Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marlena Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2018 20:41 Temat postu: Kredyt w banku... |
|
|
Chciałbym zdecydować się na zaciągnięcie kredytu w banku. Nie wiem tylko, czy jest taka potrzeba, gdy nie brakuje takich portali jak https://concash.pl/ które umożliwiają zaciągnięcie szybkiej pożyczki prywatnej. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2018 20:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
allika32 Normal
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2018 20:35 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem kredyt w banku, to chyba najpewniejsza opcja. Warto porównać różne oferty, a taką możliwość dają doradcy kredytowi. Na rynku jest wielu pośredników. Z bardziej znanych warto skontaktować się z kredyt123 opinie na ich temat zachęcają. |
|
Powrót do góry |
|
|
ameba Młoda gwiazda
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2018 20:11 Temat postu: |
|
|
Oczywiście jeśli brać kredyt to w banku. W Raiffeisen Polbank można nawet dostać kredyt gotówkowy bez odsetek. Żeby nie było tak kolorowo to bank pobiera prowizję która zależy od ilości rat. |
|
Powrót do góry |
|
|
papryczkachilli
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2018 16:05 Temat postu: |
|
|
Nie jestem przeciwniczką kredytów bo nie jeden już miałam Jednak z doświadczenia wiem, ze można pożyczyć pieniążki od znajomego. Oczywiście nie chodzi o pożyczkę na całą wieczność. Ja np. wyznaczam termin spłaty i wysokość każdej rady, a odsetki to już sprawa indywidualna. Jednak ja pożyczam przyjaciołom na 0% . _________________ papryczka |
|
Powrót do góry |
|
|
Devil93 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2018 12:01 Temat postu: Pożyczki |
|
|
Pożyczki biorą wszyscy - zwykli "szarzy" ludzie ze standardowymi problemami, jak i wielcy biznesmeni, który chcą albo się rozwijać, albo podźwignąć na wyższy poziom zdolność finansową. Pisze się o tym na przykład we wpisie https://paniala.pl/wiedza/pozyczki-terminowe/ , ze wskazaniem na pożyczki terminowe, czy kredyty kupieckie. Ja uważam, że jeśli się wszystko kontroluje, to nie ma problemów, można korzystać z takiej opcji finansowania. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rizetko
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2018 10:35 Temat postu: |
|
|
Gdyby ktoś z Was był zainteresowany kredytem dla nowej firmy to polecam poczytać ciekawy porady tu kredyt dla nowej firmy opinie Cenne wskazówki, opinie i porady. |
|
Powrót do góry |
|
|
irena32 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2018 11:24 Temat postu: |
|
|
A jaki kredyt Cię dokładnie interesuje? Jakiś większy np. hipoteczny czy kredyt samochodowy, czy może szybka gotówka? Bo wiesz, nawet te większe możesz wziąć online. Musisz tylko poszukać odpowiednich pośredników czy banków bezpośrednio. |
|
Powrót do góry |
|
|
Design Ważna osoba
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2018 17:42 Temat postu: |
|
|
Cały świat leci na kredytach. Trzeba je jednak brać z głową. Ja na ten przykład nie znam się na tym kompletnie, mogłabym podjąć złą decyzję. Uważam więc, że nie ma to jak dobry doradca kredytowy, wolę mieć wliczone w kredyt to doradztwo, ale nie martwić się, czy uda i się go spłacić. Moim skromnym zdaniem warto starać się o kredyt w Habza Finanse. Dostaniecie tu nawet kredyt konsolidacyjny ze złą historią w bik Warto porozmawiać z doradcą. |
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2019 11:33 Temat postu: |
|
|
Takie zobowiązania zazwyczaj ciągną się latami, dlatego powinniście być ostrozni w ich podejmowaniu. Na pewno nie powinniście robić tego pod wpływem emocji. Najlepiej przeanalizujcie takie rozpiski jak https://konto-w-banku.pl/ i na bazie tego podejmijcie dobrą decyzję. |
|
Powrót do góry |
|
|
duff231 Pierwsza pomoc
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2019 17:01 Temat postu: |
|
|
Kredyt to bardzo delikatny temat, wiec sądzę, że jak już się na cos takiego decydujemy to warto się zaznajomi z różnymi ofertami kredytów, których jest na prawde dużo. Wiele z nich znajdziecie tutaj https://ic-ekspertfinansowy.pl/indywidualne/kredyt-gotowkowy/ |
|
Powrót do góry |
|
|
damian222222
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafik1985 Młoda gwiazda
|
Wysłany: Sro Maj 15, 2019 12:01 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio spróbowałem skorzystać z pomocy specjalistów kredytowych.
Wszedł w google i znalazłem firmę Habza Finanse, która zajmuję się pozyskiwaniem kredytów gotówkowych, ale też pomoże uzyskać kredyt konsolidacyjny który ostatnio jest dość powszechny, dzięki takiemu rozwiązaniu , gdy mamy dużo kredytów, jestesmy w stanie wyjść szybciej z długów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Feelka
|
Wysłany: Sro Maj 15, 2019 13:42 Temat postu: |
|
|
Bałabym się pożyczyć tyle pieniążków. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kordik Pomoc zaawansowana
|
|
Powrót do góry |
|
|
Iriaj56
|
Wysłany: Sob Lip 20, 2019 22:27 Temat postu: |
|
|
Pożyczka w banku jest bardziej bezpieczna.
__
dentysta katowice |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Lip 20, 2019 22:27 Temat postu: |
|
|
|