irena32 Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2022 18:38 Temat postu: Mam dylemat |
|
|
Hej, od dwóch miesięcy dwóch fajnych facetów mnie podrywa. Spotkałam się kilka razy i z jednym, i z drugim, ale wciąż nie wiem, na którego się zdecydować. Boję się, że jak zdecyduję się na jednego, to z drugim stracę kontakt, a tego nie chcę. Nie mogę takiej sytuacji ciągnąć w nieskończoność, bo w końcu się to wyda. Mam dylemat. Pomożecie mi? |
|
cedar83 Starsza gwiazda

|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2022 14:01 Temat postu: |
|
|
Trudna sytuacja. I faktycznie nie wiadomo co robić, która opcja będzie lepsza. Myślałaś może żeby przedyskutować temat z jasnowidzem? Ale nie byle jakim. Jest na przykład Mag Magnus, tutaj go znajdziesz https://jasnowidz.net/. Działa w branży od 30 lat. Doradca biznesowy i osobisty. Znany w wielu krajach. Rzuć okiem - myślę, że to może pomóc. |
|
jagoda25 Starsza gwiazda

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2022 17:20 Temat postu: |
|
|
W takiej trudnej sytuacji życiowej lepiej skorzystać z pomocy profesjonalistów, takich jak Mag Magnus. Potwierdzam, że ma duże, bo aż 30-letnie doświadczenie. Trafność jego porad wynosi 99 proc., więc lepiej się do niego zwrócić niż później żałować, że podjęłaś błędną decyzję. Zaufały mu już miliony osób, i to nie tylko z Polski, ale też Norwegii, Niemiec, USA czy Szwecji. |
|