Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Design Ważna osoba

|
Wysłany: Czw Paź 08, 2020 15:51 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrą ofertę szkła budowlanego ma firma Vitroterm Murów S.A. https://www.vitroterm.pl/produkty/ Pojęcia nie miałam, że można mieć w domu, czy w pracy przeciwsłoneczne bądź dźwiękochłonne. Pewnie nie kosztuje to mało, ale z drugiej strony przy szybach przeciwsłonecznych można zapewne sporo zaoszczędzić na klimatyzacji, a szyby dźwiękochłonne znakomicie sprawdzą się w budynkach blisko ulic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2020 15:51 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
IrekMirek
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2020 17:51 Temat postu: |
|
|
Najlepiej kupić sobie okna PCV. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pią Paź 09, 2020 15:05 Temat postu: |
|
|
Okna pcv są w tej chwili najtańszą opcją, można też wybrać okna drewniane albo z nakładką aluminiową. Tutaj https://okna.waw.pl/ ten producent ma takie okna w swojej ofercie, w dobrej cenie, solidne, będziecie z nich zadowoleni jak i ja jestem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Enyk
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2020 15:06 Temat postu: |
|
|
Ja korzystałem z oferty firmy https://www.okna-bramy.com/ - wcześniej oczywiście zrobiłem porównanie kilkunastu sklepów i od nich wychodziło najkorzystniej, zarówno cenowo, jak i jakościowo |
|
Powrót do góry |
|
 |
kowalski19945
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2020 10:56 Temat postu: |
|
|
Dobre drzwi zewnętrzne to podstawa do zabezpieczenia domu. Najlepsze drzwi tylko od Martom https://drzwimartom.pl/ Polecam tego producenta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klaudiaa Ważna osoba

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 04:42 Temat postu: Dom pod klucz |
|
|
Mój dom był budowany pod klucz także wybór okien i drzwi był poniekąd zależny od wyboru firmy wykonującej budowę i wykończenia, czyli DD projekt, jak się okazało okna wybrali idealnie piękne, duże, szczelne i nie miały wygórowanej ceny. Myślę, że takie powinny być idealne drzwi i okna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hurtfotowo
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2020 12:30 Temat postu: |
|
|
Okna i drzwi to ważna część domu, aby zachować ciepło, ale żeby usprawnić ogrzewanie warto zainwestować w panele fotowoltaiczne. Sprawdź hurtownia paneli fotowoltaicznych |
|
Powrót do góry |
|
 |
latina Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2020 20:53 Temat postu: |
|
|
Nam doradzono, aby wybrać drzwi aluminiowe do domu, ponieważ chcieliśmy na prawdę mocno postawić na izolacyjność termiczną i akustyczną. Drzwi znaleźliśmy w Aluhaus, świetna jakość i cenowo super, a okna z kolei jak pisałam w innym temacie mam z Oknoplast model winergetic premium. Zamawialiśmy w salonie MAxBud w Gliwicach zarówno okna jak i drzwi, super obsługa mega polecam jak ktoś szuka dobrego salonu na Śląsku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Frila
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2020 10:08 Temat postu: |
|
|
Kupno okien do całego domu to ogromny koszt |
|
Powrót do góry |
|
 |
damianteka
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2020 17:24 Temat postu: |
|
|
Ja wybrałem solidne drzwi antywłamaniowe, a okna zwyczajne PCV |
|
Powrót do góry |
|
 |
werman Pomoc zaawansowana

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2021 09:56 Temat postu: |
|
|
My podobnie jak Latina dostaliśmy namiar na producenta drzwi Aluhaus od kogoś i ułatwiło nam to już w wyborze bo mieliśmy sprawdzone. Ostatecznie jesteśmy usatysfakcjonowani. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alamooniq Ona\ On Ci pomoże

|
Wysłany: Sro Lut 17, 2021 13:00 Temat postu: |
|
|
Okna są bardzo ważne pod kątem utraty ciepła, na tych nie można oszczędzać. Również ważne będą odpowiednie drzwi, a to z kolei jest ważne pod kątem bezpieczeństwa. W dodatku wszystko musi ładnie wyglądać i do siebie pasować Jak kupujecie drzwi to może też zainteresują was wkładki yale i inne akcesoria drzwiowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
igor4443
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2021 13:49 Temat postu: |
|
|
Będę musiał ten wątek pokazać żonie. Ona powinna się tym wątkiem zainteresować. _________________ biuro nieruchomości wola |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama Ważna osoba

|
|
Powrót do góry |
|
 |
dejza Ważna osoba

|
Wysłany: Sro Sie 11, 2021 19:25 Temat postu: |
|
|
Jest kilka ciekawych ofert takich jak http://abcdrzwi.pl/drzwi-metalowe-krakow/ które polecam Wam sprawdzić w tym salonie można trafić na wiele promocji. W tym przypadku są to drzwi metalowe, ale moim zdaniem takie metalowe są lepsze od drewnianych. Z pewnością bardziej trwałe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 11, 2021 19:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |