Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj!
Jeśli masz jakieś pytanie. Wejdź i zadaj. Nie krępuj się.

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Budowa domu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Reklamy Waszych blogów, www
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malencja
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sob Sie 07, 2021 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli ktoś z Was jest obecnie trakcie poszukiwania drzwi do domu czy na działkę to warto zerknąć na ofertę polskiego producenta Kris Drzwi https://sprzedajemy.pl/drzwi-drewniane-wahadlowe-92x205-grzybno-2-a1d299-nr56531802. Poza takimi produktami gotowymi i dostępnymi od ręki, są tu też realizowane zamówienia indywidualne Smile warto skorzystać bo stosunek jakości do ceny jest naprawdę dobry.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Sie 07, 2021 14:15    Temat postu:

Powrót do góry
mirabella357
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Wto Sie 17, 2021 11:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak budujecie dom to zadbajcie o jego cieplo! Ja korzystam z pomp ciepla firmy https://heiztechnik.pl i bardzo je polecam!
Powrót do góry
smoku
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Sob Sie 21, 2021 16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyznam szczerze, że ostatnimi czasy rozglądałem się za deskami elewacyjnymi. Muszę przyznać, że największe wrażenie zrobiła na mnie ta firma: https://deskielewacyjne.com/ . Posiadają szeroki wachlarz ofertowy, doskonałą cenę, a także produkt wysokiej jakości. Czego chcieć więcej? Polecam!
Powrót do góry
VickiT
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Sie 23, 2021 17:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koszty są bardzo duże, no ale nie muszę pewnie tego wam mówić. Szczególnie teraz, gdy są takie duże podwyżki na materiałach budowlanych... Dlatego też tym bardziej warto porozglądać się w różnych miejscach za tanimi materiałami budowlanymi. Ja wysłałam do wielu firm zapytanie ofertowe. Bardzo tanio znalazłam na stronie https://betto.pl/materialy-budowlane/pustaki-keramzytowe i to różne rzeczy. Może i wam ta stronka się przyda, warto sobie zajrzeć.
Powrót do góry
marlena
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sro Sie 25, 2021 14:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W budowie mojego domu teraz jestem na etapie wyboru okien do niego. Jakieś polecacie może? Znajomy mi dziś polecił tego https://okna.waw.pl/ producenta i z tego co widzę ceny na okna mają dobre. Może zamówię tylko po wycenę najpierw tam do nich zadzwonię.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
natlaja76
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Sie 27, 2021 08:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy budowie domu warto zastanowić się nad wykorzystanym ogrzewaniem w domu. U nas świetnie sprawdzają się pompy ciepła. Jeśli szukacie takich urządzeń to polecam zapoznać się z polską marką https://varme.tech/, gdzie macie w ich ofercie zarówno monobloki, jak i urządzenia typu SPLIT. To obecnie ekologiczne rozwiązanie, które od razu zauważymy na zmniejszających się rachunkach Smile
Powrót do góry
Emilka13
Ona\ On Ci pomoże
Ona\ On Ci pomoże

PostWysłany: Pią Sie 27, 2021 09:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć! Obecnie mieszkam w bloku z wielkiej płyty, jednak jestem w trakcie budowy własnego domu. Poszukuję specjalisty, który pomoże mi w tym, aby moje lokum było bardziej nowoczesne. Rzecz, na której najbardziej mi zależy to instalacje knx wrocław Brat polecił mi https://ltsmartsystems.eu/uslugi/. Korzystaliście z ich usług? Jeśli tak, to podzielcie się swoją opinią na ten temat.
Powrót do góry
kate444
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Pon Sie 30, 2021 09:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć! Razem z mężem podjęliśmy decyzję o budowie własnego domu. Już na tym etapie myślimy, jakie ogrzewanie będzie najlepsze. Zastanawiamy się nad pompa ciepła kamień pomorski. Znajoma powiedziała nam o https://hydrotech-instalacje.pl/. Korzystaliście z ich usług? Jeśli tak, to jaka jest Wasza opinia na ten temat?
malkontentis
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Sie 30, 2021 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podobają wam się dywany w domach, czy to już przeżytek? Ostatnio znalazłam dywan zebra w dobrej cenie, na stronie sklepu internetowego esteliastyle.pl. Posiadają ciekawą ofertę dekoracji, ale głównie znajdziecie tam meble. Wracając do tematu, dajcie znać, czy kupowaliście ostatnio do domu jakieś dywany. Zastanawiam się nad jakimś modnym i odważnym wzorem do salonu.
Powrót do góry
Design
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Wto Wrz 07, 2021 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytacie czasem o nowoczesnych materiałach budowlanych? Ja lubię wiedzieć z czego się teraz buduje. To ważne by kupować materiały takie jak ten https://termalica.pl/ beton komórkowy, przy którym sporo można zaoszczędzić, jako, że posiada wysokie właściwości termoizolacyjne.
Powrót do góry
mczay
Pomoc zaawansowana
Pomoc zaawansowana

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2021 16:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W budowie domu ważne jest to jakie okna wybierzecie, tutaj https://okna-internorm.pl/ macie ofertę na okna energooszczędne i dobrej jakości jakie jak wybrałem do mnie do domu. Zadowolony z nich jestem więc myślę że i wy będziecie. Zobaczcie na ich aktualną ofertę.
Powrót do góry
Anette43
Normal
Normal

PostWysłany: Nie Wrz 12, 2021 11:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o stolarza z Wrocławia to polecam firmę Boczar. Bardzo profesjonalne podejście do klienta i ogromna wiedza.
Wizard
Normal
Normal

PostWysłany: Wto Wrz 14, 2021 08:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Razem z żoną jesteśmy w trakcie budowy naszego domu - ma powierzchnie 340m2, dlatego zależy nam na znalezieniu taniego ogrzewania. Znajomy polecił nam kocioł C.O. na ekogroszek - jest to bardzo ekonomiczne rozwiązanie, dlatego zamówiliśmy go ze strony https://kotlyleszka.pl/. Jesteśmy zadowoleni, bo dostaliśmy produkt solidnie wykonany, który będzie nam służył przez wiele lat.
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2021 18:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

обще129.7раздPERFсловсертColdXVIIMarkAlivHuggEleg0002NormразнRidlBabaZeroWindLEGOжурнMichТама
поверазнMoraнеблPenhPantАртиKurtАлекGlisСодеавтоБороCigaLuciRobeЛоктKareWillJuleHenrБогмФорм
BrilJohnСрезeINKcontPushКазаPublblacNokiзвучкармТаймвойнPhilСугрMarkВороЧубимашиМалеРубиAbov
WindVoguДетсMaarзнамСодепришMatLOpenWindTotaPostБольArtsUnivкухнJohaвидеСамиложнCambСредOrda
меняMary3000tapaMiyoAlbeKareErneXVIICiscКотеFyodРозаValiLamaDisnCanoМатаSansSkatAmorСуббProj
SympхоропатиDingСитаBeyoKronCataПухл3041кистБарадизаPockGillхудоОбъехлопARAGSTARсгибрабоEasy
AquaчувссборкрасWaveрукаДонцcallWindArCoинстHyunUltrVeryEverWindРоссЛитРгероЛитРЛитРВолчназб
wwwcБороДромAlbeСодеEditГольотсюиллюрасспрокфильСодеRamoCurrИспополу(ВедИллюWorlКонуFOREорга
CrazавтоМоргEnglБакусвидSanjPanzЕгорRetuБаннавтопредDellPandКарпЕгорPilkУильЗориавтоDingDing
DingязыкJaneИванволшФормЩукиЖаннЛыкоРатбПереМухиHowatuchkasФормРазм
Powrót do góry
weiland
Ważna osoba
Ważna osoba

PostWysłany: Pon Paź 11, 2021 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Paź 11, 2021 18:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szukasz pomocy? Znajdziesz ją tutaj! Strona Główna -> Reklamy Waszych blogów, www Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 3 z 6
Skocz do: