Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Screen44
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2019 00:09 Temat postu: |
|
|
Bez angielskiego teraz, to jak bez języka w ogóle. Niemy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2019 00:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Milosz5 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Pon Lis 25, 2019 15:43 Temat postu: |
|
|
Jasne, że tak. Przecież bazując na takich informacjach jak https://www.archibald.pl/dorosli/ jesteście w stanie o wiele rozsądniej podjąć decyzję co do Waszego sposoby nauki. Moim zdaniem metody stosowane przez nich, pozwolą Wam o wiele efektywniej podejść do tematu nauki języka. Sami tam zajrzyjcie i przekonajcie się, jakie stwarza to możliwości. |
|
Powrót do góry |
|
|
KrolowsKi445
|
Wysłany: Sro Sty 15, 2020 14:40 Temat postu: |
|
|
Też bardziej skłaniałbym się w stronę nauki w szkole językowej. Ja mogę polecić ten kurs. Zapisałem się do nich na zajęcia z angielskiego dla firm i bardzo polecam. Widziałem, że w ofercie też mają standardowe kursy angielskiego dla dzieci, młodzieży i dorosłych - polecam sprawdzić |
|
Powrót do góry |
|
|
Franko Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2020 08:58 Temat postu: |
|
|
A no tak to już jest, że żyjemy w takich czasach w których znajomość angielskiego stała się bardzo ważna. Ja w sumie angielski miałam w szkole średniej i na studiach ale mimo to wciąż nie czuję się zbyt pewnie w tym języku. Dlatego też postanowiłam zapisać się do dobrej szkoły językowej czyli do szkoły Moose https://www.moose.pl/oddzial/oddzial-w-bydgoszczy/kursy Bo jednak gramatyka jest dość trudna w angielskim dlatego też lepiej jest ją powtórzyć przy pomocy dobrego lektora |
|
Powrót do góry |
|
|
Oleczka44
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2020 15:30 Temat postu: |
|
|
Bardzo polecam szkołę języka angielskiego w skzole Pi School. Nie wiem jak to teraz będzie wyglądać. Wiem, ze szkoła korzysta z tzw e-learningu. ja już kursy tutaj mam za sobą i mam certyfikat CAE |
|
Powrót do góry |
|
|
zosia90 Pomoc zaawansowana
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2020 13:35 Temat postu: |
|
|
Mnie bardzo pomogła nauka z native speakerem, czyli pracowałam z osobą, a konkretnie z Anglikiem, od którego uczyłam się słów, zdań i akcentu. Wiadomo, ze nie jest idealnie, ale już radzę sobie coraz to lepiej. Na stronie http://lukas-kids.pl/praca-z-native-speakerem-doskonaly-sposob-na-nauke/ sprawdźcie sobie zalety tej metody. |
|
Powrót do góry |
|
|
karol333 Ona\ On Ci pomoże
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2020 10:51 Temat postu: |
|
|
Moje dziecko idzie do szóstej klasy szkoły podstawowej i zdecydowałem że na pewno kupie mu już na wakacjach podręczniki szkolne . Tak samo postąpiła moja koleżanka. |
|
Powrót do góry |
|
|
owieczka Ważna osoba
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2020 20:25 Temat postu: |
|
|
Pewnie, że angielski jest bardzo ważnym językiem, który warto znać. Zapewniam was, że przyda wam się w najróżniejszych sytuacjach. Czy podczas wyjazdów, czy do pracy... Jak chcecie sobie poćwiczyć, to możecie zajrzeć sobie na stronę https://coolenglish.edu.pl/ , ponieważ tam znajdziecie cenne materiały do edukacji. Możecie kupić sobie wartościowe ebooki, książki. Macie dostępne na stronie darmowe dwie platformy, jak i jedną płatną Cool English Advanced Vocabulary - dla zaawansowanych. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tlumaczka1
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2021 18:55 Temat postu: |
|
|
Na pewno warto uczyć się języków – chyba zwłaszcza teraz jest na to dobry czas. Dobrze jest zastanowić się, jaki sposób będzie dla danej osoby odpowiedni – u niektórych samodzielna nauka z wykorzystaniem materiałów będzie wystarczająca, żeby robić duże postępy, inni będą potrzebowali zewnętrznej motywacji i tego, żeby ktoś im wytłumaczył dane zagadnienia. _________________ Tłumacz polsko angielski |
|
Powrót do góry |
|
|
Kursantka
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2021 16:48 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się. Jeśli ktoś szuka szkoły językowej, w której dostępny jest kurs angielskiego online bądź stacjonarny, a także kursy z zakresu innych języków, to polecam Skrivanka. Dostępne są zarówno zajęcia indywidualne, jak i w grupie, dla klientów prywatnych oraz firm. _________________ Present Simple angielski od podstaw |
|
Powrót do góry |
|
|
Luizka56 Nowy
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2021 14:38 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o szkołę językową dla najmłodszych, to najbardziej wymagającym rodzicom serdecznie polecam prywatne przedszkole językowe Tequestę na Białołęce. Zapisałam tam córkę za namową znajomych i choć na początku bałam się czy mała sobie poradzi, to teraz nie żałuję.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Mikke.Miles Nowy
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2021 21:12 Temat postu: |
|
|
Kojarzy ktoś interesujące i skuteczne kursy z angielskiego? |
|
Powrót do góry |
|
|
makses
|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2021 07:48 Temat postu: |
|
|
Mnie nauka nie przychodzi łatwo, ale to nie zniechęca mnie do nauki. teraz jestem na kursie j./ angielskiego w stopniu średnio zaawansowanym. Mam nadzieję, że małymi kroczkami nauczę się płynnie posługiwać tym językiem.
Poza tematem. Polecam atrakcję https://goldengift.pl/wszystkie-prezenty/421-przejazdzka-monster-truckiem-katowice.html Taka jazda to nie lada przeżycie. Z pewnością spodoba się dużym chłopcom lecz nie tylko. Szczerze polecam!! |
|
Powrót do góry |
|
|
weiland Ważna osoba
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|