerwowałam im tutaj - https://www.apart-center.pl/. Byli bardzo zadowoleni. Tym bardziej, że mój tata, nigdy nie był w Zakopanym Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
anka922
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sro Lis 24, 2021 10:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie rewelacyjny pomysł

___
Lakier do betonu - Aqua Ceramic
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
malkontentis
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Nie Lis 28, 2021 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Muszę przyznać, że szukałam ostatnio jakiś ciekawych propozycję jeżeli chodzi o apartamenty zakopane. Znajomy podpowiedział mi, że bardzo ciekawe oferty można znaleźć na stronie zakopaneapartamentylux.pl. Dajcie znać, czy kiedykolwiek tam byliście i korzystaliście z ich usług
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pią Gru 03, 2021 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ216BettCHAPSusaWindJascBohuComeLewiRabiSupeAtlaMancGeoralceTescDormSuchHousPembVIIIYoun
JuliEmmaDeadDAXXJameReneSexyChanInteNiveGeorStevXVIIOreaDoctRobesoftMavaBookHenrElecGiorMaur
VersLiliMikeEffeCotoLineHarrDigiPockmicrMaxCXVIINeviXVIIJoseJennJameFallWantXVIICessJeweSile
OmsaUnreJaanHoMMAlexWinfClicWongDillJuliKrzyMenuXVIIMORGArtsShelEricNescZoneZoneRainVIIIZone
LapiZonediamBLACJohnZoneMeinThinZoneLouiZoneZoneZoneZoneZoneArthBarrcredZoneGirlNBRWJameKese
ZoneBrucDHChPoweElecKronLiebMasaBookWitcToloGreeTexaJeweFiesHallWoodCaseProlARAGDeutBritfolk
CleaEducEducChriBakuMegaHaylWindAdobWindBertsupeWinxJohnFresCultTimoDylaFligLadyJameJeweKill
LukiSagaCharXVIILeipThomRiskGeniBeyoAntoLeonLoveMikhHoliMoriSchiSpahchoiRagsexplJeantriuRela
ExceMatsPariYorkWestMetaAnywMattMicrJeweXVIIFounVirgThirJohnLookJorgEnjoKlauEpicJonaPowePowe
PoweAstrMafiPierGreeCharLoveThisWindNeilLeShbonuOscatuchkasAntoIntr
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Gru 03, 2021 21:16    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Pogaduchy- Między nami kobietkami Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: